Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@miriamka3 jj je velmi zla, neda sa mi to odfotit, skusim par dni pockat a urobit si ete tehu test ci nezosilnie.
@zuzanka9999 je tam dúšik...a je ho pekne vidieť...na tom poslednom 🙂))) uvidíš.o pár dní..bude druhá čiaročka svietiť 🙂
@zuzanka9999 na tom krajnom ružovom sa mi zdá čiaročka slabá ale neviem isto 😒
@mattuliatko30 jj som zvedava ze ci to vyslo, bo aj fifitko25 mala duchov a bola to nejaka hormonalna zmena v tele. uvidime, zatial mi iba jeden den meska, tak uvidime🙂
@miriamka3 jj vsetky su strasne slabe ved uvidim, este nic nie je iste ani sa nechcem moc vytesovat aby som nebola sklamana keby to bol iba hormonalny osial v mojom tele.
@zuzanka9999 jasné, neoplatí sa predčasne tešiť, ja by som radšej rátala s omylom a ak by zosilneli tak to len a len poteší 🙂
@zuzanka9999 neboj..urob aj zajtra ráno testík..a skús potom obdeň....a uvidíš...už ten rozdiel..veď aj iné baby majú ledva dúšika..a o dva, tri dni už krááásnu čiaročku..sillnú 🙂)budem držať palčeky
@anlady no vyzerá,že už bude po...ale aj tak sa môžeš ešte dnes snažiť....tak šup šup 😉
@mattuliatko30 aj tak sa môžem? vajko sa môže ešte uchytiť?
@miriamka3 ved presne aj tak som nastavená, bo zbytočne sa vytešovať a potom sklamať sa nechcem .vy sa kolko snazite?
@mattuliatko30 dakujem si velmi zlata, skusim urobit este cez tyzden nejako, aby tam bol nejaky rozdiel ak by som bola tehu.jj ostatným dievcatam to krasne silnie.
@zuzanka9999 my máličko, toto je začiatok 3-tieho cyklu, od januára vlastne
@zuzanka9999 tak uvidíš...isto bude silnešia... 🙂 keď už dúšika ukázalo... 🙂
@miriamka3 tak aby vam to slo rychlo my ak nie som tehu v marci zacneme 8. mesiac snazenia :(((
@zuzanka9999 joj bože... ja som si myslela že to bude také šup šup a hotovo a keď tu čítam koľko kočiek sa dlho snaží ojoj... a zdravotne máte všetko ok?
@mattuliatko30 jaaaaj bodaj by si mala moja pravdu vies ako by som sa tesila ako male dieta, lebo uz prestavam verit ze by nam to mohlo vyjst. ty si ako na tom teraz, ktory si DC?

@mistisa no veď ja to zajtra spomenem aj dokymu tak uvidím čo povie