Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura tak mna boli stale. cely tyzden mam bolestive brucho a krize len obcas. ale od stredy ma tak velmi bolia krize, ako by ma niekto bodal. ani krok niekedy urobit nemozem a to som este nemala. neviem co sa to deje. v stredu ma muz az odniesol do postele. lebo som nebola schopna zajst. 😖
ahojte babulky..ako?ja som trosku mimo..o 6 som si merala teplotu a mala som 36,4,hned som zase zaspala a o 8 som mala 36,9..to moze tak stuppnut bez toho,aby som vstala atd.?inak som vcera bola u doktora a na bolesti v podbrusku mi povedal,ze to moze byt predmenstruacna bolest,co by ma potesilo,lebo sa bojim,ze bude meskat...a mala som nejaku tekutinu v sebe,len neviem z coho..ci to bolo z prasknuteho vajka alebo co..lebo ked som sa pytala dokiho na vajko,tak povedal,ze bud prasklo alebo sa vstrebalo...ale ak sa vstrebalo,co ta tekutina?hmmm...a inak vam zelam krasny dnik 🙂

@azzura aj ja som dnes presne 26 DC. som zvedava ci pride. ale asi ano lebo uz ma boli podbrusko, a aj krize ma velmi bolia. a ty si na tom ako????