Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 no tak to teda nie je bohvieco milacku.skoda tesila som sa ze dalsia tehu bude.vy ste si to s tou matou naplanovali ze? priznajte sa baby jedny 🙂 ja stale nic ani len bolesti ☹ uz by mohla dojst bo mi zbytocne odddialuje dalsie veci ktore mam podstupit a to nemam rada 😠
@fifitko25 pomaly hadam aj 13 mesiacov
@nativanativa joj, ja som tiež obchytkávala, hladkala, prosila, nervovala, zúrila, znásilňovala manžela, aj keď bol chorý.......... no my budeme v marci tiež už rok, čo skúšame, len u nás má mm zlý spg, máme slabých žralokov, odporúčajú nám IUI, tak ak to nevyjde tento ďalší cyklus, asi sa na to dám.....
@l_e_n_o_c_k_a to ako urobis cesto na veternik a das to do misy okruhlej alebo len na pekac? a potom das plnku a slahacku a navrch cesto opäť a karamelom polejes?
@anett6212 je to ten isty princip ako pri malych veternikoch, len ja si urobim zablonu podla formy, obkreslim a zacnem vreckom striekat na sirku plechu... budem to robit prvy raz, tak som sama zvedava ako to dopadne 😉
@mata_ba milacku ja som tento cyklus tiez take mala, ked sa mi rozbehla mrcha, ze to nebola klasicka krv, ale taky svetlo ruzovy tahavy vytok, nikdy som take nemala, ale kedze som popri tom este grcala a hnackovala, bolo mi to sumafuk 😀 😀 😀 a trvalo mi to skoro cely polden 😒
@l_e_n_o_c_k_a tak potom cakam info. muz ma narodky a aj ja. tak by som to urobila 🙂 🙂 🙂 🙂
@palculienka2011 hlásim 1 DC 😀
divcata pomozte mi. dneska som 4 DC a prave teraz ma tak silno zacalo boliet dole v podbrusku, ale tak silno, ze sa nemozem ani postavit. len tu sedim za pultom zohnuta. co sa to deje??????
@palculienka2011 mne to zacalo teraz..no dobre..ale konecne viem na com som 🙂
@fifitko25 no a s mojimi zapalmi mocaku nonstop a mykozami to bolo neralne , dokonca jedna baba mi tu pisala ze ma taky isty problem a ze ma zrasty z tych zapalov , cize sanca na otehonenie nie je realna , dokonca som uz aj zvazovala ist na laparku a jeden liecitel , s ktorym som volala cca pol roka dozadu mi podla fotky povedal , ze to vidi na zrasty na pravom vajcovode , takze sanca je nulova u mna a nehanbil sa vypytat si za toto 80 eciek , co som mu samozrejme neposlala 😝 😝
mozno mal aj pravdu , ale to sa nikto nedozvie uz
ja si vsak myslim ze za toto blokovanie mohol aj dufik , lebo branil ovulke
@fifitko25 vyborne, splnila si hlavnu podmienku, aby si sa dostala do milej premilenej skupinky Marcovky2012 😀
@nativanativa no ja som dufík vysadila po prvom mesiaci, mne bolo z neho straaaaaaaaaaašne zle, ale brala som ho až po ovu, teraz mám utrogestan namiesto toho..... u mňa boli problém aj malé folíky, takže som absolvovala liečbu clostilom, teraz sa musíme zamerať na mm....
vidíš, super, že to vyšlo, stále vravím, že aj najväčší odborníci sa môžu seknúť v lekárskej správe, zázraky sa stále dejú 😵 😉
@palculienka2011 aj ja sa pomaly pridavam 😀
@palculienka2011 že váhaš 😀 chcela som byť vo fantastickej skupinke marcoviek a bábätká si dáme pred Vianocami 😀
@nativanativa kamoska brala dufaston pol roka a ked ho vysadila, tak sz po 8 mesiacoch sa im podarilo otehotniet. tie lieky su otrasne
@anett6212 jasneeee 🙂 dnes som si urobila karamelovu slahacku a zajtra upeciem a naplnim... uz teraz sa mi slinky zbiehaju 😀

@nativanativa a ako dlho ste to skúšali?