Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahojte, velmi rada by som sa ku Vam pridala, takze tento mesiac sme sa zacali snazit, ak sa to podari, bude to prve babo. V januari som vysadila skoro po 10 rokoch tabletky, dufam, ze to nebude problem. Menzes som dostala na 35 den cyklu, takze vlastne neviem, kedy by som mala mat plodne dni, alebo ovulaciu, lebo pri tabletkach to bolo vzdy presne 28 dni. Ved uvidime. Drzim tu vsetkym babam palce a vzdy si tu rada precitam nejake rady 🙂
@isabellaa hp som teraz mala ok, to bolo v januári, predtým raz dávnejšie som mala mierne zvýšený testosterón aj ja, ale nič hrozné, doki povedal, že sa to hýbe v závislosti od fázy cyklu a kým to nie je moc vysoké, tak to nebráni otehu...lieky neberiem žiadne, len femibion...tá inzulínová rezistencia neviem čo je...ja zatiaľ verím v prírodzené otehu, snáď nám maca tiež pomôže 🙂
@sagitta8 Vitaj a držim pršteky aby sa čo najskôr zadarilo 🙂
@vardzikova kočka, ty už 13tt...no ja zíram, tebe to ide tak rýchlo...a máš nádherné bruško 🙂
@su_san Ahoj moja ,, no ten čas neskutočne leti ved len teraz som začinala a už mam 13 tyžden 😀 ale do konca ešte daleko 😖
@vardzikova dakujeeem, zatial som sa tu len tak zastavila, neviem, ci bude problem, ci nie, dufam, ze budam mat take krasne brusko ako ty 🙂 drzim palce, aby vsetko super vyslo
@vardzikova cau, nedas si zistit z krvy co cakate???
@sagitta8 tak pevne verim že problem mat nebudete a čo najskôr si najdeš // 😀 ,
@azzura cica neviem či sa da zistiť z krvy ... ja to v podsate asi ani nechcem vedieť ja by som sa radšej nechala prekvapiť a prečo sa lasko pytaš?
@vardzikova len tak 😀 . Akurat kukam kamoskyne babo, poslala mi do mailu, v piatok rodila a v pondelok ju uz poslali domov. Taka nostalgia ma pochytila 😒
@sagitta8 no zatiaľ neviem čo bude problém, prvá MS po HAK prišla až na 42 DC, už som chcela na vyvolávačku, potom som mala pekne 28-29 dňové a minulý mesiac sa to pokašľalo, prišla až na 40DC, už som začala tajne dúfať v tehu, ale tak nič z toho...teraz už trocha ľutujem to dlhé užívanie HAK, snáď som si nič nepototo a zadarí sa nám...HAK nemám už od začiatku októbra a najprv sme to len tak nechávali aby sa telo trocha prečistilo, ale už sme sa vôbec nechránili a tehu som neostala zatiaľ 😠
@azzura oj ty moja nostalgia 😖 😉 🙂 😀 neboj dočkaš sa ved ti to predpovedali ... maš to v osude tak 😀 😀 😀 a ako ste pokročili s tou liečbou?
@vardzikova cez vikend mrchana-prirodzene to asi nevyslo a potom idem na to IUI 😒 . Osud sa da zmenit, takze aj nic z toho nebude, tak naco sa teraz so vsetkym serkam ked mi predpovedala konec roka.
@vardzikova z krvičky zisťujú v Genetone v Blave za nejakých 60 €...aspoň tak mi vravela kamoška, ale pre nás z východu je to trocha debilné sa trepať do BA...hlavné je otehu a vynosiť zdravé baby 🙂
@zujka2 aky mas termin?
@azzura preto sa serkaš aby ti to na koniec roka vyšlo 😀
@su_san tak ja by som určite nezaplatila 60e len kôli tomu aby som vedela pohlavie dieťatka ved to sa dozviem v 20 tyždni tak si ešte chvyľočku počkam

@ivka228 Ďakujem snáď som ich lapila všetky tie virusiky 😀 😀 inak Včera sa uz so mnou fotili nejaki miestni 😀 proste sme tu atrakcia 😀