Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba este mi napadlo: ak bola ovula realne 23dc, tak tento dnesny pokles moze byt implementacny, hmm? 😉
@palculienka2011 uvidime co povie zajtrajsia teplota...ale pochybujem...uplne sa citim mrchovsky...uz som aj mala pocit,,ze prisla..ale to bol len vytok..
@mata_ba nehovoris tuto vetu naaahodou kazdy den? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 no tri dni 😀 ale to kvoli pocitu v podbrusku...a to sa mi cez den menilo na pichanie..ale dnes som cely den mrchovska..
@mata_ba tak myslim, ze zajtra sa to definitivne rozlusne a ty si budes moct konecne vydychnut, nech bude tak ci onak 😉
@palculienka2011 alebo vyskoci a mna slak trafi,lebo o dva dni sa zase znizi..a budem tam,kde dnes 😀 ak ma svinucha dojst,tak uz aj! 😠
@mata_ba no hlavne aby sa teplota pohla, lebo je moznost, ze ostane na tej urovni co dnes 😀 😀 😀 😀 😀 🤐
Babulky pozrite môj fotoalbum a prosím o poradenie - 17DC
@anlady vyzera to dobre, sups na to cim skor, dnes, zajtra 😉
@palculienka2011 no to je ten problém. manžel dnes nie je doma :(
@anlady a zajtra bude? neboooj, ovulka este len nastane a vajko potom este dakych 24hodin zije, cize stihateeee
@palculienka2011 no to ani na hlas nehovor 😀
@anett6212 ked pride mrcha..tak potom nejaky 3DC
baby idem si mrk daky film, tak vas na dnes opuuustam
@mata_ba tebe drzim palce na zajtra rano, bude den D, my sa dozvieme vysledky zo spg 😕
@palculienka2011 dakujem...aj ja vam drzim palce...papa
@palculienka2011 heej,zajtra už bude,takže máme snažilkovať aj cez víkend?
@palculienka2011 no a my nic kua.nech daju recept babizne 🙂
@anlady no ak je dobry hlienik,tak 2 dni by mali urcite...zvlast pocas ovulky...a odporuca sa sexik od nejakych 3 dni pred ovulkou az po 1 den po ovulke...teda mat sexik v tom obdobi...a ja ocakavam mrchanu www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

@mistisa no vies co ti poviem, ked vidim niektore grafy, sex dvakrat za cyklus, aj to mimo ovuly a drrrb tehu 😀 😀 😀