Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ale pteray som si to precitala. a odpoved je,že este verim na prirodzene otehotnenie a ked to do pol roka nevzjde tak pojdeme na umele, ale este 2 dni a moyno dostanem mrchu
@azzura inak kolko stoji take umele oplodnenie je to drahe?
@vardzikova este netusim, najprv ked sa nepodari prirodzene tak doktor podla vysledkov urci bud vnutromaternicove (co si hradis ty) alebo mimomaternicove ( co ide cez poistovnu)
@azzura jaaaj , tak len aby vam to nebolo treba aby sa to podarilo prirodzene 🙂 to by som si aj ja priala 😀 inak ked si čitam tie diskusie čo si pišu baby tak mi pride že je otehotnieť take ťažke ako zmaturovať...
@vardzikova clovek po case zisti,že maturitu ziskat je lahsie ako otehotniet 🙂. Ale netreba zufat,raz aj na nas pride
@azzura ako sa hovori aj na psa pride mraz 🙂 , ja v pondelok nabehnem do lekarne nakupim všetky možne vitaminy, čaje a idem nato, inak už mi prišiel teplomer tak sa môžem merať , inak merať sa môžem aj počas ms alebo nie ? lepšie je vaginalne alebo stači v ustach?
@vardzikova no ja uzivam kys. listovu stale, alchemilkovy caj do ovulacie a meriam si teplotu v posve kazde rano. Ked mame nejaku akciu alebo som chora, pijem alkohol tak vtedy stupne teplota le neberiem ju vazne. ja som meral aj pocas ms, ked sme skusali aj pocas nej sexovat, lebo kamoska mi povadala, ze niektore su ploden cez ms., tak sme sa odhodlali. Ak mas super chlapa, tek skusite aj nemozne
@lucecita caj pomaha na dozretie folikulov a narstenie sliznice do idealnej velkosti...spon u mna. V utorok by som mal dostat kramy a ak ich dostanem tak idem na prefuky, lebo uz len tento test mi chyba....nechcem kramy, nechceeeeeeeeeeeeeeeeeem, ale viem ze ich dostanem a tie svine este budu meskat a budu mat cudne prejavy :(
@lucecita ahojky, pridám sa do vašej diskusie ak môžem, ja tiež pijem alchemilku asi tretí mesic, vždy len do ovulky....kočky tu písali niektoré že sa im po nej podarilo zostať tehu 🙂 posilnuje maternicu, zvyšuje pravdepodobnosť otehotnenia.....tak snáď budeme úspešné, držím palce!!!!
@azzura važne? tak to som teda nevedela, no super už viem dalšiu infošku 😎 , takže vy to skušate aj počas mrchy, ako hovoriš ked to neva partnerovi tak je to super. Môj by s tým určite nemal problém, už sme to pár krát skúšali ale musim povedať že to bolo s ochranou , a teraz by to bolo už bez 😀
@terezka1631 vyskušala si piť aj gynastan? to je tiež čaj ale ten môžeš piť aj počas ovu 😀
@lucecita ak môžem tak sa skusim pridať k vašej teme- chodila som ku gyn. s tym že ma raz za čas bolel vaječnik a on mi povedal že som asi nachladena a take hluposti ,, takže ked ma boli vaječnik znamena to že mam ovu alebo že pride ovulacia?
@vardzikova skusali sme, ale uz nie....ale bol to maskaer....mal som pod sebou uterak. Bola sranda 🙂
@azzura no ved to 😀 aj ked v podsate nebola som vtedy vo svojej koži 🙂 ale čo človek kôli tomu neurobí 😉 , neviem či som sa ťa to pýtala ale ako dlho sa snažite vy?
@vardzikova co clovek newskusi pre dita, ale na to musia byt dvaja. my skusame neoficialne od septembra min. roka a od janura tohto roka za pomoci lekarov. Vy?
@vardzikova ten som veru neskúšala, ale ďakujem za tip, určite si ho kúpim.. je to niečo ako alchemilka?
ja už skúšam čokolvek, snažíme sa vyše pol roka a neúspešne ☹ takže sa chytám už všetkého....
@terezka1631 ahoj, ak sa vam to nepodari do roka chodte k lekarovi, aspon budete vediet nacom ste 🙂
@azzura aj ja beriem kyselinu listovú, dnes som začala piť čajík a už týždeň meriam teplotku, dnes som 3DC, tak ešte 3 dni a snažilkujeme, tak sa teším, lebo máme pauzu skoro mesiac kvôli antibiotikám 😀 😀 😀 tak ti moc moc moc držím palčáky, aby tie mrchy nedošli...
@terezka1631 tak aj ja držím palčeky pri pití...ja keď som si dneska na obed uvarila prvýkrát, tak mi nejak nechutil, ale teraz ho pijem a akosi mi zachutil 😀 😀 😀
@vardzikova fiha, no tak mi sme to ešte nezačali skušať k tomuto rozohdnutiu sme prišli asi pred týždnom že je asi najvyšší čas byť rodičmi, brali sme sa pred doma rokmi takže už by sa aj patrilo 😀 mať takeho maleho anjelika 😅 , ja len zisťujem všetky možne pričiny .. čo by sa všetko mohlo stať a ake su okolo toho komplikacie, vo svojom okoli mam povačšine kamošky ktoré s tým majú problém , aj ked určite nato všetko vplyva aj ta psychika ale tak človek musi myslieť na všetko... , a za pomoci lekarov? to znamena že berieš nieake lieky alebo tak?
@terezka1631 ano je podobny ako alchemikovy čaj len s tým rozdielom že ho môžeš piť aj počas ovu ako som pisala, v tejto teme si nova že?
@azzura fiha, no tak mi sme to ešte nezačali skušať k tomuto rozohdnutiu sme prišli asi pred týždnom že je asi najvyšší čas byť rodičmi, brali sme sa pred doma rokmi takže už by sa aj patrilo mať takeho maleho anjelika , ja len zisťujem všetky možne pričiny .. čo by sa všetko mohlo stať a ake su okolo toho komplikacie, vo svojom okoli mam povačšine kamošky ktoré s tým majú problém , aj ked určite nato všetko vplyva aj ta psychika ale tak človek musi myslieť na všetko... , a za pomoci lekarov? to znamena že berieš nieake lieky alebo tak?
Holky čo je to skratka DC?
@vardzikova den cyklu...
@vardzikova hej hej do tejto témy som prvý krát zavítala dnes 😉
@vardzikova vies najprv sme to brali ako srandu, sme skusali. potom som sla v decembri na preventivku a pvedala že chcem dieta, tak mi spravil hormonalny profil a pvedal že som neplodna a man sa chzstat na skory prechod, proste ma srusil. A ja som bola totalne mimo, mala, az moj priatel mi vybavil super doktora v TT a ten ma dava dokopy a tvrdi že budem mamča 🙂, ale na všetko treba čas 🙂

@azzura to neva 😀