icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
4. jan 2012

@jorgie prečo, ty kde si?

vardzikova
4. jan 2012

@bubacik5 oj mojka neboj .. bude dobre .. ale tak ty maš zajtra tiež celkom dobry dnik čo cicinka? 😀

vardzikova
4. jan 2012

JOJ BABKY ANI NEVIETE AKO SOM RADA žE VAS MAM .. STE UPLNE PERFEKTNE .. SOM RADA žE SOM ZATIAš IBA PRVOSNAžILKA LEBO INAK BY SOM VAS NESPOZNALA .. LASKY MOJE ..

vardzikova
4. jan 2012

@mattuliatko30 MOJKA ALE ja tu zajtra nebudem až večer lebo idem na stavbu 😉 😀

palculienka2011
4. jan 2012

baby ja som s vami zabudla skonzultovat...vcera som si prvykrat v zivote isla ocekovat krcok a ja ho asi nemam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som tam hrabala prstami jak na jesen listie a nikde nic...a mudre hlavicky makovicky mi urcite povedia, ako ho mam hladat a ako ma vypadat na 16dc

azzura
4. jan 2012

@vardzikova no, ale 16 by som mal amt mrchu, cize budem 28 DC

bubacik5
4. jan 2012

@vardzikova dufam aj ja, ze to bude dobre, lebo to neprezijem.... ☹ ale hej da sa to, az na tie fofry v robotke, ale prezijem a budem predlzeny vikendik 🙂

vardzikova
4. jan 2012

@jorgie takže testujeme v stredu @lucecita 😎 , ma to jedinu vyhodu že ak by nam to nahodou nevyšlo tak budeme depkovať všetky tri .. ale kša čierne myšlienky .. nebudeme depkovať lebo budeme mať // jupiiii už chcem stredu 😎

bubacik5
4. jan 2012

@vardzikova detto lasko 🙂

azzura
4. jan 2012

@chorucka no 2.1 som mala pozit.test a v ten vecer som dostala velke krce, ktore trvali 40 minut a to viem od dokyhu že sa mi uvolnilo vajko, ale co je cudne že na druhy den ma zacalo pochat vo vejecnikoch a po hodnej chvili prestalo, to som este nemala 😨

vardzikova
4. jan 2012

@azzura a to bude ale šok .. ked teraz povieš že nie a o tri tyždne zahlasiš to iste znova ale to už bude pravda že mojka? 😎

lucecita
4. jan 2012

@palculienka2011 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 musíš ho mať, panebože ako by to bolo keby ho nemáš....macala si sa tam poriadne? 😀 😀

azzura
4. jan 2012

@chorucka 😀 😀 😀 budem mysliet na teba. Zajtra ideme po obchodoch do BA

vardzikova
4. jan 2012

@lucecita micka mne to doplo ale trošičku neskôôôr 😅 😀

vardzikova
4. jan 2012

@mattuliatko30 ty už si po ovulke? 😉

azzura
4. jan 2012

@lucecita jasne, treba jej polopatisticky povedat ze kedy treba robit test, nie ze si ho spravy o 17:OO ako ovu, vsak
@vardzikova 😀 😀

vardzikova
4. jan 2012

@azzura no prosim .. pred chvyľočkou mi tu rozpravala o pozitivnom mysleni a ty mi napišeš že maš dosťať mrchu? nieeeee nedostaneš,, ja som ti to vybavila ako aj sebe 😉

chorucka
4. jan 2012

@palculienka2011 aj ja dnes som od
@lucecita vyzvedala ze ako co a na koniec nic s toho lebo mi to prislo nejake blbe si tam pchat prst a som sa bala ze ci si nechtom neurobim daku ranku alebo nebodaj nejaky bacil na prste si tam dovleciem tak som to nechala tak

vardzikova
4. jan 2012

@bubacik5 tak tak mojka trošku vydržiš a bude volnoooo 😀

azzura
4. jan 2012

@vardzikova aspon bude sranda v rodine 😀 😀 😀

lucecita
4. jan 2012

@azzura no akože ale @vardzikova je schopná robiť si ho okolo tej 17, keďže ovu testy robila ráno 😀 😀 😀

vardzikova
4. jan 2012

@azzura tak ano je to tu všade známe že mam vedenie trošičku dlhšie ako býva zvykom ale čo .. ved to by som nebola ja 😝 😀

aliaxa
4. jan 2012

aj ja chcem byt vasa kamoska ☹

bubacik5
4. jan 2012

BABENKY, JA SA S VAMI LUUUUCIM, DOBRU NOOOOC CICUSKY 😀 😀 😀

lucecita
4. jan 2012

@chorucka ale šak v poho, mohla si si predtým umyť ručičku a šup tam prstík...aj ja to tak robím 😀 😀

azzura
4. jan 2012

@vardzikova 😀 😀 fakt, si zlata ze si aj na mna myslela, ked to vyjde mas to u mna 😉 . Ja viem, ale obcas to dojde na mna, že ta vsetka snaha bude zas zbytocna 😒

monika707
4. jan 2012

@monika707 moja idem ja off lebo musim ísť ešte variť idem robiť rizoto ešte že to netrva dlho ale už musim lebo sa k tomu zase neodhodlám tak zase zajtra ahoj 🙂

chorucka
4. jan 2012

@azzura tak mi dve musime bit tehu narovnako ak to tento cyklus vyslo 😀 Ja som ties mala ovu 2.1 super sparingpartnerka 😀 😀

vardzikova
4. jan 2012

@azzura no ale važne ty vieš akeho siim teraz nasadila chrobaka do hlavy? 😀 😀 😀 😀 teraz to určite rozoberaju .. nečka sa ti? 😀