Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011 moja daj si môj fotoalbum (skús najprv potvrdiť priateľa)
@vardzikova ja som dnes 9dc a akurat dumam, kedy zacat testovat, mam doma len 5testov, tak si to musim vyratat...ale zajtra idem ku gynde, tak mi povie, jak to vypadaaa, som zvedavaaa
@anlady aano,priatelstvo bolo ten dovod, preco som nevidela 😉 pockaaaaj, idem mrk
@anlady no este to neni uplne, podla mna skus este zajtra testnut, ked ich mas tolko, urobila by som jeden doobeda, okolo 11tej a druhy poobede okolo 17tej, chlapa mas doma? 😀
@palculienka2011 a maš už aj nieaky hlienik alebo ešte nie?
@palculienka2011 mááááááám. ale je to ten najsilnejši zatiaľ,či nemyslíš?
@vardzikova zacina sa nieco rysovat, akurat som nervna kvoli inej veci. Od 5dc ma boli brucho na pravej strane, je to sice den ododna slabsie, ale raz za cas to citim a dneska ma skor boli jak ma mrchu 😕 no chapes?? tak idem zajtra ku gynde, nech ma prezrie, co to moze byt
@anlady urcite je najsilnejsi, ale podla mna bude este silniet 😉 lebo ovula nastane az po teste, kde je kontrolna a testovacia rovnako alebo viac silna. pre pokoj na dusi to poistite...my sme sa rozhodli s mm tento mesiac pre inu taktiku 😀
@palculienka2011 aha no jasne lasko len pekne chod k dokymu nech ta skontroluju 😉 najlepšie je to riešiť hned ako to nechavať tak 😎
@anlady inac a nemerias aj bt? by ti napovedalo...
@palculienka2011 poistím jasné. a akú????
ahojte zlaticka ako sa mate? nejake nove tehule?
@palculienka2011 no dnes som mala 36,00 takže to je ževraj tak pred ovu....asi....
@vardzikova ja som chcela ist tak ci tak, nech ma mrkne, ked sa nam nedari, cize zabijem dve muchy jednou ranou, len vazne mam strach, ci nemam cystu alebo daco, vrrr no ale dobra sprava, mm som dokopala na spg si predstav a vysledky ma dobreeeeee 😎 😎
@vardzikova ahoj cicuska ako sa mate s mimi??? nevies co je s eri? nejak sem prestala chodit ci sa mi to iba zda?
@anlady no my ideme na kvalitku tentokrat. lebo predminuly cyklus sme sli kazdy den, minuly kazdy druhy a teraz skusime nedat sex vobec a dame ho az ked ovu test ukaze dve silne ciarky, zase som zacala merat bt, takze si to odsledujeme takto a uvidime, co to spravi 😀
@anlady a dnes si merala prvykrat alebo ako? graf by bol lepsi, aby sme videli, ako sa hybe krivka
@palculienka2011 ty kokso,tak budem silno držať palečky !!!! koľko sa to snažíte???
No dnes prvýkrát,uvidím zase zajtra 🙂
@palculienka2011 no ja som bola v pondelok n a HP a doki kazal aby som sa objednala k nemu na najblizsi termin.a teraz ked tam dojdem budu ysledky z HP a podla toho urci dalsie kroky .aj tak ocakavam na sto percent laparku ☹
ahojte 🙂 chcem sa len poradiť ako zistím svoje plodné dni keď mám nepravidelný menzes.. 😒 máte skúsenosť? posledné 3 mesiace mi príde vždy tak 3-4 dni predtým ako by mal podľa pôvodného cyklu ☹
@anlady snazime sa len stvrty cyklus, len ma trocha pohana to, ze v juli mi uplynie DNP a ak chcem vyssiu matersku, musim byt dovtedy tehu...inac by som bola pokojna 😉
@palculienka2011 a neni tam nejaka ochranna lehota aj po termine, sa mi zda, ze som nieco take citala.
@mistisa neboj nic, laparka neni koniec sveta a tooolkym babam sa zrovna po nej podarilo 😉 tak si drzime zajtra palce...numerologicky 22.2.2012, tolko dvojok, to nemoze dopadnut zle 😀 😀 😀 😀 😀
@kathy1 no ochranna lehota je pre tehule 8mesiacov, cize dnom, kedy mi uplynie 270dni musim byt tehu, aby som dostala matersku, tak mi to bolo vysvetlene
@miriamka3 ahoj, no bud si budes merat bazalku a sledovat graf, alebo si mozes robit ovulacne testy alebo sledovat hlien alebo vsetko naraz 😀 😀 😀 tooolko moznosti 😉
@palculienka2011 to všetko viem len keď toľko práce okolo toho .. 😒 najradšej by som bola keby sa zadarilo pekne prirodzene bez všetkých tých nutností 😉
@palculienka2011 aha tak uz je mi to jasne, ja si to neplatim takk som tomu clanku nevenovala az taku pozornost 😀 Neboj dovtedy budes tehulka aj ty 🙂
@miriamka3 no to by si kazdy prial, ale v dnesnej dobe sa malokomu podari otehu hned...a kolko sa snazite?
@kathy1 pri mojom stasti otehotniem mesiac po deadline 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@anlady zlatik nevidim ziadny album s ovu testami 😒