icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nativanativa
6. mar 2012

@elebe ze viking !!!! ja sa krrcujeeeeem 😀 😀 😀 , ja mam tiez takeho starsieho panka , okolo 50 moze mat , ale je veeelmi prijemny , starostlivy a fakt jemny , som spokojna

vardzikova
6. mar 2012

@nativanativa no musi to byť sofinka lebo pipika nechceme ... lebo moj mm povedal že ak to bude chlapec tak a bude volať po nom takže Miloš a poviem ti neviem si predstaviť žeby sa takto volalo moje bejby 😠 takže ja beriem len možnosť pišuľky ale ak tam bude nahodou pipik tak nevadi aj tak ho budem ľubiť 😀

elebe
6. mar 2012

@nativanativa aspoň trošku príjdeš na iné myšlienky 😀 😀 doki sa mi smial že.....jééééj,aj ja mám takú krpatú zápalku za manželku ako ste vy.... 😀 😀 a pritom je fatk kôň,si neviem predstaviť keď idú niekde spolu 😀 ale nemenila by som,koľkokrát som išla k nemu zdeptaná a furt som odchádzala usmiata,taký lekár je lepší ako lieky 😀

red_kika
6. mar 2012

@mata_ba nielen toto forum..ale celkovo nemysliet na babo. zaoberat sa vzdy niecim inym

elebe
6. mar 2012

@vardzikova čítam,že aj vy chcete princeznu...aj my chceme herečku,ja pre chlapčeka ani nemám meno,a tak verím že ho ani nebudem musieť vymýšlať 😀 😀 tak teda držím palček na Sofinku 😎 😎

vardzikova
6. mar 2012

@elebe tak ja verim že to je Sofinka 😀 , a tebe sa ake dievčenske meno pači?

elebe
6. mar 2012

@vardzikova no my budeme mať Elizabeth 😀 mne sa toto meno páči už niekoľko rokov a páči sa aj drahému 😀

nativanativa
6. mar 2012

@elebe no ja som pri mojej polovicke tiez take tintitko ,on 2 metre a ja 165 cm .... si vies predstavit , tak ale fajn , ze mas takeho dobreho dokiho
@vardzikova to som teda zvedava .... my sme naseho krpca robili v ponozkach , segra robila maleho v ponozkach a bol to chalan , dufam,ze tentokrat to bude omyl , ja chcem princeznuuuu 😀 😀

vardzikova
6. mar 2012

@elebe tak môjmu sa meno Sofia veľmi nepači ale stavili sme sa že ak to bude dievča bude po mojom a ked to bude chlapec tak dame jeho vyber. Je dobre že mate rovnaky nazor. My sa v tom nevieme vôbec dohodnuť. Jemu sa z dievčenských páčia skôr take typické slovenské ako je zuzka,janka,danka a mne akoby nie že sa nepačia ale su oveľa krajšie mena tak prečo davať taketo

vardzikova
6. mar 2012

@nativanativa a to sa hovori že ked robiš v ponožkach tak bude chalan a na pišuľku sa nehovori nič? čUJ TU počula som že taky veľky chalani maju aj takych veľkych ? je to pravda? 😅

mata_ba
6. mar 2012

@red_kika tak je to strasne tazke nemysliet na to..to sa proste uplne vylucit neda..jedine si najst nejaku zabavu,kde aspon na chvilu vypnes 🙂 ja som si vymyslela,ze si idem vyrabat tricka..nakupim si nazehlovacie kamienky a idem na to...aaa svagrinke idem spravit plienkovu torticku,lebo zajtra ma termiiin 🙂

nativanativa
6. mar 2012

@vardzikova no mne to segra povedala .ja som mala tiez ponozky 😅 😅 😅
no co ti poviem .... ja som spokojna nadmieru 😵 😵 😵

vardzikova
6. mar 2012

@nativanativa 😀 😀 😀 dikes za odpoved 😀 😀 😀 , minule mm našiel na nete take video kde boli tie mužnosti ako odfotene a jeden tam bol taky mali že ho v podstate nebolo ani vidno a druhy bol taky veľky že to by prešlo cez pišuľu až do ust 😀

bubacik5
6. mar 2012

@vardzikova ahoj mojkaaaaaa 🙂 tt uz stupla 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/393359 tak hadam uz bola ovula 😀 a tentokrat sme sa pekne poctivo posnazilkovali 🙂

elebe
6. mar 2012

@nativanativa no aj ja mám takého väčšieho chlapa,sme jak palička a zemiačik 😀 😀 😀 ale mne sa chudí chlapi nepáčia a môjmu sa zase lúbia tintítka 😀 😀
@vardzikova no Sofinka je pekné meno 🙂 môjmu sa tiež najprv nepáčila Elizabeth,ale toľko som to omielala že nakoniec sa mu zapáčilo a raz sme išli k mojej ségre a vonku behalo také krááásne dievčatko a volala sa Elizabeth a drahý že jéééééj,aj mi budeme mať takú 😀 😀

mistisa
6. mar 2012

@zuzanka9999 tak vseovecne vysledky ci sa mozte snazilkovat dalej uz teraz alebo musite dat dlhsiu pauzu?

vardzikova
6. mar 2012

@bubacik5 ahooj mojka , tak to som rada a dufam že ste aj niečo zamiesili 😀

vardzikova
6. mar 2012

@elebe no tak to musim isť na nho asi rovnako , budem do nho hučať cely den a nakoniec sa mu nieže zapači ale ešte sprotivy 😀 😀 😀

red_kika
6. mar 2012

@mata_ba take sa mi strasne paci 😎 .... no len v mojej praci velmi inych veci nemam, z cim by som sa mohla rozptylit 😢 ....jedine tak doma, aby som mohla pokracovat na domceku, ale kedze musim byt vpraci tak mam az moooc vela casu na rozmyslanie

nativanativa
6. mar 2012

@elebe no veru , ja potrebujem ma t vedla seba chlapa ktory ma ochrani , uz len ten pocit ze je obrovsky a mohutny , predsa 120 kg a 2 metre --- mnamiiiii , samy sval , ja ho milujem !!!

eri28
6. mar 2012

baby dobre ranko straaasne ma to mrzi dlho som tu nebola, este chvilu to potrva nainstaluju nam novy net, teraz som v skole, tak rzchlo pisem.
prvz ultrazvuk v 6 tyzdny mame davno za sebou o 2 tyzdne konecne druhy zacali sme uspesne 3 mesiac, ale poviem vam nic moc rano zle na obed lepsie vecer a cez noc zleeeeeee 😀 😀 moj je uplne zo mna paff 😅
a tak este pracujem 😝 pomalicky a brusko rastie....
vobec neviem urcite je nas uz viac kolko nas pribudle, dajte mi vediet 🙂
15 asi uz budem zapojena doma zatial paaaaaaaaaaaa 😉 😉

bubacik5
6. mar 2012

@vardzikova proces zamiesenia uz mame za sebou, teraz budeme na cakacke cakat ci vykysne ta spravna buchticka 😀 😀 😀

elebe
6. mar 2012

@vardzikova ja som do neho nehučala,to len keď prišla reč,alebo sa pýtali známi,čo vedia že chceme a ja som vždy poveala že my budeme mať dcérku Elizabeth a viem že to meno sa páči aj jeho mamine 😀 lebo jeho sestra má teraz ročného synčeka a chceli dcérku a jeho mamina vravela že jej sa páči Elizabeth 😀

vardzikova
6. mar 2012

@bubacik5 počuvaj a mm bol vteddy na spermiograme či to ešte iba ma isť?

vardzikova
6. mar 2012

@elebe aha takže to bolo takou nenasilnou formou 😠 , a ty už čakaš babo alebo sa snažilkujete? lebo som to trošku nepostrehla 😅

mistisa
6. mar 2012

@mata_ba @zuzanka9999 @nativanativa @vardzikova @elebe ajojkajte koceny ako sa mate dnes? a ako ste vybuvane? 🙂 ja fajn dnes sa da 🙂 vcera mi volala sesternica zacali sa snazilkovat vysadila antiku a je v 6 tt hned na prvy sup.a to sa divy sama lebo mava stale cysty tak ostala sama prekvapena 🙂 a vy co ? je tu nejaka tehulka nova? 😉 😉

bubacik5
6. mar 2012

@vardzikova ale kde, nebol....zatial nechce ist. vraj sa este teraz posnazime viacej a ked nic tak ze pojde...tak som zvedava...

mata_ba
6. mar 2012

@red_kika a mojka,kde pracujes?

elebe
6. mar 2012

@nativanativa no ten môj v prípade války ma hodí pod pazuchu jak kabelku...a pod druhú pazuchu naše herečky....máme dve tlsté a rozmaznané čivavy 😀 😀

mata_ba
6. mar 2012

@mistisa ahoj 🙂 dalsia v rodine budes ty 😉 ja dnes takto..uvidim,co povedia dalsie dni,ale moc s tym nepocitam..uz nech je mrcha,nech nabehnem na clostil... www.fertilityfriend.com/home/mata_ba