Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@skaredekacatko Tak to sme na tom podobne.
@gelinka75 mňa začalo len teraz pred 2 hodinkami.
@nikinka1111 mas aj vytok ..??? kolky DPO si?? Ja som 4DPO a od vcera mam vytok ..Miestami ma aj pobolieva v podbrusku ..
@momamo http://www.fertilityfriend.com/home/3908bd dnes som hlien ešte nesledovala, ale včera bol hlien biely lepkavý
@momamo vajíčko sa uniezďuje zvyčajne 5 -10 dní po oplodnení. ale pri mojom šťastí to môže by´t aj mrcha 😠
@nikinka1111 nhoo ja ho mam raz biely lepkavy a potom priesvitny ..sa sama neviem z toho vysomarit ..🙂 a kolky DPO si ..??
@momamo 8
@nikinka1111 uf tak to hadam nieee.... Bodaj mi sa nedostavila ...
@nikinka1111 a kedy zvycajne dostavas mrchu?? na kolky DC ..??
@momamo za normálnych okolností 27-29. ale minulé dva cykly som mala 24 ale mala som zápal mechúra a dopovala sa tabletkami, tak som to pripisovala tomu
@nikinka1111 neboj nic mrcha nepride .. a kolko sa uz snazite ...??
😉 🙂
@momamo od augusta. keby som vedela, že to bude také ťažké, začnem pred rokom hneď po svadbe a vysadení HA. no uvidíme či sa mrcha dostaví alebo nie. nijak to neovplyvním.
@nikinka1111 ved to ze to nijako neovplyvnis ...Ja to uz beriem tak ze do leta budem urcite uz pobehovat s bruskom ..🙂)) ako dlho si brala HA??
skoro 7 rokov
@nikinka1111 Uf to je dlha doba .. Ja nastastie len necele 2 roky ... 🙂 ale vzdy som pri nej mala problem, nerobila mi dobre ...uzivas aj nejake vitaminy ..??
@momamo 3 mesiace papám kyselinu listovú a alchemilkový čaj prvú polovicu cyklu.
@nikinka1111 ja som to uz vsetko nechala na prirodu ... Ale papas cisto kyselinu listovu, alebo vo forme femibion 800 ..??
Alchemilkovy sypany, a len zacatia ovu ..?? a potom prvy den mrchy ..??
@momamo čistú kyselinu listovú vo forme tabletky. mala by som každý deň 1 tabletku ale niekedy zabudnem 🙂 . a alchemilkový čaj len od začatia mrchy do ovu. ja si kupujem v lekárni porcovaný v sáčkoch. a kys listovú mám aj vo vitamínoch čo beriem proti padaniu vlasov 🙂 Neviem femibion mi príde len ako reklamný ťah.
@nikinka1111 presne aj ja mam taky isty nazor na femibion ... podla mna su najlepie aj tak caje a hlavne pozitivne myslenie ..Idem na obed potom sa ozvem ..
@momamo ok 🙂
čafte kočky, mám otázku a síce: mám nepravidelný cyklus, t.j. 35-40 dní. Kúpila som si Sarapis, ale ešte len 2 mesiace užívam. Neviem, či je treba merať teplotu, nestačí proste len snažilkovať? Ďakujem Vám!!
@nikinka1111 aj ja mám len obyčajnú kyselinu listovú a teraz od piatka užívam B-komplex a pijem alchemilkový čaj 1x denne, som si v lekárni kúpila sypaný.....
@lucecita možno zmením názor ak budem tehu, ale podľa mňa listovka + pestrá strava stačia
@nikinka1111 mne l lekárni odporučili brať radšej čistú listovku bez iných vitamínov, tak som si ju aj kúpila...minulý týždeň mi gelinka písala, že jej doktor odporučil femibion....
@lucecita každý lekár odporúča niečo iné. niektorý majú za femibion aj provízie, preto ho odporúčajú
@nikinka1111 mne zas povedal, ze radsej femibion, on z toho nic nema podla mna, ale mne povedal, ze tam su aj ine dolezite vitaminy, ktore posobia na plod, aby bol zdravy
este som ho nekupila, lebo mam v zasobe listovu, tak sa pytal kolko toho mam, akoby fakt zalezalo na kazdom kusku 😀 moj dr. je aj porodnik, venuje sa tomu, takze co som bola na vysetreni, neobisiel nic, tak dokladne vsetko pozeral a pytal sa
@nikinka1111 tak to som nevedela...no ale je to možné...ja som môjmu povedala, že beriem obyč. kys. listovú a povedal, že to stačí...že ak by som bola tehu, tak mi odporučí inú, ale že túto teraz mám brať...

@nikinka1111 no uz si zaciname vsimat tieto sprievodne javy 😀 minuly mesiac ma skoro cele DPO bolelo v podbrusku a nic z toho 😠