Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@chorucka
@azzura asi z toho, ze som skoro nic nepapala. som 13 DC. a mozno aj od nervou mi je zle...len preco ma bolia bradavky? http://www.fertilityfriend.com/home/393359
@lucecita mojka nieje to jedno . jednoducho chcem .. ale uvažujem .. najlepšie je kedy? ktory DPO?
@chorucka jáááááááj, no jasnééééé, blondínečka @vardzikova dnes makala, tak má všetko odpustené 😉 😉
@azzura veď áno, ja som chcela nedeľu na 10DPO... 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ani nie to uz by ti mohlo ukazat...kamoske uz 10DC ukazovalo ducha 🙂
@lucecita cicka ešte že .. no .. ja som dnes pracovala ako dračica .. 😀 😀 😀 len som chrlila ohen 😀
@vardzikova nic, isiel pracovat na svojom PC 😀 , vsak aj dnes so mno robil gymnastiku a tak som mu povedal, ze jemne, lebo co sme predvcerom zamiesali tak vytrasie. Jaj oni mozu furt, aj za sebou, nechapem že sa im to tak rychlo tvori 😀 😀
@bubacik5 jooj ale ja sa bojim toho že sa testnem a neukaže nič aj keby som bola tehu
@gelinka75 júúúúj, tak to bude sexový víkend, tak držím palčeky 😉 😉 ja som rozmýšľala teraz v nedeľu, to budem 10DPO, len neviem či je to priskoro.....
@vardzikova ako steš, môžme nedeľu ráno?
@vardzikova tak držim palčeky aby boli // 😀 na testiku
@azzura tak my tiež mame za sebou niekedy poriadnu hodinu gymnastiky .. ale moj mm sa smeje že sme si aspon poriadne rozcvičili naše staré kosti 😀 ale ten moj tu macu teda je .. to sa sama sebe čudujem ani mu nemusim hovoriť ..
@lucecita nedeľuuuu? mojka ale to budeš ešte iba 11 DPO nieje to malo? alebo počuj tu počkame do stredy? len dufam že do vteddy nepride ...!!
@vardzikova neboj sa toho, ved uvidis teda ako sa rozhodnes...potom sa pochval 😀
@monika707 dakujem mojka a ja ti prajem aby si už mala tiež //
@lucecita super, tak potom podat aj s @vardzikova hlasenie a ked sa nic neukaze, neva, hlavne že bude meskat 😉
@vardzikova dakujem tešim od pondelka začiname pokušať tu našu náhodu 😀
@vardzikova 😀 vsak bud rada, že mu to nemusis ordinovat. Myslim si ze uz by boli radi keby sme boli tehu, lebo uz su z nas na nervy a z tych nasich nalad a ko vsetko riesime do spiku kosti 😎

@anett6212 aj ja taku poznam....sice nebolo to na prvy pokus, oni skusali uz dost dlho a potom sa nastvali a tiez mali sex kazdy den a podarilo sa im
my uz sa snzime 9 mesiacov takze teraz by si mrcha mohla dat na 9 mesiacov pauzu 🙂