icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
3. feb 2012

@vardzikova no budem chodit dokedy sa neminu peniazky, lebo toto si platim sama a dovtedy dokedy budem psychicky v pohode, potom dame pauzu a skusime poslednu moznost a to umele

palculienka2011
3. feb 2012

@chorucka tak asi skusim a ked nic, budem sa tvarit ze tralalaaaaaa, ja som netestovalaaaaa 😀 😀 😀 😀

vardzikova
3. feb 2012

@azzura a to koľko sa plati ked sa možem opytať?

chorucka
3. feb 2012

@mata_ba tolko // ze postavime metro cez cele slovensko 😀

palculienka2011
3. feb 2012

@vardzikova no snad bude radosti a aspon vsetkym sa nam postasti 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
3. feb 2012

@chorucka ja ti dam potajomky 😀 😀 😀 zas mas plny suflik testov 😉 uz by ti ich nemali v lekarni predavat....testovacia zavislacka 😀 😀 😀 😀

mata_ba
3. feb 2012

@palculienka2011 no to by som aj ja chcela vediet 😠 ale tak hadam zajtra,pozajtra...

aliaxa
3. feb 2012

@mata_ba sme sa s milackom zasnubili ...

vardzikova
3. feb 2012

@palculienka2011 joj lasko a ktory DC si ?

chorucka
3. feb 2012

@palculienka2011 aj ja som na to myslela 😉 budeme hrat mrtveho chrobaka 🙄

azzura
3. feb 2012

@vardzikova zaleži od dokyho...cca 50-100 eur + hormonalny stimul

vardzikova
3. feb 2012

@azzura ked vidia @chorucka že vchadza do dveri lekarne tak su radi aspon im urobi tržbu že lasko? 😀 😀 😀 😀

vardzikova
3. feb 2012

@azzura olalaaaaa dosť ... ale zasa čo človek preto neurobi...že moja sesterka to teraz neskuša niako to je ta čo som hovorila že v priebehu dvoch rokov mala 5 potratov teraz povedala že to nechava na nahodu ma 23 rokov takže aj keby sa rok alebo dva nedarilo tak ešte nič nieje stratene

azzura
3. feb 2012

@vardzikova no 😀 😀 😀 😀 @chorucka ma v lekarni uz otvoreny ucet 😀 😀 😀 😀

chorucka
3. feb 2012

@azzura no sak ja tie lekarne drzim pri zivote 😀 Ale niekedy si uz pripadam ako blba to tocim 4 lekarne dokola 😀

palculienka2011
3. feb 2012

@mata_ba a ovu testy si robis, ci ee?

mata_ba
3. feb 2012

@chorucka presne tak!!! 😀 to budu jazdy! 😀 😀 😀 😀
len tusim mi zase zacina to co minuly cyklus 😠 brucho mam take,ze si nick asi zmenim na nafuknutaakobalon 😠 dost ma boli podbrusko a krize a rano ma naplo ako som si umyvala zuby a aj predchvilou mi bolo na grc..a to este 100% nie su tehu priznaky 😠 😠 😠

aliaxa
3. feb 2012

vypocitalo mi ze som 8 tyzdni tehotenstva a porod mam 17 septembra...ty si kedy mala poslednu menstruaciu?

adriana_13
3. feb 2012

@vardzikova ahoooj,tak zajtra ma prist ta mrcha...som zvedava ☹

mata_ba
3. feb 2012

@aliaxa jeeeeeeeeeeeej,tak gratulujeeeem 🙂 aj svadbu uz chystate? 🙂

azzura
3. feb 2012

@vardzikova jasne, je este mladunka...este stihne vselico, ja uz na zazraky nemožem cakat 😒 .

palculienka2011
3. feb 2012

@vardzikova zlatik 19dc a asi 5-6dpo, lebo tie lauritkine testy mi ani jeden den neukazali rovnako silne ciarky, ale v sobotu bola druha ciarka najsilnejsia, aj hlien bol ale vajecniky ma brutalisticky boleli az v nedelu, cize ovu bola cez vikend, ale neviem kedy....

vardzikova
3. feb 2012

@azzura je staly zakaznik 😀 😀 😀 😀

palculienka2011
3. feb 2012

@aliaxa jeeej, my sme sa 17.9. braliiii 🙂

mata_ba
3. feb 2012

@chorucka @palculienka2011 ja vam dam mrtvych chrobakov!!!budte kolegialne!!! 😀 😀 😀 😀 aj ked,neviem,ci sa k vam nepridam 😀 😀 😀 😀 a palculienka - testiky ja nerobim..teda ovu..o tehu mozem uz vyucovat aj s choruckou 😀 😉 😀

vardzikova
3. feb 2012

@adriana_13 ale čo to je za smajlika? ta pridem nakopať do ritky ... lasko nevešaj hlavu 😠 ešte nič nieje stratene.. jasne!

aliaxa
3. feb 2012

@mata_ba az buduci rok v maji by sme chceli

azzura
3. feb 2012

@chorucka vsak keby nie teba tak uz by krachli 😀 😀 😀 ta tam uz aj po mene poznaju 😀 😀 . neboj, nie si jedina co takto beha po lekarnach 😉

adriana_13
3. feb 2012

@vardzikova nooo mas pravdu 🙂 a vam sa ako darííí?? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

azzura
3. feb 2012

@vardzikova uz by jej mohli dat aj jeden gratis 😀 😀 😀