Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@chorucka ako si dopadla u lakára, prečo to je zle? 😠
@l_e_n_o_c_k_a ako potratila...čo sa pre boha stalo?
@delideli no to nie je bohvieco..ja som papala sosovicovu polievku a spagety s kecupom a syrom 🙂
a o babatku ani nehovor...uplne ma chytila depka,ked som si rano spravila test..ale mam este tyzden do kramov,tak uvidime,lebo pocity v tele sa nemenia...akurat mi dnes bolo trosku zle..
@nikasv29 : tak to vsetko vyzera veeelmi slubne..🙂 vsetko co pises vratane vytoku mozu byt znamky tehu..drzim palce..takze teraz mozes byt tak 13DPO, tak test by uz mohol vyjst,ale este nemus..testnut mozes skusit uz zajtra aj si nedockava,ja by som este pockala mozno do soboty/nedele..
@anett6212 tak to sme mali narovnako ms 🙂 aj ja som mala 18 decembra 🙂
@lucecita ani doktor mi presne nevedel povedat z coho, asi spontanne
@l_e_n_o_c_k_a : to mi je velmi luto :( :(
@delideli mne viac ☹
@l_e_n_o_c_k_a do pipinyyyy, aj mne je tu ľúto ☹ ☹
@l_e_n_o_c_k_a : to verim..silno drzim palce aby tu bolest cim skor nahradila nova radost..
@mattuliatko30 no hádam hej, však uvidíme..och do stredy je ešte ďaleko, ale radšej si počkám ako tam ísť skôr a nič neuvidíme..
@delideli vieš, lebo ja mám hustý biely výtok ale nezapácha a tie mrcha bolesti...tak neviem, keď tu viaceré píšu o tom špinení, už som asi na prášky 😀 😀 😀 😀 😀 jááááááááj, nejdem myslieť na to, nejdem 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a mojka, hlavu hore, bude lepšie, držím pästičky ako najviac viem 😉 😉
@l_e_n_o_c_k_a doriti ... to je mi ľúto, naozaj... drž sa
@mattuliatko30 ta fajne. a ty odkedy mavas tie bolesti?
Ahojte, nenasla som presne temu, aku potrebujem. Ide o to, ze ovulku som mala pravdepodobne na 7DC, je to mozne? Vtedy bola podla mna jednak kvoli zvysujucej sa bazalke a jednak som mala hlien aj mierne bolesti.
A dalej - je mozne, aby mi test ukazal pozitivny vysledok este pred ocakavanou menstruaciou, na 19DC ?
DAKUJEM !
@l_e_n_o_c_k_a je mi to ľúto ☹

@nikasv29 : ja som podobne nemala, ale tak tyzden pred ocakavanou MS moze prebiehat akurat uhniezdovanie embrya a to moze byt sprevadzane bolestami ako pred mrchou ,aelbo kratkou prudkou bolestou a takisto spinemin alebo slabuckym krvacanim...ja som to zatial nemala,ale velakrat som o tom uz citala..