Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ani ja ta nevydržííííííím....ja neviem, to budem utorok len 12DPO, myslíš ak by som bola, že mi dačo ukáže? 🙂
@bubacik5 ja som dnes počkaj 7DPO .. ja nemam žiadne priznaky len žeriem ako prasiatko 😀
@monika707 no nastal lebo u nas je teraz už tma aj ked vonku slnko svieti ,, tak vieš kopa prachu ešte aj stierka na oknach .. hruza a dari sa mi dobre .. až sa sama sebe čudujem 😀
@anett6212 a kedy necakas mrchu? vies kolko si dpo?
mna zatial prsia nebolia...okrem toho, ze to tam dole citim ako pri mrche mi nic ine neni. A sklamania sa bojim aj ja...preto som tento mesiac nic nesledovala ale ked som si vcera vsimla ten fliacik tak sa moje podvedomie hned ozvalo...no uvidime co stoho bude. Drzim palce aby ti to vyslo.
A ako dlho sa uz snazite?
@lucecita mojka ved aj ja budem len 12DPO v pondelok alebo ešte počkame?
@vardzikova 😀 😀 😀 😀 😀 zas nemeries baba jedna. Takze aj u vas bol sexik 😀 😀 😀 . ako sme dosli z navstevy, tak mi hovori, že ci si nedame dalsie kolo a ja ze nie lebo do grafu neviem zazancit 3 😀 😀 😀 😀
@vardzikova no tak to potom hej a je super že sa ti dari a v snažilkovani ako 🙂
@vardzikova tak uz sa ti to blizi testovanie 😀 😀 😀 a budes testovat, az ked bude meskat mrcha?
@gelinka75 kedy budeš mať ovu? budúci týždeň?
@vardzikova predchvíľkou si písala utorok, teraz pondelok, mojka kedy vlastne chceš testovať? 😀 😀 😀
áno presne tak. a vy sa ako dlho snažite?
@azzura tak toto si zabila .. a čo bolo? 😀 😀 😀 😀 😀 ja neviem kde tu energiu berú ale mohli by nam z nej aspol trošku požičiať 😀
@monika707 v snažilkovani .. tak my už teraz len čakame na vysledok .. som zvedavaaa
@bubacik5 tak prvy moj plan bol že testujem až ked bude meškať tyžden ale moj druhy plan je taky že by som testla v pondelok ale to budem ešte iba 12DPO a to je asi ešte skoro na testovanie

@azzura jooj ale mne sa už nechce čakať,, a s tou teplotou ? no oooo jasne že som nemerala 😀 😀 😀 , rychovečka hej? no a ja som to mojmu manželikovy tiež nemohla odoprieť, prišla som domov a on mi hovori micinka čo chceš dnes robiť? a ja že nič.. a on no tak by sme mohli isť niekam na vinko a potom by sme sa zababušili do postele a budeme sexovať 😀 😀 😀 😀 😀