icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
5. jan 2012

@nikasv29 držím palčeky...nech sú dve // 🙂

mattuliatko30
5. jan 2012

@sandy3911 jasne...ja som vždy šla až keď mi ms meškala min.2 týždne 🙂

delideli
5. jan 2012

@lucecita : je aj kopa bab,ktore ziadne spinenie nemali,dokonca ai bolesti a boli tehu..minle som citala,ze niektore baby mavaju spinenie pri ovu,ked maju bolesti..ja bolesti mavam a spinenie som nemala..a niekedy prebehne ovulka a ani o tom neviem..toto je rovnake..cim viac priznakov sa ti zide tym slubnejsie to vyzera,ale ak nie su ,neznamena to,ze nie si tehu..ved inak by neboli baby,ktore zisitli,ze su tehu v 3.-4. mesiaci..kazda sme ina..takze si s tym nelam hlavu,spinenie sem,spinenie tam..hlavne aby bolo zarobene 🙂 drzim aplce. a tesim sa na novu vlnu tehuliek 🙂

svintekova
5. jan 2012

ahojte. tak sa k vam pripajam- teda ak mozem. my sme zacali snazilkovat od decembra. a vyslo nam to🙂. Test som si spravila v utorok 3.1. styri dni pred mrchou. nie je to silna ciarocka ale vydno ju- netreba lupu🙂. Dalsi test pkanujem na nedelu8. inak co sa tyka priznakov bolesti v podbrusku, citlive prsia, je mi zle a nechutenstvo- obcas.

anett6212
5. jan 2012

@delideli ja som pred tromi rokmi mala potrat spontanny. a nevedela som ze som tehu pretoze som mala menzes normalne kazdy mesiac. az ked som sla na preventivnu, tak vtedy mi lekar povedal ze som tehu. a zo stresov som potratila

lucecita
5. jan 2012

@delideli ďakujem moc...no uvidím ako to bude a či tam dačo je 😀 😀 nejdem sa už rozhadzovať príznakmi, nejdem na ne myslieť a basta 😅 a ty si v práci či doma?

mata_ba
5. jan 2012

@svintekova tak to gratulujem 🙂 super,ze sa vam to tak rychlo podarilo 🙂

mattuliatko30
5. jan 2012

@anett6212 ja tak teraz asi dva tri dni...

lucecita
5. jan 2012

@svintekova môžeš a vitaj medzi nami....a gratulujem k // 😉 😉 😉 😉 si aká rýchla tehulka 😀 😀 😀 😀 daj návod ako na to 😀 😀

mattuliatko30
5. jan 2012

@sandy3911 aj ja by som počkala...aj tak by ťa potom zase volal o dva týždne...aby bolo čosi vidieť 😉

svintekova
5. jan 2012

@mata_ba dakujeme.

mata_ba
5. jan 2012

baby,doteraz to vyzeralo celkom nadejne..ale ten ranny test..ach ☹ dufam,ze som si test len skoro urobila a mrcha nepride..ja chcem aby sme boli vsetky tehulkyyyyyyyyy 😔

anett6212
5. jan 2012

@mattuliatko30 aj to spinenie si mala až teraz? ja som sice teraz mala trochu divne lebo ovulku som mala takmer hned po ms. tak sme sa hned snažili a potom som mala to spinenie a bolesti

svintekova
5. jan 2012

@lucecita No boli sme na zaciatku decembra na svadobnej ceste v Tyrolsku. tam som dostala mrchu takze snazilkovat sme zacali na Vianoce- zeby Vianocami? 🙂 ale bola som v pohode dvojtyzdnova dovolenka pitom som pracovala tyzden a opat vianocna a novorocna dovolenka.

fifitko25
5. jan 2012

@svintekova to je super, že to vyšlo hneď na prvýkrát, blahoželám, musí to byť skvelý pocit 😉

spula22
5. jan 2012

@sandy3911 ved nezufaj. 🙂 vsetky tehulky nemaju ranne nevolnosti 😀.a v robote je to nie bohvieco,lebo ja chodim vkuse ,len dnes som si vybavila volno,lebo moj chrustik ma horucku ☹.ale aspon sa mi majster snazi vyjst v ustrety a nedava mi tazku robotu,len taku "lahsiu" 🙂

lucecita
5. jan 2012

@svintekova tak to je super, fakt blahoželááááááááám.....

fifitko25
5. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a och 😢 to mi je ľúto......

svintekova
5. jan 2012

@fifitko25 uprimne som veeelmi stastna. ale radsej sa musim drzat pri zemi.predsa som len na zaciatku.

spula22
5. jan 2012

@fifitko25 mozno je to uz fazulka 😀 usadza sa na spravnom mieste 😀

danjelca
5. jan 2012

@mata_ba aky DPO si bola pri testovaní?

fifitko25
5. jan 2012

@spula22 pravdu povediac, príliš tomu neverím, ale nesmiem byť skeptická, včera som mala riadnu krízu 😖 ale už mi je lepšie.... stále cítim ten tlak napravo, nebolí to, ale je tam niečo, do toho sa mi pridal akýsi biely výtok - hustý.... ale pripisujem to utrogestanu, beriem ho vaginalne, tak asi preto ☹

spula22
5. jan 2012

@fifitko25 nezufaj.a vies ze aj husty biely vytok moze byt priznakom tehu? 😀

mezike
5. jan 2012

@micak akurat som videla album baby, ktorej vyšiel pozitivny test na 20 DC, takže možné je všetko 🙂

mata_ba
5. jan 2012

@danjelca 9 DPO

spula22
5. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a to mi je luto mojka ☹

mattuliatko30
5. jan 2012

@anett6212 tak asi preto si to mala skôr..keď aj ovu bola skôr....nie, ja som nešpinila..mám len výtok...biely...inak nič....

delideli
5. jan 2012

@anett6212 : to mi je luto.. ☹ tak nech je to uz tentokrat vsetko v poriadku,aby ste sa mohli tesit z babatenka.. 🙂

micak
5. jan 2012

@mezike vdaka za reakciu ! 🙂 no som zvedava teda velmi...odvcera citim take pichanie, tahanie na lavej strane podbruska..a test velmi- slabulilinka 2. ciarka.

danjelca
5. jan 2012

@mata_ba to je ale málinko,skus tak 12....13🙂)
na 9 si ani nerob testy