icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
9. mar 2012

@azzura aj ja som dnes presne 26 DC. som zvedava ci pride. ale asi ano lebo uz ma boli podbrusko, a aj krize ma velmi bolia. a ty si na tom ako????

mistisa
9. mar 2012

@azzura no je to mozne asi.ono je to vsetko asi este take citlive ubolene a hned zas dalsi zasah do tela je asi vela.hm no ved pojdeme ako vy mozno to vide prirodzene 🙂 bodaj by veru juj 🙂

azzura
9. mar 2012

@anett6212 asi aj ku mne dorazi, tiez si zacinam citit brucho. Ja to mam take divne, že tyzden pred mrchou ma bolia prsia a brucho a ked to vsetko ustane tak viem ze dorazi a ked zacne znova boliet brucho, tak viem že sa rozbieha 😒 😒 😒 😒

azzura
9. mar 2012

@mistisa budete mat viac stiastia ako my a podari sa vam to hned po laparke 😉

mistisa
9. mar 2012

@azzura no mojka moj ma tiez dobre spermiosky tak bohvie ked sa aj vam nepodarilo je to mozne ze sa nepodari ani nam.ale budem verit 🙂 😉 😉 😉 dakujem 🙂 a neboj po IUI si tehulka aj ty 🙂

anett6212
9. mar 2012

@azzura tak mna boli stale. cely tyzden mam bolestive brucho a krize len obcas. ale od stredy ma tak velmi bolia krize, ako by ma niekto bodal. ani krok niekedy urobit nemozem a to som este nemala. neviem co sa to deje. v stredu ma muz az odniesol do postele. lebo som nebola schopna zajst. 😖

azzura
9. mar 2012

@mistisa vsak nejak bude, ked sme sa dali na boj s osudom a prirodou 😎

azzura
9. mar 2012

@anett6212 čože??? nebudes tehu?? vtedy bolia krize. resp. ak mas neobvykle príznaky 😉

gelinka75
9. mar 2012

@azzura to mas pravdu, my sme to doma zatial nikomu nepovedali, ze to takto ideme riesit, nasi vobec nevedia, ze nieco riesime 😒 neviem kedy je vhodny cas, asi nikdy

delideli
9. mar 2012

@anett6212 : aj ja by som chcela nejake specialne modlitbicky, mozes mi prosim preposlat?dakujem 🙂

anett6212
9. mar 2012

@azzura isto nie. teraz sme sa vobec nesnazili. a ani neviem ci sme sa v obdobi ovulky milovali. netusim. teraz som to nesledovala. ja si skor myslim, ze som prechladena

azzura
9. mar 2012

@gelinka75 u nas doma to vie len moja mama, nechcem aby ma ostatna rodina rozoberala. Uz aj tak sme divny že nemame este dieta, ale to vzdy uhram že som este mlada 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
9. mar 2012

@anett6212 ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ale vies ono sa vtedy zadarí ked sa nesnazis 😀 😀 😀 😀

mistisa
9. mar 2012

@azzura bude uz len dobre mojko 🙂 zleho bolo dost uz 😠

gelinka75
9. mar 2012

@azzura ja som uz naposledy povedala kazdemu co sa pytal, ze my nechceme mat deti 😀 odvtedy sa nikto nepytal 😀 😀 akoze naco vysvetlovat kazdemu, ze su aj priciny, ked im to samym nedojde 😉 a je netaktne sa takto pytat..ale v dnesnej dobe su ludia strasne zvedavi na senzacie

azzura
9. mar 2012

@mistisa bodaj by si mala pravdu

anett6212
9. mar 2012

@azzura to je pravda, ale pochybujem. nemam tolko stastia 😒

azzura
9. mar 2012

@gelinka75 ahaaaaa, takže ty si to takto diploaticky vyriesila 😀 😀 😀 😀 a potom vyrukujete stym že hopla podarilo sa 😀 😀 😀 😀

gelinka75
9. mar 2012

@azzura no vyskusaj to, asi sa budu pytat posledny krat 😀 😀 😀 a mas pokoj, len zial na moju mamu to neplati, ona to nevzda nikdy asi, tie poznamky okolo toho, ozaj a ides brat pred IUI aj nejake lieky?

mata_ba
9. mar 2012

ahojte babulky..ako?ja som trosku mimo..o 6 som si merala teplotu a mala som 36,4,hned som zase zaspala a o 8 som mala 36,9..to moze tak stuppnut bez toho,aby som vstala atd.?inak som vcera bola u doktora a na bolesti v podbrusku mi povedal,ze to moze byt predmenstruacna bolest,co by ma potesilo,lebo sa bojim,ze bude meskat...a mala som nejaku tekutinu v sebe,len neviem z coho..ci to bolo z prasknuteho vajka alebo co..lebo ked som sa pytala dokiho na vajko,tak povedal,ze bud prasklo alebo sa vstrebalo...ale ak sa vstrebalo,co ta tekutina?hmmm...a inak vam zelam krasny dnik 🙂

azzura
9. mar 2012

@anett6212 nikdy nehovor nikdy 😀

azzura
9. mar 2012

@gelinka75 ok, vyskusam 😀 😀 . Hej, clostil, potom pregnyl pichne a potom nejaky utrus...neviem co, ten sa vysadi ak za 14 dni bude negat. test aby potom mohla dorazit mrcha. Vacsie podrobnosti zatial neviem

anett6212
9. mar 2012

@mata_ba ahoj mojka. co to je zatekutinu prosim ta. to pocujem prvy krat. ja som dnes 26 DC a mam priznaky na mrchu. cize ona pride opät. ☹

azzura
9. mar 2012

@mata_ba ahoj, tam moc mudra si od dokiho nedosla 😠 😠 😠 😠 . akurat co ti nasadil chrobaka do hlavy 😖

anett6212
9. mar 2012

@azzura to ano, ale ked som verila, ze sa to podarilo a mala som aj priznaky, tak mrcha prisla. tak teraz sa snazim nemysliet na to a nesnazit sa a cakat mrchu. a uvidime ako to teraz vijde, ak pride potvora, tak potom idem za lekarom sa ho popytat na HP

azzura
9. mar 2012

@anett6212 hej, treba zacat riesit co najskor a nie až 35 ako ja a potom ti uz hori za patami, lebo tlaci vek ☹

anett6212
9. mar 2012

@azzura no ved toho sa bojim. pred dvomi mesiacmi mi vravel, ze vsetko je v poriadku. a vravel, ze aj vajecniky su v poriadku, ale to cez ultrazvuk vidi ci su male ci nie????

azzura
9. mar 2012

@anett6212 moja, tak sa nabuducej pytaj doktora na vsetko 😉

anett6212
9. mar 2012

@azzura hej popytam sa ho. chcem ist na ten HP lebo uz je to divne, ze to nejde. pojdem hned po mrche. a ty ides po mrche ak pride na IUI????

azzura
9. mar 2012

@anett6212 ano, hned ideme na IUI. ak do pol roka po lparke neotehotniem tak ideme na IVF