Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura ahojky..ako moja?
@vardzikova ved to ze uz som myslela ze skusim ovu test ale uz novy nemam len pouzite tak som neeervoooozna uzz
@kandee1201 jaj tak, no moj podla mna ani nezisti ze by meskali :D
@kandee1201 a nevravela si že maš bielu chodbu? 😝 😀 ... jooj moja tak bež kupiť do obchodu ... alebo počkaj ešte dva dni a ak nepride tak testni 😉
@vardzikova v piatok ked mrcha nedosla som si povedala ze pockam do pondelka a testnem a teraz nemam cim 😀
@vardzikova ja mam tu bielu chodbu
@kandee1201 tak to je podľa mna zufalstvo ... si sa mala zasobiť testmi aby si ich mala po ruke ja mam ešte jeden v šuflíku 😀
@mata_ba tak super..vidíš..ako si povyskočila..ja som už nevyskočila 😒 tak ale nevadí
@franzziska aha ... ach jaj moja hlava sklerotická 😀
@vardzikova ja nie bielu nie to tu niekto iny pisal o bielej bielu mam len kuchynu 😉 zatial
@kandee1201 aj ja som drahemu povedala,ze mozno cosi a on mi na to zareagoval,ze pokial to nemam overene od dokiho,tak nic..ze sa nechce zbytocne tesit...
@vardzikova no veru...teraz som bola vonku..a fučí dosť chladný vietor....tak ale hlavne ,že slniečko svieti.... 😉 hej došla...au...teraz budem dva dni nanič...už nech je aspoň streda
@kandee1201 ale aj ta pojde asi na inu farbu že? 😀
@mattuliatko30 😉 neboj všetko prejde aj ta mrcha 🙂 ja som vonku nebola len pozeram von oknom ako fučiiiii
@kandee1201 mozno budes prekvapena 😉
@bubacik5 ale mam stres z toho... 😅
@mattuliatko30 no mozno ta budem nasledovat..lebo brucho boli ako ked sa mi uz mrsina rozbieha ☹
@vardzikova ja viem,že prejde..no ale tento mesiac už 2x mrcha...to je aj na moje telo dosť... 😒 tak ale aspoň teraz prišla na 28dc..takže konečne raz ako má..dúfam,že už sa to takto ustáli...
@mata_ba to len my sa uz hned vitesujeme z hocjakeho priznaku 😀 oni maju chladnu hlavu
@mata_ba aj mňa dnes strašne bolí brucho..a zajtra to bude ešte horšie...ale potom už ok..ja mám len prvé dva dni hrozné..potom už len máličko... a dnes si netestovala?????ja myslím,že to máš super...aj ten dúšik tam je...len je slabučký.....mamatesty nemáš?
@vardzikova no ideme ju prerabat po velkej noci chcem preburat taky pult do obyvky no a potom asi uz biela neostane 😉
@kandee1201 lebo totiz v januari som mala ducha a drahy sa hned s bruskom rozpraval atd..a dosla mrcha..tak sme boli strasne sklamani,..tak drahy je uz opatrny..
@mattuliatko30 nemam..zbehnem dnes hadam kupit 🙂
@mata_ba neboj..bude to dobré....isto poobede kúp a testni....strašne držím palčekyyyyy 😉 🙂
@mata_ba no ved aj ja som povedala ze ked bude test // tak mu nepoviem az ked doky potvrdi ale neviem ci vydrzim ja som taka lapca 😀
@mata_ba ides dnes zas testovat?
@kandee1201 testuj 😀
@mattuliatko30 dakujem mojka 🙂 kiezby sa splnilo,co si hovorila,ze citis,ze nepotrva dlho a budem tehu 🙂
@kandee1201 no ked budu ziarit pekne //,tak mu to poviem...ale zatial som ticho..a dnes asi nebudem testovat...
@spula22 moja keby som mala cim 🙂
@kandee1201 juuuj tak do lekarne pekne kupit 🙂
@mata_ba verim..že to vyjde....hovorila som ti to..v najbližšom čase..to vyjde...isto do polroka... 🙂))

@vardzikova ja mam chodbu zltu som si ju sama namiesala 😀 aj namalovala a este ma neomrzela vzdy je peknaa