Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 uvidis zmestis sa do vsetkeho. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 no super. a hej naozaj sa ostatne doklepne. mate este dva mesiace cas nie????
@anett6212 no to urcite uz teraz sa nezmestim do siat co som mala nachystane musime zvacsovat 🙂
dakujem za srdiecko
baby vysledky z histologie z odberu z cysty mam v poriadku, takze mi odlahlo, mala som trocha aj strach 😖
@lusinda1989 este pockaj nezväcsuj. az v posledny tyzden rob so satami zmeny. este sa zväcsis do svadby 🙂 aj ja sa uz chcem zväcsovat. muz bol sklamany vcera. som mu povedala, ze chcem ist na HP a ze aj on chce ist na vysetrenie lebo ze sa uz boji, co to sa deje ☹
@lusinda1989 ty sa budes vydavat? 🙂
@lusinda1989 moja a saty mas odkial ?v ktorom mesiaci budes ,ked bude svadba ?🙂
@pacica nie si nesympatická ani nič podobné...ja sem chodím často, ale niekedy pár dní vynechám a tiež ma nikto nespomenie v príspevkoch a nerobím z toho tragédiu...niektoré baby sa viac poznajú a dlhšie si píšu, tak si aj odpovedajú a diskutujú stále...ak chceš, môžeme kedykoľvek popísať, ja som tiež aktívna snažilka a verím, že to vyšlo tento mesiac 😀 a ten nurofen nie je tragédia, dnes už skoro na každom lieku píšu, že sa nesmie v tehu, tak už radšej neužívaj...ja tiež sa snažím vyhýbať v druhej polke cyklu liekom, niekedy však dám niečo na trávenie, lebo mám s tým kus problém a potom špekulujem či to bolo nutné 😠 ...pekný deň kočka!!! 🙂
@lusinda1989 moja a kde budes mat svadbu a o kolkej?🙂.......My sme planovali na Cervenom kameni,ale mali uz obsadene :(.....inac budem na teba mysliet v ten den 🙂
@mata_ba dik.... tak to ano je to jeden z priznakov. ale ja som sa uz tak oserkala....minuly cyklus ma tak boleli, ze uz som si myslela, ze by som bola tehu...lebo sa mi to este nestalo aby ma boleli po ovulke. a nakonec nic z toho. tak ja to radsej neberiem nijak 🙂 uvidim az na teste 😀

@anett6212 zacunam na 3 DC,preto nechcem,aby meskala mrcha...
@bubacik5 a to od ovulky?ci uz aj predtym?