Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011 tomu ver ja sa nachadzam v digital parku v Ba a naozaj je tu hrozne tak pekne slniecko svietilo ako na jar a zrazu zas zacalo snezit taka chujavica...
no tu ale sneziiiii 😀 😀 😀
zlaticka idem dokoncit tu nestastnu krtkovu tortu, nech sa mm vytesuje a snad sa najem aspon z vyparov 😝 vidime sa zaajtraaaa
@mata_ba zlatik ficim prec, myslim na teba rano o 6tej ako merias 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 dakujeeem 😀 a mnaaaaaaaam milujem krtkovu tortuuuu..posli mi 😀 tak papaaaa
@mata_ba lasko klesnuť nemože !!!! 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 tak pekne kuchti a potom kúsok pošli :-P
@vardzikova vsak uvidime..dnes mi nejak zacalo treba cikat...vycikam sa,sadnem si a v tom,ze ja musim ist cikat..a o parr sekund pokoj..ma svihneeee
@mata_ba mojka... no šak ty testneš neboj ... 😀 😀 😀 😀 tešim sa na vysledok 😉
@spula22 mojka čo ta dobieham alebo čo ? ja som už 10 tt 😀 😀 😀 😀
ahojte ženy...už som tu, pečiem kuracie prsíčka s omáčkou so 4 druhmi syra a varím ryžu 🙂 dnes som bola na vstupnej prehliadke u doktorky a keď ma sestrička zbadala v dverách, usmiala sa a spýtala sa ma, či som zasa chorá 😀 😀 😀 tak sme skecli aspoň trošku, vzala mi krvičku, vycikala som sa, doktorka mi potom až na druhý krát namerala tlak, síce nízky (to ja mávam), ale predsa namerala, tak neumieram 😀 😀 😀 potom som bola celý dník až doteraz so segrušou, čo doletela z UK, a teraz sa budem venovať vám a potom manželovi, keď sa dovalí z práce 😀 čo je tu nové za celý deň, kto sa podujme a zhrnie mi to? môj graf vyzerá takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita
@vardzikova no,ak bude rano teplota dole,tak ee :-P pocuj,aj ty mas pocit,ze musis furt cikat? 😀 ak jo,kedy ti to zacalo??ale to nebude tehu..teraz ma zacalo boliet,napravo naboku,v okoli posledneho rebra 😒
a pocuj,ty co si dopisujes tie tyzdne??vsak nestiham 😀
@lucecita no ahooooj cicuš 😀 😀 😀 mnaaam robiš mi opať chute alebo čo? 😠 , lasko viem si predstaviť vyraz tvare tej sestričky ked ta zbadala v dverach to musela byť riadna haluz 😀 😀 😀 😀 😀 čiže vy ste už kamošky? no ved bodajby nie ked si tam chodila ako na klavir čo? 😝
@vardzikova HEHE caff laaaaaaaaaaaaaasko 😀
@vardzikova prepáč, tak ale na obed som mala u našich slivkové gule s makom, lepšie 😀 😀 😀 to teda haluz bola, ale tak čo už, to aby som jej nechýbala, keď 6 týždňov som tam chodila ako píšeš, jak na klavír 😀 sprav mi súhrn celého dňa, ty to určito vieš 😅
@mata_ba milačik ja nechodim často cikať ... tak normalne trošku nad priemer ale nie žeby som sedela každu minutu na wc 😀 , milačik som blondinka ale totosom nepochopila ...a pocuj,ty co si dopisujes tie tyzdne??vsak nestiham
@lucecita mojka neuveriš...ale pomali cely den som tu nebola ... len som tu stale tak trošku nakukla .. ja momentálne tiskam do hlavy liči ..mnam .. a ešte pijem čajik lebo vodu už akosi nemožem 😝 normalne ma z nej napina fuj 😠

@palculienka2011 jasne v BA spadnu štyri vlocky a máme kalamitku 😉 😀 😀 som hrabala auto 20 minút ked som išla z roboty, vyzeralo ako veľké iglu 🙂