icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anlady
autor
5. jan 2012

@eri28 no bodaj by 🙂

vardzikova
5. jan 2012

Čaute lasky 😉

nikasv29
5. jan 2012

ahojte baby, tak som si bola kúpiť nakoniec test. Dali mi Secret Woman desiatkový ale píše tam že sa má testovať 5-7 dní po počatí. Takže ak som mala to krvácanie 3,1 tak mi ešte zrejme nič neukáže. a má niekto s tým testom nejaké skúsenosti???

delideli
5. jan 2012

@mishhel : my sme zatial na vysetreniach neboli,ale uz som pocula,ze po roznych vitaminoch a pripravoch sa spermiogram zlepsil,takze mozno by bolo dobre po nejakom case nechat urobit kontrolny,ako to vyzera..

delideli
5. jan 2012

@nikasv29 : po pocati sa mysli plus minus po ovulke, ale to sa mi vidi dost skoro..hniezdi sa uz hotove embryjko,tak 6 az 11 dni po oplodneni..ale desiatkova citlivost je asi najlepsia aku dostat..

delideli
5. jan 2012

@anlady : ja mam ten proseed objednany uz nanho cakam 2.mesiac z ebay :( ale mam nejake oznamenie na poste,tak snad to uz bude on..da sa zohnat aj v slovenskych eshopoch..

chorucka
5. jan 2012

@vardzikova ahoj som a bala ze kde si 🙂

chorucka
5. jan 2012

@delideli co ma sobjednany proseed to co je?

vardzikova
5. jan 2012

@chorucka už som tu.. a konečne nemusim nič robiť 😀

nikasv29
5. jan 2012

@delideli tak kedy podľa teba by bolo najvhodnejšie testovať??? a to viem že 10-ový je najlepší len na tých čo som mala pred tým písalo že ukáže napr. 3 dni po uhniezdení ale tu píše 5-7 dní po počatí. Tak neviem ako je to myslené...

chorucka
5. jan 2012

DAVNO tohle uz je ve vsechnych knihach PSANO pouc se na cizich chybach nanana

mata_ba
5. jan 2012

@anett6212 fuuu,tak to ti nezavidim...ale ved ked dojdes domov,vyloz si nohy,manzelik nech ta pomasiruje a relaxuj 😉

mata_ba
5. jan 2012

@vardzikova ahoj 🙂

chorucka
5. jan 2012

V BYTE 2+1 SEDIM 1+0 SAMOTU MAM NA NASTEVE ANI SE NEZULA

anett6212
5. jan 2012

@mata_ba sa tesim uz. aspon jeden den volna a potom opät praca. a ty kde pracuješ? 🙂

monika707
5. jan 2012

ahojte ako sa mate?

delideli
5. jan 2012

@chorucka : lubrikant priatelsky k spermiam..ostatne ich vraj zabijaju, tento by im mal vytvorit priaznive prostredie..

chorucka
5. jan 2012

@delideli ja ze proceed lebo to je auto Kia 😀

delideli
5. jan 2012

@nikasv29 : ja by som pockala tak do nedele..ale ak si nedockava,tak skus uz zajtra, mozno tam uz nieco vyskoci 🙂

jorgie
5. jan 2012

@anett6212 dakujem, zi zlata. dnes sa citim uplne normalne. obcas zacitim podbrusko, ale nic moc! vcera a predvcerom som sa citila ako keby mala mrcha prist ale dnes zatial nic...uvidime aky bude zvysok dna.
A ty sa ako citis? Kolky den dpo si?

delideli
5. jan 2012

@nikasv29 : HCG sa zacina vylucovat az po uhniezdeni a udajne uz tri dni po nom moze byt 10tkovy test pozitivny..nerozumiem ako to mysleli s tym oplodnenim,lebo 5 az 7 dni po oplodneni byva este maloktore embryo uhniezdene..podla toho co pisu hniezdenie byva 6 az 11 den po oplodneni..

nikasv29
5. jan 2012

@delideli ok ta ja to skúsim v nedeľu, lebo aj tak by mala mrcha doraziť 8.1 tak dúfam že nedôjde a na testíku budú svietiť // 🙂 Ináč ďakujem za odpoveď si zlatá 🙂

chorucka
5. jan 2012

@delideli to fakt tak dlho To akoze kde je to vajko dovtedy kim sa uhniezdy

anett6212
5. jan 2012

@jorgie ja sa citim dobre, len vcera vecer ked som sla z prace domov, tak som sa ponahlala, ze som mala neskutocne krce v brusku. musela som spomalit a predychat. a dnes mi ten vytok zacal trochu zapachat tak neviem. je sice stale biely, no netusim. a co je dpo?

mata_ba
5. jan 2012

@anett6212 aspon trosku si oddychnes 🙂 ja este len zacinam v pondelok...s muzickom..budem robit papierovacky v dopravnej firme

delideli
5. jan 2012

@nikasv29 : drzim palce..🙂
@chorucka : asi sa flaka kadetade 🙂 vraj oplodnenie vacsinou nastava vo vajickovode,tak sa potom musi dostat este do maternice a tam si to asi najprv poriadne obzrie,kym zapusti korienok 🙂 a my nervozne vyckavame kazdy den,ze co a ci..

anett6212
5. jan 2012

@mata_ba ta vam bude fajne. aj ja som chcela robit s manzelom, ale ked som videla tolko zien po jeho boku, tak to by nebolo dobre 🙂

vardzikova
5. jan 2012

@mata_ba Ahooj 😉

jorgie
5. jan 2012

@anett6212 dpo - den po ovulacii
moc drzim palce aby tie bolesti bruska znamenali nieco ine ako bliziacu sa mrchu 😀

mata_ba
5. jan 2012

@anett6212 tam zase robia len chlapi 🙂 a este aj hned vedla su hasici..bude sranda 😀