Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@gelinka75 ja som v strese kvôli robote 😀 😀 a sem tam to prenesiem aj domov k manželkovi, čo nie je dobré...ale v poslednom čase sa snažím doma vypnúť a sústrediť sa len na nás...a momentálne hľadáme aj bytík, keďže bývame v prenájme, tak aj to stresujem...ale spolu s manželkom 😀
@lucecita no tak teraz dufam že nenapišem somarinu ale 6DC 😒 to sa počita odo dna ms že? , ja som natom tento mesiac biedne lebo už sme nemali snažilkovanie 3 tyždne kedže som mala menšie problemiky - neviem či som ti pisala ale bola som na laparoskopii lebo som mala nepriechodny jeden vajičkovod
@gelinka75 ja viem že to určite tomu všetkemu čo chcem nepomôže ale človek nemôže byť pokojny - aspon ja nie som z toho cela taka ... ani neviem ... ked to okolie namna dosť negatívne vplyva
@vardzikova no bola som v strese prvé dva, tri mesiace, potom som si povedala čo má prísť príde....dúfam a verím že čoskoro....každý mesiac verím že mrcha už nepríde a tá potvora prišla zatial vždy....stres ešte nikomu nepomohol, tak nepomôže asi ani nám......treba len veriť že sa to podarí 😉
@terezka1631 ja si to beriem tak že no zatiaľ mam len 23 rokov takže aj keby sa to nedarilo trošičku dhšie 😠 tak sa logicky nič nestane ale človek je potom z toho taky sklamany - asi od toho veľa očakavame
@vardzikova áno, odo dňa MS, takže už začnete so snažilkovaním? ja som len 3DC, tak máme ešte 4_4 dni stopku a tiež sme tri týždne boli bez..mne našiel lekár cystu na ľavom vaječníku ešte v lete, tak ma nechal tak, po 3 mesiacoch na kontrole tam stále bola a nezmenila sa, tak nasadil antibiotiká a v decembri idem k nemu, ak by to zmizlo, je to super, ak nie v januári idem na laparoskopiu...a ty si ako zvládla laparku? aj si bola PN a koľko si bola v nemocnici?
@lucecita môže otazku? viem vždy sa len pytam ale ked sa človek neopyta tak nevie ... snažilkovať sa môžme hned ako skonči mrcha alebo po koľkych dnoch ? aby sa to mohlo podariť 🙂 , fiha no najprv si aj moj doky myslel že mam cystu ale potom ked mi urobiil laparoskopiu tak zistili nepriechodnosť - prefukli to a je to- no aspon malo by to byť v poriadku. Laparku som zvladla ako tak, najhoršia u mna bola narkoza - mne po nej bolo neskutočne zle cele dva dni som len vracala a vracala a to ešte s boľavým bruchom. V nemocnici som nebola išla som domov - mohla aj nemusela som ostať to ako som chcela. Marodku mam od 10.11 a marodujem ešte dodnes akurat zajtra idem na kontrolu ale to sa už dam vypisať lebo už som zdrava ako rybyčka, aj ked laparoskopiu mi robili cez pupok- neskutočna bolest len ked som si zakašľala tak to bolo niečo neuveriteľne ja si neviem predstaviť ako boli ked ide žena na cisarsky, brucho ma bolelo ešte tak 4-5 dni kym som normalne fungovala ale nechcela som to s to pn uponahľať radšej som si poležkala doma 😀
@vardzikova presne tak, to sklamanie je každý mesiac.....ja mám síce už 27, ale ani to nie je snad ešte tak vela....nestrácajme nádej, držme si palce a možno dostaneme najkrajší Vianočný darček 🙂
ako čítam bola si na laparku, tak to by mohlo vyjsť hned🙂 šup do snaženia 🙂
@vardzikova tu som čítala, že snažilkovať sa môže už deň po skončení ms...a kľudne sa pýtaj, sme tu na to, aby sme si radili a vymieňali skúsenosti...ja som tu len niečo vyše mesiaca, tak aj ja sa vo veľa veciach obraciam tu na dievčatá...a dobre, že sa už cítiš ok...ja sa toho bojím ale hádam to bude ok...možno aj mne to len prefúknu, vraj uvidíme v decembri a pri predoperačnými vyšetreniami...
ahojte kočky, pridávam sa k Vám....aj my s manželom sa chystáme mat baby :D....no snažit sme sa začali ešte len teraz, ale už sa neviem dočkat toho momentu, ked pozriem na test tam budú 2 paličky......už aby to bolo 🙂
caute baby to moje brucho uz druhy den , akoby mrcha a este nikde, ale radsej davam aspon slipove vloz. ten trapas v robote by som neprezila hi hi, mozno den , este ma na to cely den aj noc jej davam 😉
inac pekny den ja dnes robim a potom 2 dni volno jupiiiiiiiiiiiiiiii 😉
@eri28 ahojcek, nooo, som zvedava ako to s tebou dopadne a to mas v noci taky hlad? 😀
ja dnes takto, tiez sa blizim k ovulke, len sa jej neviem dockat 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
Dobre ranko prajem
@vladka1828 ahoj a vitaj medzi nami 🙂 zelam aj tebe co najskor 2// na testiku 😀
@terezka1631 no tak laparka bola hroooozna ale marodka je lepšia 🙂 tak snažilkovať ešte nemôžme 2 týždne 😠 ale potom , chudačik môj manžel 😀 už si neoddychne
@lucecita tak dnes som bola na kontrolu u dokyho všetko OK 😀 , len počkať ešte 2 týždne a môžme isť nato 🙂 aj ked to akurat tak vychadza že už budem mať po ovulke asi ale to neva ved aj na buduci mesiac to môže prisť 🙂
Dobré ránko, tak ja som dneska vzala dovolenku, pretože ma napína na vracanie, točí sa mi hlava a som nevládna...len spím...teraz som sa na chvíľku prebrala, že som hladná, ale ako tak raňajkujem, zasa mi je na vracanie...no uvidíme ako to bude ďalej..tu je môj dnešný grafík, dnes som 4DC a mám len slabé špinenie http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@vardzikova ahoj moja, som rada, že je všetko ok...a preč až o dva týždne? to po laparke sa nesmie?
Ahojte, baby ! Takže mne dorazila mrcha ešte minulý týždeň, len som na koníkovi nebola. Takže opäť sa snažíme nový cyklus. Ešte som takéto dlhé meškanie nemala. No my sa už snažíme piaty rok.
@lucecita ahoj moja 😉 , tak môj doky mi neodporučal mat sex aspon 3 tyždne, tak čakame ešte 2 aby sme to nahodou neuponahľali, pretože mi povedal že každy zasah do ženskych veci sa musi nechať trošku oddychnuť 😒 tak oddychujeme 😠 ale už nie dlho, môj manželik už počita dni je z toho akysi nesvoj 😖 pravdu povediac sa mu ani nečudujem , chlapy 😀
@vardzikova šak práve...ja to poznám...ani mi nemôžme už tri týždne a manželko sa ma len pýta, kedy mi končia krámy, bo je nedočkaví 😀 😀 tak to teda poznám...ale radšej si oddýchneme, aby sme boli ok a mohli vhupnúť na to 😀 😀 😀
Ahojte rada by som sa k vam pridala, riesila rozne veci ohladom snazilkovania a podobne veci ... Dnes som 11DC a tento tyzden ocakavam ovu tak sa tesim, pretoze keby nam to uz konecne vyjde tak mame krasny vianocny darcek ...
@lucecita no jasne plny energie 😀 , pomaličky sa mi môj graf začina zaplňovať 😎 , tak marodku mam ešte do zajtra a v stredu už do robotky, normalne sa už aj teším konečne , v sobotu som už robila vianočne upratovanie 😝 , sviatky su pomaličky predodvermi
@vardzikova super, ked ti doktor povedal ze si ok 🙂
@vardzikova tak ukáž grafík...ja som teraz tiež doma a upratovať na sviatky sa chystam až od decembra, tak ja ešte oddychujem 😀

@vardzikova tak som rada a dúfam, že nič nebude brániť...a ktorý DC si? alebo ako si na tom tento mesiac?