icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delideli
5. jan 2012

@svintekova : tak to si stastlivka🙂gratulujem,nech ste v poho a pekne rastiete do krasy 🙂

delideli
5. jan 2012

@micak : aj velmi slabulinka ciarka je ciarka a tiez som nasla take grafy na FF,kde baby testovali 14-15-16furt nic,nic a vyslo az neskor 🙂teraz si ktory DPO?

delideli
5. jan 2012

@lucecita : v praci 😠 😠 😠 ale aspon na pondelok som si vzala volno,enjak sa neviem po sviatkoch zabehnut 🙂

mata_ba
5. jan 2012

@danjelca no ved budem testovat az ked nedojde mrcha..v stredu ma prist..ale ak nepride,bude to super 🙂

svintekova
5. jan 2012

@delideli dakujem

danjelca
5. jan 2012

@mata_ba 9DPO ani netreba testovat bola by si jedna y mála ktoré maju poz.test už tak skoro.Držím place nech nepríde🙂

fifitko25
5. jan 2012

@spula22 ja viem, ale keď som si dala ten liek? to bude asi z neho.....

spula22
5. jan 2012

@fifitko25 treba verit, ze nie 😀.kolky si DPO?

spula22
5. jan 2012

@chorucka ahoj.a co???

micak
5. jan 2012

@delideli no ak to bola teda ovulacia, tak som 11DPO..neviem, co znamena to pichanie..mam 8dni do menzesu a nikdy som necitila MS bolesti tyzden pred, max. 2 dni.

mata_ba
5. jan 2012

@danjelca no uvidim..ale dodala si mi lepsiu naladu..dakujem 🙂

lucecita
5. jan 2012

oooooooooooooo, práve si pozerám svoj graf na FF a dostala som VIP na 5 dní zadarmo 😀 😀 😀 😀 😀 čím som si to zaslúžila? žeby sa im zapáčil môj graf? alebo... tu si ho môžete kuk aj vy : http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56

chorucka
5. jan 2012

@delideli
@spula22
@mata_ba joj baby ja tomu fakt uz nerozumiem sak utorok na pr.vajecniku este nebolo nic a uz to vyzera ze sa mi tam cosi tvory lekar to nazval tumor ja mam tusaka ze to zas bude ta endometrioza co som bola v auguste na mu operovana Mam prist po mrche a moj odchod zabil ze DUFAM ZE OTEHOTNIETE a o co sa snazim asi ☹

spula22
5. jan 2012

@svintekova gratulujem 🙂 🙂 🙂 🙂 . nech len silnie 😀 😀 😀

anait
5. jan 2012

prosím vás povie mi už niekto ako sa s tým grafom robí? ja po anglicky toľko neviem a vy to tu stále ukazujete a ja ho tiež chcem mať! ☹

spula22
5. jan 2012

@chorucka no tak to nieje bohvieco ☹ ved toto o co sa asi snazis??? a kedy cakas mrchu? dufam aj ja ze nepride 🙂

chorucka
5. jan 2012

@lucecita dali ti to preto lebo simyslia ze si tehu a uz to nebudes potrebovat 😀

anait
5. jan 2012

@chorucka kurníkšopa, to je na porazenie!

delideli
5. jan 2012

@chorucka : to ma mrzi ☹ aj ked slovo tumor je take iste ako keby povedal utvar,takze vlasne nevies presne co..to je blbe..ja dufam,ze nic co by mohlo pokazit snazenie..

delideli
5. jan 2012

@micak : tak to mozu byt uhniezdovacie bolesti 🙂 dufam,ze su a drzim palce 🙂

chorucka
5. jan 2012

@spula22 ak by mala prist 28DC tak 18.1 ale mne chodi aj 2dni skorej niekedy

mata_ba
5. jan 2012

@chorucka fuu,to ma mrzi ☹ drzim paste nech to je len nejaka hlupost...a nech naozaj zostanes tehulka

spula22
5. jan 2012

@chorucka tak pekne snazilkovat a dufat, ze mrchana uz nepride 🙂

chorucka
5. jan 2012

@anait no zlatino to teda je na porazenie ja uz ratam s tim najhorsim ze mi ten pr.vajecnik vyberu a konecne mi nebude robit zle Moja mamka ties nema pr.vajecnik a predsa som sa narodila 😀 😀

lucecita
5. jan 2012

@chorucka no tak to dúfam, že preto 😀 😀 😀 a čo to čítam? ale nepanikár, tumor neznamená nič zlé, aj mne tak nazvali útvar čo som mala v prsníku a je to nezhubné, dnes mi to aj môj doktor potvrdil...nezúfaj, uvidíš po mrche alebo ani nedôjde...

fifitko25
5. jan 2012

@spula22 dnes som 18 DC, trošku zavčasu na tehu príznaky, nie?

chorucka
5. jan 2012

@spula22 ja som uz mala ovu 2.1 takze uz moc nenasnazim

spula22
5. jan 2012
chorucka
5. jan 2012

@mata_ba no ja dufam ze sa stane zazrak a ked pojdem po mrche tak to tam uz nebude a ze dalsi cyklus bude mat slovo lav.vajecnik a ten ma zachrani

lucecita
5. jan 2012

ja odpadnem, oni mi dali teraz ďalších 5 dní zadarmo 😀 😀 😀 😀 😀 o čo im ide? 😀 ráno som mala len 3 dni a teraz je z toho už 13 😀 😀 😀 😀