Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ďakujem mojka, bodaj by si mala pravdu 😔 deduško sa veľmi chcel dožiť pravnúčatka, žiaľ toto sa mu už nesplní, ale aspoň by zahojilo rýchlejšie ranu, čo ostala ☹
@fifitko25 oj lasko viem ake to je ked ti zomrie deduško .. vody ešte pretečie veľa kym sa rana na srdiečku zahoji aj ked to určite už nikdy nebude take ako bolo predtym ...
@vardzikova no pekne, tak ty už už možno budeš grckať, juuuuuuuuuuuuuuuuj 😨 😨 😨 ja idem robiť bryndzové halušky konečne a taaaaaaaaaaak sa tešííííííííím, že až 😀 😀 😀 😀
@lucecita no lasko už už .. myslela som si že moje tehu bude ukazkove ale nevyzera to ružovo bleee 😝 😝 😝 mojka bryndzaky ideš robiť? A davaš aj slaninku a tak?
@vardzikova akože úplne že jasnéééééééééééé, že aj slaninku...šak aké by to bolo bez slaninky? potom sem hodím foto, keď budú hotové aj pre teba aj pre kikaneu 😉 😉 😉 😉 ináč o polnoci ma pálila žáha, až takú hrču som mala v krku 😠 😠 😠 a prsníky stále bolia 😠
co sa to sakra deje? 😢 babulky,drzte sa...a tehulky,davajte si pozor na seba!
@lucecita ooooo mnam dala by som si pošli po poštovom holubovi 😀 😀 😀 ,,, ach jaj ... už chcem aby si testovala... lebo ak to teraz vyšlo tak sa tak opijeme...no ale iba z džusika 😀 😀 😀 mna prsia bolia vždy niekedy by som povedala že ešte viac .. veľke su fajne 😀 bola som si kupiť včera podpiru lebo tie čo mam tak su mi male 😅
@vardzikova pošlem, tak čakaj v okne 😀 😀 😀 😀 aj ja, včera som si kúpila RAPICLEAR CLASSIC, dúfam, že mi prinesie šťastie utorok 😀 😀 😀 a vieš ako som ti spomínala, že mm mi nekúpil ten ananásový džús....tak včera mi doniesol čerstvý ananás 😀 😀 😀 😀 😀 na večer alebo zajtra ho načnem 😀 a čo to mám z neho spapať?
mojmu som rano vravela ze mu chuti salama s rozkom ci pojde naobed somnou do auparku kupit a on sa vysral na mna uz je pol druhej a ma ma na haku ze vraj si mysllel ze srandujem az mi je do placu ☹
@lucecita jeeeej no vidiš on ta tak neskutočne miluje 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a z ananasu by si mala jesť to tvrde čo je v strede ale logicky že ho možeš spapať cely 😉 jupiii takže maš repiclera? supiš och už nech bude ten den D neviem sa toho dočkať ... a čo tvoj mm? nato
@aliaxa ach mojka.. naši mm su niekedy riadny debili ale musime si nato zvykať ... ja som si na svojho mm maniere už zvykla ...len dokedy to budem tolerovať ešte neviem 😠
@lawrus moja biely tahavy vytok ked sa ti natahuje medzi prstami 3-5 cm tak maš najplodnejšie dni 😉
@vardzikova no veru mame to tazke s nimi ale ked uz ma neberie vazne tak to mi je luto
@vardzikova 🙂 lenže mne mešká deň mrška...a miesto nej mám výtok...tedy myslím, že je ťahavý...ja som z tohto uplne mimo
@aliaxa ale on si myslel že si si robila len srandu ? alebo ako?
@stastnunka čauko...ale píšem si tu s babami niektorými 🙂 a ty?...
@lawrus ahaaaa že tebe meška? a ja som si myslela že sa pytaš na plodne dni.. 😖 a test si si nerobila?
@vardzikova noooo, on ma miluje a preto ide dneska s chalanmi von večer a ja tu zasa ostanem sama 😠 😠 😠 ale ananás si dám a basta a spapám teda aj to tvrdé z toho...včera keď som šla od lekárky, tak som si ho kúpila, pretože sa do mesta ináč nedostanem...ale utorok ráno pokiaľ nepríde mrcha, tak testujem a dám ti vedieť 🙂 🙂 myslíš čo mm na to testovanie? ja som mu začiatkom týždňa povedala, že stredu mám dostať krámy a utorok chcem testovať a na to povedal, že je zvedavý ako to dopadne 😀 😀 ale aj ja som zvedavá ako to dopadne
@mattuliatko30 tiež tak, občas sem pozriem, čo je nové 🙂
@vardzikova zajtra idem, ráno si skúsim spraviť, no teplota 37,1, prsia bolia, aj podbruško, no a normálne mavam 26-28 cyklus...tak uvidím, či príde alebo mi niečo test ukáže 🙂 len niekto mi tu povedal, že v tehotenstve je biely výtok tak preto som sa nan pýtala 😀
Baby ahojte, chodím Vás sem čítať už dlho ...normálne mám pocit že niektoré už poznám 😀 ja som už písala aj inde, ale nikto mi neodpisal....som z toho jelen. mala som dostat 28.1. a mrcha dodnes neprisla. ale rano test negativny.... ☹ snazili sme sa 15.1.....mam pocit ze odvtedy ma bolelo podrusko a boleli ma priserne bradavky (inokedy pred mrchou ma bolia cele prsia). vyvrcholilo to 27.1. ked ma tak pichalo na pravej strane dole, ze som sa sla zblaznit a pocity cisto na mrchu. myslela som ze prichadza mrcha. od 28.1. sa citim uplne vyborne, nic mi nie je, len ma pobolieva podbrusko....som bola presvedcena ze som tehu, ale test dnes nic. to by sa uz bolo ukazalo co? alebo to mohla byt len ovu 27.1. tak neskoro? 😕 no a mohla som otehu este 28.1. (viem to presne lebo len vtedy sme boli spolu 😀 ) dik za radu 😅
@vardzikova dnes som strasne hladna uz rano som zjedla dva taniere zemlovky a citim sa ako keby som nic nezjedla a mam chut na salamu s rozkom tak som mu vravela ze na obed pojdeme do auparku kupit a povedal mi ze dobre bolo dvanast a on nic ani sa nepohol presla hodina on sa naobedoval dojedol svoju polovicu zemlovky co som ja uz na obed nemala tak som mu vravela ze som hladna a on ze mozme ist na obed ale ja mam chut na tu salamu a on mi povedal ze on si myslel ze si robim srandu
@pa_mi ahoj, môžeš byť tehu, niektorým babám sa pozitívny test ukáže až neskôr, aj po týždni meškania... možno len nemáš dostatok HCG hormónu, aby to test zachytil. Akú citlivosť testu si mala? najlepšie sú mamatest10 a sú aj spoľahlivé 😉 ak ti nepríde mrcha do pondelka a budeš mať stále negatívny výsledok, radšej navštív lekára

@lucecita zlatko dnes mi je trošku lepšie ale aj tak žiadna slava čo ti poviem ... 😝 mamka si predchvyľou urobila tu klobasku čo som milovala normalne mi až žaludok dvihlo a už som myslela že pobežim na wc ale akosi mi to prešlo ... tak čakam čo bude dalej 🙄