Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita @vardzikova babenky, ak pockate s testovanim do stredy tak sa k vam pridam aj ja 😀
@azzura no mojka ale mne niekedy meška aj 3 dni .. a potom aj ak pride svina jedna 😠 šľak by ju trafil 😀
@monika707 tak dufam že to vyjde 😉
@azzura jooj tak to určite .. ja len sa preto čudujem lebo on mi povedal že žiadne nič nebude brať .. asi ho osvietil duch svaty 😀
@vardzikova aj ja a že na dovolenke mi už mrcha nepride a lepšie si to tam užijeme 😀
@vardzikova ale nooo, nebud taka smutna....mozno nas prave prekvapis, ze to budeeee // 😀 😀 😀 a aj keby nahodou nerob si z toho tazku hlavu a napis, aspon ta polutujeme lasko...a nastartujeme ta na dalsi cyklus. tak zatial nestresuj...ece nevies aky bude vysledok!!!
@vardzikova to neva, vsak si urobis v case ked nemala dojst a potom aj neskor. Musi 😉 to vyjst
@monika707 no maš skvele plany 🙂
@bubacik5 dakujem lasko .. ale ved ty to poznaš sama na sebe .. depku mame ked pride mrcha potom mame depku ked ju len čakame .. furt len ta hnusacka depka
@chorucka ja este ani neviem ci bola ovulka, lebo som si nahodou 10 DC testla a bola silna ciarka, len jej este kusok chybalo, kukni mam to v albume...a podla tt, tiez ece neviem.. kukni http://www.fertilityfriend.com/home/393359 zatial mi program nevyznacil ovulku, uvidim podla zajtrajsej tt,
@vardzikova cica, co depkujes, ved sme si povedali že až ked bude dovod, ani žiadne čierne myslienky nesmu byt
@azzura dakujem laska moja ,,, a ty si dnes ktory DPO ? 3-4
@azzura ja viem lasko .. ale len tak ma to napadlo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova tak to ano, ale potesi ma, ze to so mnou prezivate a nabijem si sily na dalsi cyklus...takze 😉 ale hej nikto sa tomu neubrani...aj mna stastne stve ze nejsom tehu a nedari sa...a nesmieme sa tolko depkovat, lebo prave kvoli tomuto sa nam to nebude darit!!!
@vardzikova fuha, neviem, graf mi to este neukazal http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
@vardzikova no len to je ešte daleko idem až 30.01. do 5.2. mali by sme isť lyžovať ale ja nebudem, budem s našim havkom len pozerať na svahy aj tak som len lyžiar začiatočnik, dnes sme jej boli kupiť dalšiu bundu aby mala dve aby nam tam neprechladla 🙂
@vardzikova a už je tu streda 😀 😀 😀 mojka, prosím ťa, vyber si jeden deň a vtedy testneme 😅 😅
@bubacik5 mojka ty si dnes za tu rozumnu ... no dobre no .. veduca ako povieš 😀
@azzura jaaaj no ale ved kedy si si robila ovu testik? tak ja vačšinou počitam tak že ak mi vyšiel ovu test pozitivny tak to počitam od dalšieho dna 😉 ja to počitam podľa seba 😀
@vardzikova to som rada, ze si mi dala za pravdu 😎 😎 😎 zajtra co porabas?

@bubacik5 mojka tak budem sa chvaliť len s // ak to nebude tak ani nenapišem 😖