Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@miriamka3 ale tu nejde len o to jednoducho vie že cele dni sedim doma a dnes konečne bolo aj teplo a ja som bola opať doma 😠 moja keby si bola doma tri mesiace tak neviem akoby si to brala
@fifitko25 neviem a ani to nejdem zisťovať som nanho nakričala ako som len vedela a poslala som ho do riti a povedala som mu nech spi kde chce ale že pri mne nebude 🙄
@vardzikova tak to by som sa isto nedržala jeho, veď si mohla ísť aj tak na tú hodinku a ak nie tam tak aspoň niekam na prechádzku, bolo krásne..
@miriamka3 no dobre moja ale samej sa mi nechcelo ... čo budem sama chodiť ako trupka .. a kamošky dnes boli obsadene , a neskutočne ma to sere neskutočne
@vardzikova co aj ty si dnes mala krik v dome?niesi sama 😒
@vardzikova hlavne kľud Katuška, to malej Sofinke neprospieva.... to sú proste chlapi, to niekedy nepochopíš, čo sa deje v ich hlavách 🙄
@kandee1201 a čo aj ty? 😠
@kandee1201 a čo je zlý tlak? 😨
@fifitko25 ale niekedy mam pocit že v tej hlavne ma akurat tak nasrate 😠 a namiesto mozgu ma tam z piva kostku
@vardzikova fíha, ty si riadne vytočená 😅 by som sa teraz bála byť v tvojej blízkosti 😀
@vardzikova hej aj ja my sa nezvykneme hadat vobec ale dnes ma tak vytocil klame my do oci a potom ked som mu to vykricala no a uz posiel s kamaratmi von lebo vraj uz dlho nebol joj jak vo mne vrie
@fifitko25 extremny je tlak u mna dnes
@fifitko25 moja ty keby si ma videla aka som vytočnena neda sa nebyť proste neda sa ... ide ma z neho šľak trafiť 😠 to je totálny debil ale totálny
@kandee1201 tak toto si viem tiež dobre predstaviť ... neviem ale oni si myslia že my sme čo? žienky domace a budeme len im vyvarať, a upratovať a prať debilom jednym ? a oni sa chodia domov akurat tak nažrať?
@vardzikova neboj sa, zajtra bude lepšie 😉
@vardzikova a teraz kde ho mas doma?ja si idem na to vsetko vina uliat ked uz som sama doma 😠
@fifitko25 tak zajtra určite nie ... nech sa uvedomi čo urobil ... ale vieš nesralo by ma to keby som sa nato netešila cely den chapeš ceeely den od rana a on mi potom zavola že sa mi neoplati chodiť, nech ide do riti
@kandee1201 hej sedi v kuchyni ...somar ..a dufam že tam ostane kym nepojdem spať lebo sa nemam chuť na nho ani pozerať lebo by som mu opať vynadala, keby som nebola tehu tak si ulejem aj ja 😠
@vardzikova presne tak varime upratujeme a robime vsetko pre to aby sa mali dobre a oni to maju akurat tak za samozrejmu vec a este aj oje..ovat ide joj jak by som mu vylepila
@vardzikova a teraz co ti na to povedal ze prisiel tak neskoro a volal aby si nechodila
@vardzikova a som zvedava kedy domov dojde ale ked neskoro nech si nezela zajtra ten krik to bude mat za cele roky co sme sa nevadili
@kandee1201 pozri ja som mu nato ani v podsate nedala šancu len mi povedal že ešte daval stierku aj na druhu stenu a myslel že sa mu dnes už nebude chcieť somar..tak mi mohol zavolať že ostava hore prid za mnou predsa
@vardzikova
@kandee1201
ale baby, to chce kľud, veď sú to chlapi, treba to chápať, nie? čo by sme bez nich robili... 😉
@fifitko25 tebe moja uz dosiel mangel domov?ci?
@miriamka3 čo by sme bez nich robili? žili konečne si žili... a nesrali sa každy den pre ich hlupost
@kandee1201 ešte je tam, príde vo štvrtok 🙂
@miriamka3 co by sme bez nich robili?hocico 😎 klud tak skoro asi nebude
@vardzikova a na bábo by si sa s kým tešila? 😉 to prejde 🙂
@kandee1201 tak tak len im treba ukazať že si nemožu robiť čo chcu a teba to vlastne vytočilo prečo? lebo si dnes s nim chcela byť doma? alebo ako?

@vardzikova jooooooooooj, škoda pekného dňa si si mohla urobiť pekný deň, ale veď to zas nie je až taká tragédia... a prečo sa tak zdržal?