icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
1. feb 2012

@lucecita ahooj mojka mam sa dobre ... čakam či ta slaninka pojde von alebo ostane tam kde je ... 😖 a ty lasko ako?

skaredekacatko
1. feb 2012

Ja som bola v pondelok pozriet kamosku do porodnice,niejako to namna dolahlo,dva dni som bola mimo prednou som sa drzala

mata_ba
1. feb 2012

@lucecita tiez si myslim 🙂 ja teraz meriam praveze prvykrat 🙂 sa vystriedame 😀 ale tiez pomeriam max.3x a hotovo..len ci to sedi stale...skor to robim pre zaujimavost...drzim ti paste..

vardzikova
1. feb 2012

@nikasv29 mojka koľko dni po ovu? moja ... po ovu je už neskoro treba pred ovu počas ovu a po ovu 😀 zaručene !

lucecita
1. feb 2012

@nikasv29 jasnééé, potom bola...máš graf?

nikasv29
1. feb 2012

@vardzikova tak my sme tak mali aj pred ovu, aj počas ovu a dnes som 3 DPO včera sme ešte mali kexík 🙂 tak neviem či treba aj dnes 🙂 a u teba to tak vyšlo???

nikasv29
1. feb 2012

@lucecita http://www.fertilityfriend.com/home/3a7b31 tu je a nevieš kvôli čomu?? či kvôli nízkym teplotám ale prečo?? ináč Ďakujem 😉

mata_ba
1. feb 2012

@vardzikova teraz som trochu stratena..myslis vysledky snazenia alebo u lekara?lebo ak u lekara,tak to netusim..chcem ist na ten horm.profil a kuk vajicka 13 DC 🙂 a ak myslis snazenie,tak neviem..nemam pocit,ze by to vyslo...a navyse sme to ani nesili pocas ovu...a aj tak este nechcem teraz tehu kvoli DNP...az tak o mesiac-dva 🙂

lucecita
1. feb 2012

@vardzikova si mala slaninku na raňajky? a to už aj grckávaš? ja sa mám celkom fajne, len mám stále plný nos soplov a nie a nie sa ich zbaviť 😠 😠 😠
@mata_ba uvidíme ako to dopadne tento cyklus, a aj ja držím päste tebe 😉

chorucka
1. feb 2012

@vardzikova mojka neviem na isto lebo podla lekara som mala ovu sobotu no podla mna to bolo piatok vecer asi 5DPO a 16DC

mata_ba
1. feb 2012

@chorucka no ved jasne..poviem dokimu,nech mi spravi vsetko co moze 🙂 a ako je mozne,ze to este nevies?!

mata_ba
1. feb 2012

@lucecita dakujem,ale vynimocne mi nebude vadit ak nic,lebo pojdem na horm.profilik konecne 🙂

lucecita
1. feb 2012

@nikasv29 nie, to nebude kvôli teplotám, možno to je kvôli výtoku, neviem...možno keď zadáš zajtrajšiu teplotu a výtok, tak ti ju posunie...mne ju tento cyklus posunula 3x a tiež som mala prerušovanú, ale potom mi to dalo takto celú a už t tak aj ostane

nikasv29
1. feb 2012

@lucecita aha ok tak potom dám vedieť.. 🙂 dúfam, že nám to tentokrát výjde...

lucecita
1. feb 2012

@mata_ba no to mne by nevadilo, keby som objednaná na horm. profil a nič z neho, lebo by som ostala tehu...kašlala by som na profil, hlavne že som tehu 😉

chorucka
1. feb 2012

Babky
@lucecita
@mata_ba
@nikasv29
@vardzikova moj ocino ide o 12:00 na biopsiu konecnika maju podozrenie na lymfom len musia urcit aky druh 😢

lucecita
1. feb 2012

@chorucka a do ritiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😢 😢 😢 😢 😢 tak nech sa to podozrenie nepotvrdí, držím päste mojka 😉

vardzikova
1. feb 2012

@nikasv29 moja my sme sexovali 10 dni v kuse 5 dni pred ovu a 5 dni po ovu 😀

mata_ba
1. feb 2012

@lucecita ale ved jasne...ale aj tak..mam dva dovody,tesit sa ako nic...to DNP a profil...ale tak jaska,ze keby bolo mimi,tak by som bola najstastnejsia 🙂 ale moc sme tomu nedali teraz...drahy je nejaky K.O. v poslednej dobe...furt by spal..a to berie macu...vobec nam teda nepomaha v tomto 😠

vardzikova
1. feb 2012

@mata_ba mojka ideš nato super tak ako aj ja ... len aby si tento mesiac bola tehu? 😀 😀 😀 😀

zuzi_k
1. feb 2012

@chorucka ...už to tu je. Doktorka povedala,že kým nemá dutinka 5mm nemôže sa hovoriť o gravidite. Zatiaľ to vyzerá na mikrograviditu. ...mávala som nepravidelný cyklus no ako mi nasadila duphaston-hneď sa upravil na 28dni. Potom pridala clostil a to už ms neprišla. Ani po vyvolávacke (agolutin)-vtedy mi aj testy robila a boli neg.

nikasv29
1. feb 2012

@vardzikova jáááj no my nejak podobne pred ovu 4 dni a teraz sme 3 DPO tak neviem či ešte treba 😉

mata_ba
1. feb 2012

@chorucka ajajajaj ☹ silno drzim palceky,nech je to len blbost a je zdravy...

nikasv29
1. feb 2012

@chorucka držím palce nech to dobre dopadne 🙂

vardzikova
1. feb 2012

@lucecita nooo mala som slaninku na raňajky ... negrckavam ale mam taky pocit že to pojde každu chvylu von ... bleee

vardzikova
1. feb 2012

@chorucka lasko to nevadi hlavne že ste sexovali nie? aelbo?

lucecita
1. feb 2012

@vardzikova cickaaaaa, 8.2. nemám dostať mrchu a deň predtým mi graf vyznačil, že sa mám testnúť...tak utorok testujem 😀 😀 😀 chvalabohu nemám doma ani jeden test, tak na mňa nebudú kričať ocikaj ma, ocikaj ma 😀 😀 😀 a som zistila, že ani tampóny nemám, tak dúfam, že ani potrebovať nebudem

vardzikova
1. feb 2012

@nikasv29 lasko ked poistite nič sa nestane 😀

mattuliatko30
1. feb 2012

@mata_ba aká červená čiarka???? myslíš na fertility?

vardzikova
1. feb 2012

@lucecita cickaaaaa mrcha nemože prisť !!!! tento krat jej to nedovolime ako že to hovorim ja blondinečka 😀 😀 😀 😀 jaaaaj lasko už chcem aby si testovala