Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 tak uz dva mesiace sa o tom nerozpravame, ale mysliet na to myslim. ked to chceme, tak to je tazke nemysliet na to. a snazime sa 7 mesiacov.
@anett6212 ja viem ze je to tazke presla som si tym... viem ako sa citis 🙂 sksute spolu niekam vyrazit v cca case ovulky a uvidis mozno sa podari a mozno nie ale aspon si uzijete jeden druheho 🙂
@lusinda1989 ved aj ja teraz rozmyslam nad vikendom niekde. a opät sa nebudem teraz s muzom o tom bavit a posledny mesiac sme nekeksikovali kazdy den. uz len ked sme mali chut. ale ked som ho vcera videla takeho smutneho, tak to na mna dolahlo. ☹
@lusinda1989 gratulujem 🙂 a kedy to mas?
@lusinda1989 hej chcela by som niekam ist. ale netusim kedy mam ovulku. na zaklade kalkulaciek mi to vychazda inak, teplota tiez vychadza inak a aj graf ukazuje inokedy. takze my to budeme mat asi len o stasti
@anett6212 no ved skus iba cca v obdobi ovulky ani ja neviem kedy mam 🙂 nam to tak nahodou vyslo ze to bolo akurat niuekde okolo vianoc a naseho vyrocia 26.12. a spolocny vikend si obaja uzijete 🙂 a neni to len o tom nebavit sa s tvojim MM ale aj o inom pristupe ja viem ze sa mi to uz teraz lahko pise ale aj mna dost trapilo ked moj zacal s vetami typu ze nym sa asi nikdy nepodari vlastne dieta a pod.... uplne sme to vypustili z hlavy a podarilo sa ....
@bubacik5 no mame to 5.5. 🙂 necakany datum 🙂 dakujeeem plan bol v auguste ale drobec to vybavil inak 🙂
@lusinda1989 a aky iny pristup myslis????
@anett6212 myslim taky kedy sa aj ty pokusis upnut na ine veci ako na babo napriklad najdi si nejaky konicek alebo nieco podobne .... prestan na to uplne mysliet a kazdy mesiac sa sledovat ...ja som dokonca prestala aj sem na Mk chodit a zacala som az ked som si myslela ze som tehotna... zacala som opat hravat hadzanu a prestala som mysliet na dieta a vysledok sa dostavil... 🙂 budem ti velmi drzat palceky a to ich mam hodne 🙂
@lusinda1989 pokusim sa. zacina jar, tak zacnem behat ako niekedy a najdem si konicek. asi dva tyzdne som sa zacala sama ucit anglictinu a ide velka noc, tak to bude plna hlava upratovania, pecenia a varenia 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a este si nieco najdem. ale behat zacnem. to mi robilo super. vtedy som uplne vypla 🙂 no veru ze teraz mas hodne palcekov. 😀 😀 😀 😀 a dakujem si poklad
@lusinda1989 a prestanem sa sledovat a nebudem ani tu chodit chvilu. a uvidime ci to pride. necham to na Pán Božka a prírodu 🙂
@spula22 no tak aspon to mas na striedacku, ale uz bude cas sa aj pomaly setrit ved ti bude brusko vykukat coraz viac 😉 🙂
@su_san nevadi aj ja som niekedy mimo, nestiham sledovat ani ja kazdeho, niekedy sa to fakt neda 😉
@azzura to verim, aj moj to vnima tak podobne, ale co sa da robit, nenavyberame si, musime riesit to co prave je 🙂 neboj nic, to ti vstreknu do maternice spermijky neboli to vobec, mne tam montovali pri vysetreni hadicku to bolo horsie 😀 jedna znama pisala, ze potom ju po IUI vecer trocha bolelo podbrusko a uz bola v pohode
@anett6212 neviem či je riešenie sem nechodiť, ale ak Ti to pomôže, tak skús...mne pomáha ak sa môžem vyrozprávať a pokecať s podobne zameranými kočkami a verím, že nám všetkým Pán Boh požehná...s mojim sa o tom bavíme príležitostne, bol tiež smutný keď sa nedarilo, hovorí, že nechápe ako je to možné, že veď keksíkujeme, užívame si stále a nič...tak zatiaľ ešte asi sme neboli na rade...veď on sám prišiel za mnou, že nech objednáme macu a ten fertilman...tak uvidíme, teraz to berie a verím, že to bude mať ten očakávaný efekt 😀
Ahojte baby, tak my sme sa tento mesiac poriadne snazili, bol to prvy mesiac a vlastne teraz neviem, kedy by som sa mohla skusit otestovat, lebo pri tabletkach som mala klasika dokonaly cyklus a po vysadeni prvy mesiac to bolo 35 dni. Teoreticky by som menzes mala dostat zajtra /podla 28dnoveho cyklu/. Necitim sa nejak tehotne, len som velmi zvedava, ci sa to naaaahodou nepodarilo. Mohla by som mat nejake priznaky aj takto skoro?

@anett6212 mojko ani ja som nevedela kedy mam ovulku a aani som to nikdy nechcela vediet presne aby to nebolo kvoli tym stavom ze pod moj dnes mam ovulku dnes musime... ja som to mala posledny pol rok o to tazsie ze priatel ostal v UK a ja som sa vratila naspat na slovensko a tak bolo vascinou tak ze prisiel bud ked som mala mrchanu (mala som nepravidelnu mrchanu a vzdy ked mal dojst to bolo jedno ci je to v rozmedzi 5-6tyzdnov tak vzdy som dostala ked prisiel) az nakoniec prisli vianocne sviatky a on sem prisiel na tri a pol tyzdna... keksik sme mali asi kazdy den a uyivali sme si jeden druheho potom sme na nase 5. vyrocie isli spolu do prahy na vylet kde sme si uyivali stale jeden druheho a bol to ten stastny mesiac kedy sa nam zadarilo...
predtym sa nam rok aj nieco nedarilo a to sme spolu byvali kazdy den.... a nic.... potom ako vravim sme to pustili z hlavy a uzivali si jeden druheho a uz to bolo 🙂