icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

spula22
5. jan 2012

@fifitko25 milacik uz som videla aj v 20Dc pozitivny test.ale asi mas pravdu este je trosku skoro 🙂

anait
5. jan 2012

ech, na mňa kašlú všetci...dá sa tam aspoň nastaviť slovenčina, či je to iba v angličtine?? úctivo ďakujem za odpoveď 🙂

chorucka
5. jan 2012

@lucecita sak ja viem ze to hned nemusi znamenat nieco zle ale ma to nahnevalo Hej co som pisala ze sliznica mala piatok 7.4mm utorok 5mm a dnes uz mala 8mm a maternica uz vyzera na mrchanuKed to poviem mm mi zakaze k tomu lekarovi chodit 😒

chorucka
5. jan 2012

@anait ja si nemeriam takze neviem ako to tam chodi 🙂

delideli
5. jan 2012

@anait : ja vobec nestiham citat vsetko, uslo mi ,ze si sa pytala..teraz mas na mysli fertilityfriend.com?

anait
5. jan 2012

@delideli ááááno

delideli
5. jan 2012

@anait : jaj uz to vidim..je to len v anglictine..ale tu je celkom dobry navod ako s tym pracovat : http://merenibt.xf.cz/index2.html Tam klikni na Otevri vse a potom na Fertilityfriend.. tusim existuje aj slovenska stranka,kde sa da znacit teplota,ale uz si nepamatam jej nazov a nie je to tam take vymakane,neviem,ci vobec vyznaci ovulku,ci to nesluzi len ako obycajny graf na znacenie..ak by si vedela po nemecky,tak na tej ceskej stranke je navod aj ako pracovat s nejakou nemeckou strankou..

fifitko25
5. jan 2012

@spula22 radšej počkám aspoň do 25DC, potom skúsim 😉

anett6212
5. jan 2012

@mattuliatko30 a ten vytok máš bez zápachu? som zvedavá prepáč.lebo mne po 4 dnoch začal trochu zapachať

lucecita
5. jan 2012

@chorucka ja viem, že ťa to nahnevalo...ono keď ju meria z viacerých uhlov, vždy má iný tvar a hlavne rozmer...nikdy nezachytí to čo predtým...mne toto povedal, keď mi meral cystu na vaječníku....a keby si zmenila lekára?

micak
5. jan 2012

@delideli teiz ma to napadlo, ze to moze byt uhniezdovanie..ale zase - ze by to slo tak lahko? co hovoris na moj tehu test (v albume) ?

chorucka
5. jan 2012

@fifitko25 som citala ze uz 4dni pred ocakavanou mrchou sa daju robit testy

delideli
5. jan 2012

@anait : v slovencine som nasla toto : http://www.kalendar.esvet.eu/ nie je to take prehladne,aspon mne sa zda,ale lepsie ako nic..tak ev. vyskusaj toto..

mata_ba
5. jan 2012

@chorucka mooooooc ti zelam,aby si bola v poriadku...a s mimi v bruchu 🙂

mezike
5. jan 2012

@micak aj slabulinka ciarka sa ráta 🙂 , ty si tehuuuuuuuuuuuuuu

delideli
5. jan 2012

@micak : tak take som este nevidela..ta dvojka by ev. mohol byt duch,alel kedze tam bezne hadze take kdejake machulky,tak neviem..urcite by som kupila ine testy,tieto su divne..skus mamatest10..
a u niekoho to ide lahko 🙂,tak preco nie?🙂

chorucka
5. jan 2012

@lucecita sak rozmyslam nad tim akurat Este sa pojdem poradit z primarom na gyndu okolo mojeho zdr.stavu on mi isto poradi co mam robit V min.sa mi ponukol ze ked nieco tak mam prist

mattuliatko30
5. jan 2012

@anett6212 hej....bez zápachu.....

svintekova
5. jan 2012

@chorucka ja som si robila 4 dni pred mrchou az bolo vidno druhu slabu ciarocku.

anett6212
5. jan 2012

@delideli Ďakujeme 🙂

anett6212
5. jan 2012

@mattuliatko30 ktovie čo to moze znamenat. možno že nič

micak
5. jan 2012

@delideli to jasne, dnes a zajtra rano testujem este. ta machula spravila divy..a teraz momentalne je tam ako na poslednej fotke slaby 2. pruzok..tak neviem.
no a u mna by to az tak lahko nemalo ist, mam PCO (zatial uzivam 2. mesiac duphaston).

kazdopadne vdaka 😉

chorucka
5. jan 2012

@mata_ba Dakujem Baby som rada ze som vas tu nasla super zostava 🙂 Ja vam tu poviem co by som ani naj kamoske nepovedala Tak a idem si cosi zaspievat 🙂

lucecita
5. jan 2012

@chorucka no tak skús ešte toho, ale ja by som aj tak šla od hentoho preč...ak nie si s ním spokojná, máš právo zmeniť gyndoša kedykoľvek....ja som zmenila, lebo sme sa rozhodli mať mimi a ten môj starý sa prvorodičkám moc nevenuje...len tak, ako by už boli aj treťorodičky...tak som v lete prešla k druhému a s ním som zatiaľ spokojná, aj sa mi venuje a môžem sa ho spýtať na čokoľvek...

micak
5. jan 2012

@mezike bodaj by mezike 🙂 uvidime !

anett6212
5. jan 2012

@svintekova blahoželám 🙂

svintekova
5. jan 2012

@chorucka zalezi dost od testu

chorucka
5. jan 2012

@svintekova no super tesim sa Ja som schopna si to robit aj kazdy den kim nebude // 😀

anait
5. jan 2012

@delideli ďakujem, skúsim sa tým anglickým nejako prelúskať s tou pomocou... ešteže mám dovolenku 😀 😀 a to tu všetky viete tak výborne po anglicky? no mám dosť...to sa hanbím teraz...

chorucka
5. jan 2012

@micak to co je prosim ta PCO