icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
23. mar 2012

@fifitko25 tak len pekne spinkaj 🙂 asi to babo potrebuje 🙂

@spula22 moja,viem,ze tebe pozit.tehu test vysiel na 39 DC,ale kolky DPO si bola?

fifitko25
23. mar 2012

@spula22 😀 budem na to myslieť 😉

su_san
23. mar 2012

@red_kika naša posteľ bude dunieť či bude ovu či nie, my sme totiž ako králiky 😅 😅 😅 😀 a už sa teším, že zajtra už bude červená preč a môžeme začať 🙂 a skús mu dať tú macu, ja to jem tiež a nie je to až také strašné a to máme prášok,dá sa to,zapiješ vodou a v pohode a mám aj viac energie mám pocit, takže je to fajn aj z iného hľadiska 😀

moni1007
23. mar 2012

@mata_ba dakujem za odpoved, aspon si to viem porovnat... 🙂

red_kika
23. mar 2012

@su_san ja som kupila kapsule..ale aj tak to riadne smrdi
skusim, uvidim co povie nato 😎

su_san
23. mar 2012

@azzura namôžeš hádzať flintu do žita, nie si žiadny beznádejný prípad, každopádne sexíkujte aj tak a možno sa stane zázrak...si silná ženská, tak to dotiahneme do úspešného konca, keby si nebola tak ďaleko, tak ťa prídem osobne kopať vpred 😀 😀 😀

su_san
23. mar 2012

@red_kika my sme kúpili z tej stránky že sypané čaje, mne to pripomína vôňu ako keď moja babka keď som bola malá, tak kury krmila takou zmesou 😀 ,len toto je ešte s takým sladkým podmazom...no nie je to teda žiadna mňamka, ale môj povedal, že v pohode, už si zvykol, vždy berie večer po jedle, ale potom musí vypiť za tým veľa vody alebo čaj, lebo keď málo pil, tak ho do hodiny vraj furt hlava bolela, teraz sa už nesťažuje...vravím Ti berie to seriózne, tak mu musím dnes pozháňať ten fertilman, lebo už nemá 😉

yvi83
23. mar 2012

@azzura Ahoj.. neboj, zasa bude dobre...my cakame na zazrak uz cez 3 roky, tiez mam kadejake nalady, hlavne ked mrcha dorazi 😠 som po 2.IUI a uz teraz mam strach co zasa bude 😔

red_kika
23. mar 2012

@su_san budem rada ak ho dostanem k mace.. ten fertilman si urcite neda :D ked citam popis "mužov, ktorí si želajú mať/pocat deti."...

su_san
23. mar 2012

@yvi83 ahoj, tak klobúk dole pred tebou a tvojim partnerom a my sme tu podaktoré veľmi netrpezlivé,mňa nevynímajúc, že sa pár mesiacov nedarí...tak snáď to vyjde, budem držať pästíky 😉

su_san
23. mar 2012

@red_kika ono to je v podstate multivitamín, dá sa všetko kúpiť aj zvlášť,aj som mu to navrhla, že kúpim všetko osobitne, ale ma zrušil, že on je pohodlný a nebude brať za hrsť tabletiek, že takto si dá vždy jednu ráno a má pokoj...ono uvidíme či to pomôže, obaja máme veľmi stresujúce práce a on navyše fajčí a ani spermijky nemusia byť tip-top alebo moje vajká štrajkujú... 😠

red_kika
23. mar 2012

@su_san a bavili ste sa uz aj seriozne o SPG? ze by ste uz riesili nejaky termin? ci len tak hypoteticky ako my?

yvi83
23. mar 2012

@su_san dakujem krasne 🙂 len sa netreba zamotat do toho kolobehu a bude vsetko ok...psychika hra velku rolu 🙂 drzim tiez palceky 😵

franzziska
23. mar 2012

caute baby...zelam vam krasny vikend...uzite si ho!!!

su_san
23. mar 2012

@yvi83 psychiku mám zatiaľ v pohode,človek sa len bojí, či je s ním všetko ok, lebo v dnešnej dobe je to dosť časté všeliaké tie neplechy 😠 ...tie 3 roky sú teda dosť, si silná, tak to nevzdávaj, vyjde to čoskoro ako si želáš 🙂

su_san
23. mar 2012

@red_kika tak sme sa bavili na takej úrovni, že či by išiel, tak povedal, že počkáme ešte také 2 mesiace,lebo teraz bral ten fertil a macu prvý mesiac, tak a doporučuje sa takéto srandy brať min.3 mesiace, takže ak dovtedy nič, čo verím, že bude 🙂 , tak potom by šiel, nejako ho presvedčím, ja idem v máji k môjmu gyndošovi, tak chcem nejaký kuk na vajká, uvidíme čo bude, dovtedy budeme pracovať na tom, aby netrebalo nikam drahému ísť 😀

vardzikova
23. mar 2012

Babky dnes sa chystam po 3 mesiacoch konečne pozrieť na naš domček čo tam mm stihol urobiť 😀

aliaxa
23. mar 2012

@vardzikova zavidim ti moja ale v dobrom....my sme sa vcera pohnevali koli byvaniu ... ☹

vardzikova
23. mar 2012

@aliaxa ach jaj a to prečo?

franzziska
23. mar 2012

@vardzikova ahojky aj dneska si v tej krasnej marhulkovej bluzke? 😝 😝

vardzikova
23. mar 2012

@franzziska dnes mam modru 😝 😀

franzziska
23. mar 2012

@vardzikova odfotis sa? 😝

su_san
23. mar 2012

@vardzikova chceme foto, chceme foto 😀 😀 😀

aliaxa
23. mar 2012

@vardzikova lebo som mu povedala ze nechcem ist byvam k svokrovcom ze budem doma ...je mi s toho smutno lebo neviem co mam robit moja mama asi tiez ziarli ak by som sla k nim ze mozem byt aj doma a radsej idem k nim a ja ani nechcem ist k svokrovcom mame lahksie vysvetlim nech sa mi nestara do babatka ako svokre a ked budem zas doma tak priatel bude smutny

su_san
23. mar 2012

@fifitko25 spinkaj sladko a užívaj si mužíka 🙂

vardzikova
23. mar 2012

@franzziska
@su_san babky ale som sama doma 😨 a take dlhe ruky nemam aby som sa odfotila 😅 😝 😀

vardzikova
23. mar 2012

@aliaxa počkaj vy nebyvate spolu?

su_san
23. mar 2012

@aliaxa mojka a sami by ste bývať nemohli? nie sú na to podmienky? no pre teba lepšie doma, ale ak sa na to pozrieš z priateľovej strany, tak sa cíti u vás ako ty u nich...a ozaj, ako si to vyriešila s tou diagnostikou ta 100 €??? 😕

su_san
23. mar 2012

@vardzikova škoda, ale kočka si isto pekelná 😀 😀 😀 taká modrá amazonka s bruškom... a nezabudni na 😎 keď pôjdeš von

spula22
23. mar 2012

@fifitko25 hehe ok 😀