Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Včera som si objednala ovu testy 😀 lebo s tym teplomerom je to všeliake 😠
@vardzikova nepozerala, kuchtila som mangelovi 😎 ale ja som aj dačo počula, že možno zrušiť ee, len nejako upraviť...aj ty to platíš? ja už od februára....a ak to zrušia, tak sa pôjdem odhlásiť z toho...
@momamo Tak v snažilkovani vam už nič nebrani 😀 Tešim sa spolu s tebou 😎
@lucecita nie ja si to ešte neplatim ja som chcela začat od januara tak ešte chvyľku počkam a uvidim ako sa ta naša slávna vláda rozhodne. Tak sa potom hod na marodku s tym vajičkom 😀 aby sa ti aspon nieake peniažky vratili čo si do toho investovala 😎
Baby v praci mam noveho kolegu ale ida ma z neho poraziiiiiiiť 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@vardzikova dakujem velmi pekne 😉 🙂
@momamo ja už som vraj tiež zdravučka tak uvidime 😀
@momamo ja beriem od začiatku len túto listovku...sú to dve takéto balenia + ten krémik a stojí to cez 3 ečka...ale neviem presne...a vystačí mi to na dva mesiace, keďže ja beriem 1 tabletku po obede...skús sa spýtať u Vás v lekárni a buď im ukáž obrázok alebo opíš to....ja som im na začiatku povedala, že chcem čistú kys. listovú a dali mi totok 😎 😎 😎
@vardzikova a co ti bolo ..??
@vardzikova a ktorý DC si?
@lucecita dnes som 9 DC 😒
@momamo mala som nepriechodny vajičkovod 😠 bola som na laparke tam to prefukli a už je vraj všetko v poriadku aj ked som počula že po laparke sa najrýchlejšie dá otehotnieť tak som zvedava 😎
@vardzikova a už snažilkujete? ovu kedy?
@vardzikova tak sa tesis .. a kolky den DC si ..??
@lucecita no tak ovu je podľa mna teraz aj ked teplotka je v podsate nizka 😠 tak mala by som počkať ešte 2 týždne ale včera to už môj manžel po 6 týždnoch nevydržal 😀
@momamo no jasne že sa tešim aj ked nato vyplva uplne všetko, dnes som 9DC 😒
Cau babenky.....sefka sa isla vyvencit, tak som tuuuuuuuuuuuu
@azzura Tak to musi byť radosť 😀 poznam to 😎
@vardzikova dnes som ju uz nastvala, lebo od rana tu beham s Billa nalepkami 🙂 😎 . Hundrala, že mna nazujimaju len blbosti alebo len beham po lekaroch, co uz, nechape to, uz zabudla ake to bolo ked bola mlada 😀
@azzura Jaaaj 🙂 takže od rana ma dobru naladu 😎 , a ako ti môže vyčitať že chodiš po lekároch ? Ved ty zato nemôžeš 🙄 , aspon že môj šef ma v tomto chápe 😀
@lucecita Ja mam okolo seba stale nieake šefstvo ale tak tvarim sa že pracujem, v podsate všetci sú v staršom pokročilom veku takže nema ani predsatavu že momentalne teraz nepracujem a som na tejto stranke, on aj keby nato pozeral cely den tak nato nepride 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova moja sefka je neuveritelne naladova 😒 . Ale hned na zaciatku sme sa dohodli, že mi nebude robit prieky ked budem potrebovat ist lekarovi, tak vzdy si pohundre ked jej davam podpisat priepustku. Ona vie, že mna momentalne zamestnava len to aby som mala dieta a ostane mi je pase 😀

@gelinka75 jasnéééé, napíšem IP doma v kľude a keď som to pochopila ja, tak na 1000% pochopia aj ostatní 😀 😀 😀 lebo ja som iný moták a chápem len máločomu 😅 😅