icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nikasv29
1. feb 2012

@gelinka75 a aj napriek tomu môžem byť tehu aj keby teploty padli??? myslím jeden alebo dva dni 😉

franzziska
1. feb 2012

@mata_ba no bolo by fajn keby to fungovalo aj na ten stres a unavu z prace 😕

gelinka75
1. feb 2012

@nikasv29 jasne, ale ked to padne ku koncu je velka pravdepodobnost ze mrcha pride 😖 😉

micinka91
1. feb 2012

@mata_ba Niee 😕 Ale asi je čas,ísť ho pozrieť :(

lucecita
1. feb 2012

@fifitko25 nemali ste dobré výsledky? nejako som ani nepostrehla, keď sa tu denne zapíše niekoľko strán a ja nie všetko čítam...ale je super, že ti narástol aj bez liekov, toto som zachytila 😀 😀 😀 tak aspoň sa nemusíš stále dopovať tými liekmi 😉

mata_ba
1. feb 2012

@franzziska to ano..zial na mojho to tusim naopak vplyva 😨 ale neviem ci je to tym..asi nie...

mata_ba
1. feb 2012

@micinka91 no to by si mala...mozno si tehu a mas len nizke hcg,..a ak nie si,da ti vyvolavacku

nikasv29
1. feb 2012

@gelinka75 ok tak uvidím ja mám akési nízke teploty tak neviem čo z toho bude možno sa ešte dvihnú.. uvidíme lebo pre ovu sú teploty stále nizke, že??? dnes som 3 DPO a mám 36,6 tak neviem

gelinka75
1. feb 2012

@nikasv29 ved mas pekny graf, neporovnavaj svoje teploty s inymi, lebo toto su tvoje teploty, nie kazdy ma nad 37 alebo tak, hlavne ze tie teploty pred tym krizikom su nizsie a po kriziku vyssie, ovu bola isto, teraz uz len cakat na vysledok 😉 🙂

nikasv29
1. feb 2012

@gelinka75 ok tak ťa poslúchnem lebo ja stále kukám nejaké tie grafy a porovnávam 😉 no dúfam, že to výjde len to čakanie ma ubíja ... 😒

bipa
1. feb 2012

Ahojte baby, ako som vcera myslela ze to bola mrcha ale zas to len spinenie a teraz slabucko ruzove, uz 7 dni a mrcha mala prist predvcerom. V podbrusku citit ze prichadza mrcha, uhmm..Dneska v praci, v chladnicke bol odkaz ze je tam zvysok torty z predchadzajucej oslavy (od jednej obyvatelke domova) ze je to pre nas zamestnancov a zvysok stretnutie seniorov a ja ze mnam a zobrala som si ju z chladnicky a neviem ako sa to stalo, posmykla sa mi torticka a plask na zem :/ trapas (snazila som sa dat dokopy torticku-zdeformovanu) a o chvilu prisla "majitelka" torty za mnou a poprosila aby som ju odviezla k senior klube aj s tortickou, vysvetlila som tu celu situaciu ale nastastie ona to brala v pohode 😖 A idem s nou k senior kl., pomaham jej ist hore na schody a vidim velke dvere, vopred otvorim pre nu, no ona bola rychla a bum buchla si na celo to dvere :/ (ona skoro vobec nic nevidi a nepocuje) chuda, ze som jej pokazila den, ale ona to berie v pohode, torta a cerveny fliacik na cele 😨 .....ufff to sa mi nestava casto v praci. Asi kvoli tomu v mojej velke hlave zamestnava len o otehotnenie a pod. 😀 Inac, prajem vam krasny slnecny den! 😉

gelinka75
1. feb 2012

@nikasv29 verim ti aj mna to ubijalo a moja faza po kriziku trvala az 16 dni, uz som bola aj na nervy trocha 😀

fifitko25
1. feb 2012

@lucecita no nemali, znížená hustota aj rýchlosť o viac ako polovicu ☹ nie je to katastrofa, ale mohlo to byť aj lepšie, tak sa dopuje vitamínmi 😉

micinka91
1. feb 2012

@mata_ba Fakt?Tak to si zajtra privstanem a pôjdem 🤐 Aj keď tá predstava,že tam strávim pol dňa ma dosť odrádza 😀 Ale ďakujem za radu,si fakt zlatá 🙂

nikasv29
1. feb 2012

@gelinka75 a vy sa už dlho snažíte??? my od decembra a toto je môj prvý meraný cyklus tak neviem bola som aj na vyšetrenia všetko je v poriadku tak doky povedal že to skúsime folikulometriou, lebo máme nepravidelný cyklus a keď to nevýjde tak pošle mm na spg.. tak dúfam, že nebude musieť... 🙂

gelinka75
1. feb 2012

@nikasv29 my od oktobra, ale my uz chodime do CAR kde nas riesia 😀 a zaroven sa snazime prirodzene 😉

mata_ba
1. feb 2012

@micinka91 ale nemas za co..mne meskali tri dni a uz aj som letela..a o dva dni som dostala mrchu aj bez vyvolavacky 🙂 a nemas nejake priznaky,ze by si bola tehu?ale napr. spule vysiel pozitivny test az na 39 DC 🙂

nikasv29
1. feb 2012

@gelinka75 tak držím palčeky nech to už tento mesiac konečne výjde 🙂

nikasv29
1. feb 2012

@gelinka75 a tam vám tiež robia vyšetrenia či ako to tam vlastne prebieha?? ak nechceš o tom hovoriť tak nemusíš... len sa pýtam, lebo som zvedavá ako to tam je 😉 😉 😉

fifitko25
1. feb 2012

@chorucka áno, mala včera alebo predvčerom, dnes som 15 DC, od nedele som mala kopu egg hlieniku 😉 vajko bolo v pondelok 22 mm, tak predpokladám - ak rastie každý deň o 2 mm - že už prasklo... veru ma aj dnes popicháva na ľavom boku trošku 😕

gelinka75
1. feb 2012

@nikasv29 hej tam ti spravia vsetky vysetrenia, ktore nespravil tvoj normalny dr. aby vedeli vyhodnotit stav, spermio, krv, hormonalny profil, ureaplazmy, nejake infekcie, stitnu zlazu, protilatky proti spermiam, priechodnost vajcovodov atd. potom ti povedia, ze co treba odstranit, vyliecit atd. a potom podla vysledkov ti navrhnu IUI ked daju spermie do maternice, alebo IVF ked ta umelo oplodnia, to je v skratke vsetko 🙂

nikasv29
1. feb 2012

@gelinka75 fúha tak je toho dosť ale čo človek nespraví pre malú fazuľku??? 😉

gelinka75
1. feb 2012

@nikasv29 hej 🙂 mne ostava kvazi ta priechodnost to pojdem cca o mesiac 😉 a potom sa uvidi

nikasv29
1. feb 2012

@gelinka75 no vidíš aspoň vieš na čom som tak držím silno palčeky nech to výjde... 🙂 😉 a Vás doky posielal či ako to bolo???

micinka91
1. feb 2012

@mata_ba Veď práve,ja sa cítim úplne normálne..Ani na mrchu sa necítim,ani na tehu ;( Ani ma nič nebolí..Dnes je DC 38,robila som si test a bol negatívny :( Už fakt neviem..Som zvedavá,čo mi povie zajtra doktorko..

eri28
1. feb 2012

@gelinka75 mrcha nikde jupiiiiiiiiiiiiiiii

eri28
1. feb 2012

@gelinka75 preco ide azura pod nozzzzzzzz

eri28
1. feb 2012

@gelinka75 a netestovala som moja, many many

aknedz
1. feb 2012

@vardzikova ahoj moja a máš teraz PN alebo dovolenku? viem, že som ti to už hovorila ale ak by si bola PN, nemusíš doplácať to DNPO -si od toho oslobodená a prirátava sa ti to ako keby si platila 😉 a trea to vždy potom hlásiť doktorovi, on by ti vypísal ešte jedno tlačivo PN, ktoré sa im potom zanesie a peniažky už pôjdú aj z toho nejaké 😉

aknedz
1. feb 2012

@fifitko25 ahojky, tak šup na manžela 🙂 !