Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@bubacik5 oj mojka neboj .. bude dobre .. ale tak ty maš zajtra tiež celkom dobry dnik čo cicinka? 😀
JOJ BABKY ANI NEVIETE AKO SOM RADA žE VAS MAM .. STE UPLNE PERFEKTNE .. SOM RADA žE SOM ZATIAš IBA PRVOSNAžILKA LEBO INAK BY SOM VAS NESPOZNALA .. LASKY MOJE ..
@mattuliatko30 MOJKA ALE ja tu zajtra nebudem až večer lebo idem na stavbu 😉 😀
baby ja som s vami zabudla skonzultovat...vcera som si prvykrat v zivote isla ocekovat krcok a ja ho asi nemam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som tam hrabala prstami jak na jesen listie a nikde nic...a mudre hlavicky makovicky mi urcite povedia, ako ho mam hladat a ako ma vypadat na 16dc
@vardzikova no, ale 16 by som mal amt mrchu, cize budem 28 DC
@vardzikova dufam aj ja, ze to bude dobre, lebo to neprezijem.... ☹ ale hej da sa to, az na tie fofry v robotke, ale prezijem a budem predlzeny vikendik 🙂
@vardzikova detto lasko 🙂
@azzura a to bude ale šok .. ked teraz povieš že nie a o tri tyždne zahlasiš to iste znova ale to už bude pravda že mojka? 😎
@palculienka2011 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 musíš ho mať, panebože ako by to bolo keby ho nemáš....macala si sa tam poriadne? 😀 😀
@lucecita micka mne to doplo ale trošičku neskôôôr 😅 😀
@mattuliatko30 ty už si po ovulke? 😉
@lucecita jasne, treba jej polopatisticky povedat ze kedy treba robit test, nie ze si ho spravy o 17:OO ako ovu, vsak
@vardzikova 😀 😀
@azzura no prosim .. pred chvyľočkou mi tu rozpravala o pozitivnom mysleni a ty mi napišeš že maš dosťať mrchu? nieeeee nedostaneš,, ja som ti to vybavila ako aj sebe 😉
@palculienka2011 aj ja dnes som od
@lucecita vyzvedala ze ako co a na koniec nic s toho lebo mi to prislo nejake blbe si tam pchat prst a som sa bala ze ci si nechtom neurobim daku ranku alebo nebodaj nejaky bacil na prste si tam dovleciem tak som to nechala tak
@bubacik5 tak tak mojka trošku vydržiš a bude volnoooo 😀
@vardzikova aspon bude sranda v rodine 😀 😀 😀
@azzura no akože ale @vardzikova je schopná robiť si ho okolo tej 17, keďže ovu testy robila ráno 😀 😀 😀
@azzura tak ano je to tu všade známe že mam vedenie trošičku dlhšie ako býva zvykom ale čo .. ved to by som nebola ja 😝 😀
aj ja chcem byt vasa kamoska ☹
BABENKY, JA SA S VAMI LUUUUCIM, DOBRU NOOOOC CICUSKY 😀 😀 😀
@vardzikova 😀 😀 fakt, si zlata ze si aj na mna myslela, ked to vyjde mas to u mna 😉 . Ja viem, ale obcas to dojde na mna, že ta vsetka snaha bude zas zbytocna 😒
@azzura no ale važne ty vieš akeho siim teraz nasadila chrobaka do hlavy? 😀 😀 😀 😀 teraz to určite rozoberaju .. nečka sa ti? 😀

@jorgie prečo, ty kde si?