icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
24. nov 2011

@gelinka75 jasnéééé, napíšem IP doma v kľude a keď som to pochopila ja, tak na 1000% pochopia aj ostatní 😀 😀 😀 lebo ja som iný moták a chápem len máločomu 😅 😅

vardzikova
24. nov 2011

Včera som si objednala ovu testy 😀 lebo s tym teplomerom je to všeliake 😠

lucecita
24. nov 2011

@vardzikova nepozerala, kuchtila som mangelovi 😎 ale ja som aj dačo počula, že možno zrušiť ee, len nejako upraviť...aj ty to platíš? ja už od februára....a ak to zrušia, tak sa pôjdem odhlásiť z toho...

vardzikova
24. nov 2011

@momamo Tak v snažilkovani vam už nič nebrani 😀 Tešim sa spolu s tebou 😎

vardzikova
24. nov 2011

@lucecita nie ja si to ešte neplatim ja som chcela začat od januara tak ešte chvyľku počkam a uvidim ako sa ta naša slávna vláda rozhodne. Tak sa potom hod na marodku s tym vajičkom 😀 aby sa ti aspon nieake peniažky vratili čo si do toho investovala 😎

vardzikova
24. nov 2011

Baby v praci mam noveho kolegu ale ida ma z neho poraziiiiiiiť 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

momamo
24. nov 2011

@lucecita 🙂 a kolko to stoji...??? lebooo uz som brala aj femibion ale normalne mi nerobil dobre tak som ho vysadila ... 😀

momamo
24. nov 2011

@vardzikova dakujem velmi pekne 😉 🙂

vardzikova
24. nov 2011

@momamo ja už som vraj tiež zdravučka tak uvidime 😀

lucecita
24. nov 2011

@momamo ja beriem od začiatku len túto listovku...sú to dve takéto balenia + ten krémik a stojí to cez 3 ečka...ale neviem presne...a vystačí mi to na dva mesiace, keďže ja beriem 1 tabletku po obede...skús sa spýtať u Vás v lekárni a buď im ukáž obrázok alebo opíš to....ja som im na začiatku povedala, že chcem čistú kys. listovú a dali mi totok 😎 😎 😎

momamo
24. nov 2011

@vardzikova a co ti bolo ..??

lucecita
24. nov 2011

@vardzikova a ktorý DC si?

momamo
24. nov 2011

@lucecita ok dakujem,,zbehnem do lekarni a popytam sa ... 🙂)) 😉 🙂

vardzikova
24. nov 2011

@lucecita dnes som 9 DC 😒

vardzikova
24. nov 2011

@momamo mala som nepriechodny vajičkovod 😠 bola som na laparke tam to prefukli a už je vraj všetko v poriadku aj ked som počula že po laparke sa najrýchlejšie dá otehotnieť tak som zvedava 😎

lucecita
24. nov 2011

@vardzikova a už snažilkujete? ovu kedy?

lucecita
24. nov 2011

@momamo popýtaj a daj vedieť...ale zo začiatku som si kupovala len 1 krabičku, toto majú v akcii asi od leta...a kúpila som si to minulý týždeň, tak ešte aj teraz je tá akcia...

momamo
24. nov 2011

@vardzikova tak sa tesis .. a kolky den DC si ..??

momamo
24. nov 2011

@lucecita a v akej lekarni si to kupovala ...??

lucecita
24. nov 2011

@momamo u nás v Pu v lekárni DENTUR L...neviem či aj vy máte takú u vás 😀

vardzikova
24. nov 2011

@lucecita no tak ovu je podľa mna teraz aj ked teplotka je v podsate nizka 😠 tak mala by som počkať ešte 2 týždne ale včera to už môj manžel po 6 týždnoch nevydržal 😀

vardzikova
24. nov 2011

@momamo no jasne že sa tešim aj ked nato vyplva uplne všetko, dnes som 9DC 😒

azzura
24. nov 2011

Cau babenky.....sefka sa isla vyvencit, tak som tuuuuuuuuuuuu

vardzikova
24. nov 2011

@azzura Tak to musi byť radosť 😀 poznam to 😎

azzura
24. nov 2011

@vardzikova dnes som ju uz nastvala, lebo od rana tu beham s Billa nalepkami 🙂 😎 . Hundrala, že mna nazujimaju len blbosti alebo len beham po lekaroch, co uz, nechape to, uz zabudla ake to bolo ked bola mlada 😀

lucecita
24. nov 2011

@azzura ja tu nemám kopec vedúcich ani včera, ani dnes ani zajtra, tak aj ja preto som tu skoro stále teraz 😀 😀 😀

azzura
24. nov 2011

@lucecita jak ti je supis 😅

vardzikova
24. nov 2011

@azzura Jaaaj 🙂 takže od rana ma dobru naladu 😎 , a ako ti môže vyčitať že chodiš po lekároch ? Ved ty zato nemôžeš 🙄 , aspon že môj šef ma v tomto chápe 😀

vardzikova
24. nov 2011

@lucecita Ja mam okolo seba stale nieake šefstvo ale tak tvarim sa že pracujem, v podsate všetci sú v staršom pokročilom veku takže nema ani predsatavu že momentalne teraz nepracujem a som na tejto stranke, on aj keby nato pozeral cely den tak nato nepride 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
24. nov 2011

@vardzikova moja sefka je neuveritelne naladova 😒 . Ale hned na zaciatku sme sa dohodli, že mi nebude robit prieky ked budem potrebovat ist lekarovi, tak vzdy si pohundre ked jej davam podpisat priepustku. Ona vie, že mna momentalne zamestnava len to aby som mala dieta a ostane mi je pase 😀