Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba no bolo by fajn keby to fungovalo aj na ten stres a unavu z prace 😕
@franzziska to ano..zial na mojho to tusim naopak vplyva 😨 ale neviem ci je to tym..asi nie...
Ahojte baby, ako som vcera myslela ze to bola mrcha ale zas to len spinenie a teraz slabucko ruzove, uz 7 dni a mrcha mala prist predvcerom. V podbrusku citit ze prichadza mrcha, uhmm..Dneska v praci, v chladnicke bol odkaz ze je tam zvysok torty z predchadzajucej oslavy (od jednej obyvatelke domova) ze je to pre nas zamestnancov a zvysok stretnutie seniorov a ja ze mnam a zobrala som si ju z chladnicky a neviem ako sa to stalo, posmykla sa mi torticka a plask na zem :/ trapas (snazila som sa dat dokopy torticku-zdeformovanu) a o chvilu prisla "majitelka" torty za mnou a poprosila aby som ju odviezla k senior klube aj s tortickou, vysvetlila som tu celu situaciu ale nastastie ona to brala v pohode 😖 A idem s nou k senior kl., pomaham jej ist hore na schody a vidim velke dvere, vopred otvorim pre nu, no ona bola rychla a bum buchla si na celo to dvere :/ (ona skoro vobec nic nevidi a nepocuje) chuda, ze som jej pokazila den, ale ona to berie v pohode, torta a cerveny fliacik na cele 😨 .....ufff to sa mi nestava casto v praci. Asi kvoli tomu v mojej velke hlave zamestnava len o otehotnenie a pod. 😀 Inac, prajem vam krasny slnecny den! 😉
@gelinka75 a vy sa už dlho snažíte??? my od decembra a toto je môj prvý meraný cyklus tak neviem bola som aj na vyšetrenia všetko je v poriadku tak doky povedal že to skúsime folikulometriou, lebo máme nepravidelný cyklus a keď to nevýjde tak pošle mm na spg.. tak dúfam, že nebude musieť... 🙂
@nikasv29 hej tam ti spravia vsetky vysetrenia, ktore nespravil tvoj normalny dr. aby vedeli vyhodnotit stav, spermio, krv, hormonalny profil, ureaplazmy, nejake infekcie, stitnu zlazu, protilatky proti spermiam, priechodnost vajcovodov atd. potom ti povedia, ze co treba odstranit, vyliecit atd. a potom podla vysledkov ti navrhnu IUI ked daju spermie do maternice, alebo IVF ked ta umelo oplodnia, to je v skratke vsetko 🙂
@vardzikova ahoj moja a máš teraz PN alebo dovolenku? viem, že som ti to už hovorila ale ak by si bola PN, nemusíš doplácať to DNPO -si od toho oslobodená a prirátava sa ti to ako keby si platila 😉 a trea to vždy potom hlásiť doktorovi, on by ti vypísal ešte jedno tlačivo PN, ktoré sa im potom zanesie a peniažky už pôjdú aj z toho nejaké 😉

@gelinka75 a aj napriek tomu môžem byť tehu aj keby teploty padli??? myslím jeden alebo dva dni 😉