icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
20. mar 2012

@azzura a kto vam potom urobil? nam vačšinou robi dedo 😀 a to vtedy prideme k nemu a jemeeee 😀

miriamka3
20. mar 2012

@vardzikova už nemám doma žiadny a veru už ani nemám chuť ísť nejaký zháňať...totálne blblý pocit mám keď neviem čo sa deje 😔

vardzikova
20. mar 2012

@su_san ou tak to mi je ľuto že prišla mrcha 😠 , ja som použivala repi clear maš tam 5 kusov a stoja okolo 5 e 😉

azzura
20. mar 2012

@vardzikova som si dala na obed v praci v restike

vardzikova
20. mar 2012

@miriamka3 😉 neboj mojka všetko bude dobre len sa nezarmucuj 😉 zajtra pojdeš k dokymu a povie ti že si tehu ... ja ked som išla k dokymu tak mi len vzal krv lebo povedal že na sone aj tak nič vidno nebude, a potom som išla až ked som bola v 6 tt a to bolo vidieť iba gest. vačok takže nič sa neboj

mata_ba
20. mar 2012

@miriamka3 ale nejeduj sa...ked je zvysene,to je jasne 🙂 mozno sa ti len hcg pomaly zvysuje,ale je to taaaam 😉

@su_san no ved som sa tesila,ze uz nic a vidis..dnes som 5 DPO a je to tu...zajtra zostavam doma,takze si polezim 🙂 a aspon si pospiiiim,lebo dnes len usta otvaram furt ako by som spala...

azzura
20. mar 2012

@su_san 😠 došla svinucha

su_san
20. mar 2012

@miriamka3 sestrička od gynekológa niekedy dokážu človeka riadne vystresovať, mne tak zavolala v januári, že nemám dobré výsledky cyto sterov a podala mi to tak, že asi umieram...som bola v stresa do rána a na druhý deň ma lekár ukľudnil, že asi som mala nejaký zápal a tak sú tam nejaké drobné odchylky od normy, že zopakujeme a nech som v kľude a tá krava ma tak vystresovala, že som bola mimo 😠 😠 😠 nebojaj, bude dobre, oddychuj a mysli pozitívne 🙂 🙂 🙂

vardzikova
20. mar 2012

@azzura a to predavaju? no tak to som ani nevedela .. ale v obchode sa to asi kupiť neda čo?

azzura
20. mar 2012

@vardzikova hej, predavaju...uz som po nej okukovala dlho, dnes som jej podlahla. V niektorych potravinach alebo tam kde predavaju masu sa da kupit v takych umelohmotnych kelinkoch

miriamka3
20. mar 2012

@mata_ba
@vardzikova
@su_san
ja už si normálne myslím že mi tie čiarky urobila nejaká blbá cysta alebo čo,si pripadám ako nejaký pako že robím poplach tam,kde nikto nič nevidí 😔

vardzikova
20. mar 2012

@azzura no dobre že viem pošlem dnes mm nech mi ide pozhanať 😀 jooj ale si mi urobila chuťky

vardzikova
20. mar 2012

@miriamka3 ale ved tehu testik bol pekny

su_san
20. mar 2012

@vardzikova rapi clear??? tak skúsim tie, ja som len raz mala pepino značku som to raz tak v drogérke videla, tak som kúpila, ale videla som tam len ducha furt...to mi treba aspoň 10 kusov kúpiť...inak super vecička si si kúpila, budeš mať v tom krásne brušenko 🙂

azzura
20. mar 2012

@vardzikova chudak mm, bude behat po obchode a nadavat na modry konik 😀 😀 😀

miriamka3
20. mar 2012

@vardzikova hej, ale niekde som tu vyčítala že // môže urobiť aj cysta...

azzura
20. mar 2012

@su_san aj ja použivam rapidky, a aj sa mi osvečili 😀 😀

su_san
20. mar 2012

@miriamka3 najskôr v 5 tt vidno len vačok, tak pokoj mojka, srdiečko ešte neskôr...dôležité je, že máš hcg v krvi, na tvojom mieste by som si urobila ten digitálny tehu test, aby si videla čierne na bielom a musíš sa upokojiť, lebo baby cíti stres a nervozitu, tak aby sa niečo zlé nestalo, si s ním už teraz prepojená a predsa nechceš, aby to bol nervák, posielam objatie 🙂

vardzikova
20. mar 2012

@su_san ja som bola s tymi ovu testami veľmi spokojna 😉 aj vysledok bol vyborny 😀 dakujem aj mne sa veľmi pačia a už sa neviem dočkať ked sa ešte trošku otepli

vardzikova
20. mar 2012

@azzura neee nebude on rad 😀 ale zasa ako mi povedal minule že žienka moja ale netreba to až veľmi prehanať 😀

vardzikova
20. mar 2012

@miriamka3 ty nečitaj take hovdinky prosim ťa ... lebo pridem k tebe a nakopem ta do ritky 😠 pozri maš zvyšene hodnoty HCG to je super, tehu test vyšiel pozit. tak to je tiež super moja ak by tam bola cysta tak HCG sa ti nezvyši

miriamka3
20. mar 2012

@su_san t
@vardzikova ten u nás nezoženiem 😔 keď som u nás záňala testy tak mi na pult vyložila všetky čo mali že si mám vybrať a ten tam nebol 😒 a zasa zháňať ho niekde inde sa mi úprimne vôbec ale vôbec nechce, celá som taká znechutená z toho že až... 😔 jasné,chápem že nič nemusel vidieť ale proste ten štýl ako sa somnou bavia ma dosť zaráža...tá úžasná odpoveď že "no,je to mierne zvýšené" a to bolo všetko 🙄

su_san
20. mar 2012

@azzura tak kúpim aj ja...lebo ja už ani neviem či mám ovu, som tento mesiac nič necítila a predtým vždy som mala bolesti vo vajku...ale tiež som pila alchemilku, tak možno tak isto ako u teba...lekár mi v januári povedal, že ovu mám, tak hádam ju mám, len musím zistiť kedy presne, lebo teraz som mala 27 DC a minulý mesiac 40 DC, tak som pokazená 😠 😠 😠
a ty nestresuj, pekné vajká budú zajtra a potom mňami sexík so striekačkou 😀 😀 😀

azzura
20. mar 2012

@vardzikova ale ved co by neurobil pre svoju milovanu zienku a buduce dietatko 😀

su_san
20. mar 2012

@miriamka3 ja som ich videla v každej lekárni, tak neviem prečo u vás nemajú...ale tak urob si normálny tehu test ak máš domka a HLAVNE POKOJ V DUŠI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ľahni si a pusť si príjemnú hudbu a mysli pozitívne...a niekedy dokážu sestričky znechutiť, tak nemysli na to...a cysta také nerobí, že je hcg v krvi, to len tehu test sa môže pomýliť, lebo že vraj vylučuje hormón, ktorý niektoré testy zachytia, ale to v moči a nie v krvi, takže tvoja cysta je typ, ktorá sa narodí o 9, resp. 8 mesiacov, tak dont worry, be happy 🙂

miriamka3
20. mar 2012

@su_san už nemám ani jeden ... ach jo, na porazenie toto

mata_ba
20. mar 2012

@miriamka3 cysta by ti nezvysila HCG....si tehotna,tak si sadni,vyloz nohy a oddychuj,nech sa fazulka moze vyvijat pekne v klude 🙂

danjelca
20. mar 2012

@miriamka3

mne sestrička povedala pri telef. rozhovore: no, je to zvýšené....a ja že a kolko: a ona že : 1000!!
a u druhého gyn. hned sme na sone videli 🙂
takže sa neplaš pre nich je aj HCQ 1000 iba zvýšené a nič neznamenajúce...pričom to je jasné tehotenstvo🙂)Pýtaj sa vždy na hodnoty.

vardzikova
20. mar 2012

@azzura no ved aj ja hovorim 😀 kedy dnes končiš?

su_san
20. mar 2012

@vardzikova a inak som rada, že mužo už poslúcha 😎 aj môj niekedy dokáže také veci, že sa mi až pred očami blýska 😠 😠 😠 ale tak milujem ho ako aj ty svojho a teraz aspoň bude ako neviniatko poslúchať...oni sú takí experti, že si myslia že nerobia nič zlé, akoby im vtedy vypol mozog a nemyslia a potom sa tvária, že akože ja????ja nič, ja muzikant 😠 😎