Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova už nemám doma žiadny a veru už ani nemám chuť ísť nejaký zháňať...totálne blblý pocit mám keď neviem čo sa deje 😔
@su_san ou tak to mi je ľuto že prišla mrcha 😠 , ja som použivala repi clear maš tam 5 kusov a stoja okolo 5 e 😉
@vardzikova som si dala na obed v praci v restike
@miriamka3 😉 neboj mojka všetko bude dobre len sa nezarmucuj 😉 zajtra pojdeš k dokymu a povie ti že si tehu ... ja ked som išla k dokymu tak mi len vzal krv lebo povedal že na sone aj tak nič vidno nebude, a potom som išla až ked som bola v 6 tt a to bolo vidieť iba gest. vačok takže nič sa neboj
@miriamka3 sestrička od gynekológa niekedy dokážu človeka riadne vystresovať, mne tak zavolala v januári, že nemám dobré výsledky cyto sterov a podala mi to tak, že asi umieram...som bola v stresa do rána a na druhý deň ma lekár ukľudnil, že asi som mala nejaký zápal a tak sú tam nejaké drobné odchylky od normy, že zopakujeme a nech som v kľude a tá krava ma tak vystresovala, že som bola mimo 😠 😠 😠 nebojaj, bude dobre, oddychuj a mysli pozitívne 🙂 🙂 🙂
@azzura a to predavaju? no tak to som ani nevedela .. ale v obchode sa to asi kupiť neda čo?
@vardzikova hej, predavaju...uz som po nej okukovala dlho, dnes som jej podlahla. V niektorych potravinach alebo tam kde predavaju masu sa da kupit v takych umelohmotnych kelinkoch
@mata_ba
@vardzikova
@su_san
ja už si normálne myslím že mi tie čiarky urobila nejaká blbá cysta alebo čo,si pripadám ako nejaký pako že robím poplach tam,kde nikto nič nevidí 😔
@azzura no dobre že viem pošlem dnes mm nech mi ide pozhanať 😀 jooj ale si mi urobila chuťky
@miriamka3 ale ved tehu testik bol pekny
@vardzikova rapi clear??? tak skúsim tie, ja som len raz mala pepino značku som to raz tak v drogérke videla, tak som kúpila, ale videla som tam len ducha furt...to mi treba aspoň 10 kusov kúpiť...inak super vecička si si kúpila, budeš mať v tom krásne brušenko 🙂
@vardzikova chudak mm, bude behat po obchode a nadavat na modry konik 😀 😀 😀
@vardzikova hej, ale niekde som tu vyčítala že // môže urobiť aj cysta...
@miriamka3 najskôr v 5 tt vidno len vačok, tak pokoj mojka, srdiečko ešte neskôr...dôležité je, že máš hcg v krvi, na tvojom mieste by som si urobila ten digitálny tehu test, aby si videla čierne na bielom a musíš sa upokojiť, lebo baby cíti stres a nervozitu, tak aby sa niečo zlé nestalo, si s ním už teraz prepojená a predsa nechceš, aby to bol nervák, posielam objatie 🙂
@su_san ja som bola s tymi ovu testami veľmi spokojna 😉 aj vysledok bol vyborny 😀 dakujem aj mne sa veľmi pačia a už sa neviem dočkať ked sa ešte trošku otepli
@azzura neee nebude on rad 😀 ale zasa ako mi povedal minule že žienka moja ale netreba to až veľmi prehanať 😀
@miriamka3 ty nečitaj take hovdinky prosim ťa ... lebo pridem k tebe a nakopem ta do ritky 😠 pozri maš zvyšene hodnoty HCG to je super, tehu test vyšiel pozit. tak to je tiež super moja ak by tam bola cysta tak HCG sa ti nezvyši
@su_san t
@vardzikova ten u nás nezoženiem 😔 keď som u nás záňala testy tak mi na pult vyložila všetky čo mali že si mám vybrať a ten tam nebol 😒 a zasa zháňať ho niekde inde sa mi úprimne vôbec ale vôbec nechce, celá som taká znechutená z toho že až... 😔 jasné,chápem že nič nemusel vidieť ale proste ten štýl ako sa somnou bavia ma dosť zaráža...tá úžasná odpoveď že "no,je to mierne zvýšené" a to bolo všetko 🙄
@azzura tak kúpim aj ja...lebo ja už ani neviem či mám ovu, som tento mesiac nič necítila a predtým vždy som mala bolesti vo vajku...ale tiež som pila alchemilku, tak možno tak isto ako u teba...lekár mi v januári povedal, že ovu mám, tak hádam ju mám, len musím zistiť kedy presne, lebo teraz som mala 27 DC a minulý mesiac 40 DC, tak som pokazená 😠 😠 😠
a ty nestresuj, pekné vajká budú zajtra a potom mňami sexík so striekačkou 😀 😀 😀
@vardzikova ale ved co by neurobil pre svoju milovanu zienku a buduce dietatko 😀
@miriamka3 ja som ich videla v každej lekárni, tak neviem prečo u vás nemajú...ale tak urob si normálny tehu test ak máš domka a HLAVNE POKOJ V DUŠI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ľahni si a pusť si príjemnú hudbu a mysli pozitívne...a niekedy dokážu sestričky znechutiť, tak nemysli na to...a cysta také nerobí, že je hcg v krvi, to len tehu test sa môže pomýliť, lebo že vraj vylučuje hormón, ktorý niektoré testy zachytia, ale to v moči a nie v krvi, takže tvoja cysta je typ, ktorá sa narodí o 9, resp. 8 mesiacov, tak dont worry, be happy 🙂
mne sestrička povedala pri telef. rozhovore: no, je to zvýšené....a ja že a kolko: a ona že : 1000!!
a u druhého gyn. hned sme na sone videli 🙂
takže sa neplaš pre nich je aj HCQ 1000 iba zvýšené a nič neznamenajúce...pričom to je jasné tehotenstvo🙂)Pýtaj sa vždy na hodnoty.
@azzura no ved aj ja hovorim 😀 kedy dnes končiš?
@vardzikova a inak som rada, že mužo už poslúcha 😎 aj môj niekedy dokáže také veci, že sa mi až pred očami blýska 😠 😠 😠 ale tak milujem ho ako aj ty svojho a teraz aspoň bude ako neviniatko poslúchať...oni sú takí experti, že si myslia že nerobia nič zlé, akoby im vtedy vypol mozog a nemyslia a potom sa tvária, že akože ja????ja nič, ja muzikant 😠 😎

@azzura a kto vam potom urobil? nam vačšinou robi dedo 😀 a to vtedy prideme k nemu a jemeeee 😀