icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
12. mar 2012

@anett6212 zacunam na 3 DC,preto nechcem,aby meskala mrcha...

@bubacik5 a to od ovulky?ci uz aj predtym?

bubacik5
12. mar 2012

@mata_ba od ovulky...akosik sa mi zle spi...neviem cim, sak stresy nemam ziadne...

aliaxa
12. mar 2012

@spula22 ahoj prosimta akedy sa uz moze ist na 4D ultrazvuk ?

mata_ba
12. mar 2012

@bubacik5 kamoskina mamina,ked zistila,ze ju boli chrbat,ked si lahla a ked nemohla spat,vedela,ze je tehu 🙂 ale tak..musis este pockat...

anett6212
12. mar 2012

@mata_ba tak nech nemeska. pi cervene vinko. ja som si cez tyzden dala a prisla nacas mrcha. ci to ti nezabera?????

anett6212
12. mar 2012

@lusinda1989 uvidis zmestis sa do vsetkeho. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 no super. a hej naozaj sa ostatne doklepne. mate este dva mesiace cas nie????

mata_ba
12. mar 2012

@anett6212 neviem,ved som dnes 25 DC...ale vecer si hadam otvorime flasku..

mel84
12. mar 2012

@bubacik5 ahoj, ja som mala nespavost ako priznak, vobec som nespala cele noci, tak mozne to je 😉

lusinda1989
12. mar 2012

@anett6212 no to urcite uz teraz sa nezmestim do siat co som mala nachystane musime zvacsovat 🙂

bubacik5
12. mar 2012

@mata_ba
@mel84 nebudeme robit predcasne zavery 🙂 uvidi sa cuby dup kvoli comu to je...

mel84
12. mar 2012

@bubacik5 presne tak 😉 drzim palce, potrebujeme tu novu pozitivnu energiu 🙂

mata_ba
12. mar 2012

@bubacik5 presne tak 🙂 muuudro 😉

bubacik5
12. mar 2012

@mel84 dakujem 🙂 kiezby to tak bolo....ale nechcem si nahovarat, lebo potom budem viacej smutna 😔

bubacik5
12. mar 2012

@mata_ba tak tak keby to bolo brane po priznakoch tak som tolkokrat tehu 😀 😀 😀

mata_ba
12. mar 2012

@bubacik5 mne vsetko zacalo v januari...a aj som asi bola tehu,len sa neudrzalo..lebo pozit.test,prsia,podbrusko,zvracanie,vecer strasny smad,cikanie v noci,vone...ale tak co uz...a odvtedy sa mi vsetko rozhadzalo 😠 tak hadam sa dam dokopy zase...

azzura
12. mar 2012

dakujem za srdiecko

anett6212
12. mar 2012

@mata_ba otvorte. 🙂 drzim paste, aby dorazila nacas.

bubacik5
12. mar 2012

@mata_ba to hej ked si mala aj pozit. test. mna bolia tiez prsia a hlavne bradavky...ale to som mala aj minuly cyklus tak tyzden po ovulke. ale ja som nemala ani raz poz.test. hej mojka drzim palce aby sa ti to upravilo a uz konecne podarilo 😉

gelinka75
12. mar 2012

baby vysledky z histologie z odberu z cysty mam v poriadku, takze mi odlahlo, mala som trocha aj strach 😖

anett6212
12. mar 2012

@lusinda1989 este pockaj nezväcsuj. az v posledny tyzden rob so satami zmeny. este sa zväcsis do svadby 🙂 aj ja sa uz chcem zväcsovat. muz bol sklamany vcera. som mu povedala, ze chcem ist na HP a ze aj on chce ist na vysetrenie lebo ze sa uz boji, co to sa deje ☹

bubacik5
12. mar 2012

@gelinka75 to by sme asi kazda mali strach z vysledkou...ale super, ze je to v poriadku. tesime sa s tebou 🙂

bubacik5
12. mar 2012

@lusinda1989 ty sa budes vydavat? 🙂

mata_ba
12. mar 2012

@anett6212 dakujem mojka...uvidime ako to cele dopadne...

@bubacik5 dakujem...podobne 🙂 no mne sa to od toho januara poserkalo tak,ze aj prsia teraz citim vzdy pred mrchou...takze to ja asi nebudem moct brat nijako,keby sa naaaahodou zadarilo..ale inak to priznak je 😉

aduska_ba
12. mar 2012

@lusinda1989 moja a saty mas odkial ?v ktorom mesiaci budes ,ked bude svadba ?🙂

su_san
12. mar 2012

@pacica nie si nesympatická ani nič podobné...ja sem chodím často, ale niekedy pár dní vynechám a tiež ma nikto nespomenie v príspevkoch a nerobím z toho tragédiu...niektoré baby sa viac poznajú a dlhšie si píšu, tak si aj odpovedajú a diskutujú stále...ak chceš, môžeme kedykoľvek popísať, ja som tiež aktívna snažilka a verím, že to vyšlo tento mesiac 😀 a ten nurofen nie je tragédia, dnes už skoro na každom lieku píšu, že sa nesmie v tehu, tak už radšej neužívaj...ja tiež sa snažím vyhýbať v druhej polke cyklu liekom, niekedy však dám niečo na trávenie, lebo mám s tým kus problém a potom špekulujem či to bolo nutné 😠 ...pekný deň kočka!!! 🙂

aliaxa
12. mar 2012

@azzura nemas zac 🙂

aduska_ba
12. mar 2012

@lusinda1989 moja a kde budes mat svadbu a o kolkej?🙂.......My sme planovali na Cervenom kameni,ale mali uz obsadene :(.....inac budem na teba mysliet v ten den 🙂

bubacik5
12. mar 2012

@mata_ba dik.... tak to ano je to jeden z priznakov. ale ja som sa uz tak oserkala....minuly cyklus ma tak boleli, ze uz som si myslela, ze by som bola tehu...lebo sa mi to este nestalo aby ma boleli po ovulke. a nakonec nic z toho. tak ja to radsej neberiem nijak 🙂 uvidim az na teste 😀

anett6212
12. mar 2012

@mata_ba uvidime. tak a mne uz zacali klasicke bolesti ako stale 😠 musela som si vziat tabletku 😖 naco prisla nech nam da uz pokoj 😉

su_san
12. mar 2012

@mezike ahoj, ako sa máš tehuľka? všetko v poriadku u teba? som tu pár dní nebola veľmi, mala som taký oddychový víkendík a ešte dnes mám voľno tiež, tak dočítavam asi 30 strán a to ma čakajú tri vypraté práčky na žehlenie 😠
pekný deň 🙂