icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
6. mar 2012

@bubacik5 aj mm bol na spg, tiez sa obaval... bola som s nim,,, isli sme tam v dobrej nalade, a aj sme odtial v dobrej nalade oddisli, dokonca si robit potom srandu sam zo seba. my sme boli v centre asistovanej reprodukcie, a tam to brali uplne normalne, takze ak pojdete na spg nemate sa coho obavat, moze ist sam, alebo ho mozes doprevadzat...

vardzikova
6. mar 2012

@bubacik5 takže chcete dve detičky? mne by uplne stačili, tri mi pridu už veľa

bubacik5
6. mar 2012

@vardzikova tak vies, je to pre nich ponizujuce...i ked neviem preco. ved to je normalne vysetrenie...tam nebudu nanho kukat ako puci ked donese spermie a ake bude mat vysledky. ved tie vystrenia su preto, aby vedeli lekari pomoct...

l_e_n_o_c_k_a
6. mar 2012

@mistisa ja uz nechcem aby prisla, ☹ dnes nalada na bode mrazu ☹

mistisa
6. mar 2012

@vardzikova dobre dobre len tak dalej 🙂 super 🙂 tesim sa s tebou 🙂 😉 😉

l_e_n_o_c_k_a
6. mar 2012

@mata_ba servus moja, mrcha sa blízi, uz ju cítím v kostiach 😒

vardzikova
6. mar 2012

@elebe aha tak to mi je ľuto 😢 ale silno držim pršteky aby sa to čo najskôr podarilo

azzura
6. mar 2012

ahojte

l_e_n_o_c_k_a
6. mar 2012

@vardzikova cicka, a ty do kedy budes marodovat?

bubacik5
6. mar 2012

@vardzikova dve mame minimum...a tri ideal...chceli by sme aj viacej, ale to by sme museli inak zarabat 🙂 ale dve budu urcite, teda ak nam to zdravie dovoli...a o tretom sa bude rozhodovat neskor...podla financnej situacii

vardzikova
6. mar 2012

@bubacik5 presne tak ale ako povedal moj mm ... ale tu ide o našu hrdosť, a ja mu hovorim tak do rite aj s takou hrdosťou ked je to na dobru vec a dokaže sa tym zistiť niečo dôležite tak prečo nie, my tu berieme lieky, podstupujeme všetky možne liečby a oni niesu schopny isť na jeden poondiaty spermiogram

elebe
6. mar 2012

@vardzikova ja dúfam a verím že tento rok to výjde 😅 už sme sa rozprávali aj o CAR,ale ja mám stále taký silný pocit že to nepotrebujeme a že to čoskoro príjde,pekne domka v posteli a z vášne 😅 😅

franzziska
6. mar 2012

@mistisa ahoj ako sa mas?

klasika..tu mam graf: http://www.womenzone.cz/uzivatelka/franzziska/g...

a telo sa mi uz pripravuje na menzes,lebbo ma bolia bradavky..to tak mavam...telo sa akoze pripravuje ale MS nedojde tak jak by mala...ty tiez mavas priznaky?

@azzura ajoj 🙂

mistisa
6. mar 2012

@elebe mam polycysticke vajecniky a musia mi ich napichat.nemavam mrchu nedostanem ju kym ju nevyvolaju a ani ovulku nemavam tym padom.na konci marca mam termin 29.3 na prijem do BA do ruzinova.tak uz nech mam po tom a mozme sa snazilkovat 🙂 😉 😉 uz nech je potom nech pekne foliky rastu 🙂

anett6212
6. mar 2012

@mata_ba ahoj mojka ako sa mas???? co nove????? pribudla nova tehulka?????? 🙂

vardzikova
6. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a cicka do konca marca potom idem na kontrolu 😖 tak sa uvidi že čo bude ,, ale už by som najradšej šla do prace ved mi z toho drbne

azzura
6. mar 2012

@vardzikova cau cica 😉

red_kika
6. mar 2012

@mata_ba ja konkretne nerobim nic s IT... robim v oblasti vzdelavania zamestancov. ale mam viac casu pre seba ako pracovneho, tak preto mozem tolko rozmyslat 😀

mistisa
6. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no mojko verim ti tebe som pisala o tej sesternici? mojej? nebojkaj urcite ked nie teraz na dalsi cyklus mrcha nepride 🙂 😉 😉

azzura
6. mar 2012

@mistisa
@franzziska hello, co nove?

vardzikova
6. mar 2012

@bubacik5 no ved tu ide hlavne o financie... tri detičky v dnešnej dobe mi pride už veľa , jedno zase malo a dva tak akurat

elebe
6. mar 2012

@mistisa aha...no tak super že sa to rieši 🙂 🙂 som počula že po laparke sú veľké šance na otehu....tak držíííím palec 😀 😀

mata_ba
6. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale to snad nieee...aj teplota klesa?

mistisa
6. mar 2012

@franzziska ajoj ja tak pomaly nic nove u mna ☹ a ty ako?

mata_ba
6. mar 2012

@azzura ahoj 🙂 ako??

vardzikova
6. mar 2012

@elebe ked ti poviem že my sme sexovali tyžden pred ovulou a tyžden po nej ... to bol totalny masaker 😀

l_e_n_o_c_k_a
6. mar 2012

@vardzikova len sa ty do prace nezberaj, pekne domka oddychuj a priberaj 😉 robota nie je zajac, neujde 😀

mistisa
6. mar 2012

@azzura ajoj u mna ani nic ☹ vsetko po starom cakam na laparku a potom budu zmeny 🙂 😉 😉

vardzikova
6. mar 2012

@azzura ahoj cica 😉

franzziska
6. mar 2012

@mistisa ved som ti pisala ze ako, necitas? 😀 😀 😀

@azzura nic nove moja... 🙂 🙂 ako sa mas?