Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@terezka1631 tak vitaj medzi nami 😀 snažilkami 😎 , ak sa môžem opýtať ako dlho sa snažite?
@nurili Dakujem , a to znamena den kedy mi začina ms alebo ovu ?
@azzura fiha ,,, tak to ti budem veeeľmi držať pršteky aby vam to vyšlo 🙂 , to znamena že ked chodim na preventivku aj ja tak automaticky to robi aj mne alebo mu to musim povedať?
@azzura plánujem to tak, bola som už u lekárky aj po pol roku snaženia, ale poslala ma preč s tým že skúšajte rok a potom prídite....tak dúfam že čoskoro budem tehu a navštívim ju už len pre potvrdenie tehu 😉
@vardzikova kedy zacina ms
@lucecita no takže tym padom som asi aj zdrava žena kedže mi robim minule testy a žiadny zápal ani nič podobné som nemala , tak som tomu konečne pochopila konečne 😀
@nurili dik 😉
@vardzikova povedz mu že chces dieta a nech ti spravy hormonalny profil.
@vardzikova Ďakujem 🙂 snažíme sa od apríla....
@terezka1631 smiem vediet kolko mas rokov
@azzura no tak zajtra idem akurat k dokymu aby mi ukončil marodku tak mu to rovno môžem povedať ,. a to mi urobi na počkanie alebo bude to nieaky čas trvať?
@azzura mala som 27, manželik má 28....
@terezka1631 a ešte nič , ☹ , ja som stale bola v tom že zdrava žena jednoducho musi otehotnieť hned na prvy krat ale vyzera to tak že som sa veeeľmi mýlila 😠
@vardzikova to sa robi v urcitých dnoch cyklu, sa berie 2x krv v na zaciatku a v strede cyklu....povie lekar. Drzim palce
@vardzikova jasnééé, keďťe ti nezistil zápal, tak je to v poriadku a pri ovu ťa bolí vaječník....
@azzura ja som to tiež prikladala tomu vaječníku, ale keď som mala minulý mesiac podľa hlienu ovu, tak ma bolel jak šľak 😀 a po mrche ma nikdy nebolí...skôr pred a hlavne počas
@terezka1631 tak to este v podtsate mate cas na snaženie. Ale ak sa vam to do roka nepodari, chodte k doktorovi nech vam urobi zakladne testy. Ale momentalne na to nemysli a uzivajte si snazilkovanie 🙂. Lekar, nech je to posledne, lebo potom budete v kuse v strese
@azzura aha tak dakujem za novu infošku 🙂 zajtra mu to musim povedať 😠
@lucecita parada takže som zdarvaaaa , dufam že nam nebude už nič braniť k našmu vysnivanemu babatku 😉
@vardzikova nemas zac 🙂
@azzura aj ty berieš povestnú kyselinu listovú a čajiky?
@vardzikova jasne že beriem 🙂
@vardzikova no to som si myslela aj ja.....na konci marca som vzala poslednú tabletku a myslela som si, že minimálne v máji musím byť tehu 🙂 a nič.....takže som nasadila alchemilku, kyselinu listovú, calibrum babyplan a vela vela snažilkovania 🙂
idem off, paaa zajtra
@azzura no snažíme sa o sto šesť, stres z toho zatial nemám 🙂
@azzura to bola ako otazka čo ? mam pocit že ju beru všetky 🙂
@terezka1631 a pozeram že z toho vôbec niesi v strese to je potom super 😀 ja by som už hysterčila 😠
baby ved nebudte v strese, to vobec nepomoze 🙂

@vardzikova mňa bolí vaječník momentálne lebo mám na ňom cystu...ale doktor mi minuly týždeň povedal, že ma bolí aj kvôli tomu, že mám krámošky a pri ovulácii...takže tú bolesť keď máš, môže byť kľudne ovu a nie hneď prechladnutie...ja ho momentálne cítim od piatku, od kedy mám krámošky alebo keď som naneho brala antibiotiká