icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nikinka1111
30. nov 2011

@gelinka75 ale ja som robila len pokus. lebo niekde tu na MK baby skúšali použiť aj ovu test ešte skúr ako tehu test. no mne to nevyšlo.

azzura
30. nov 2011

@yvi83 ahoj, chcem sa spytat, bolela laparoskopia....v decembri by som mala ist aj ja. Co ti zistili?

gelinka75
30. nov 2011

@nikinka1111 aha ja uz som myslela, ze si skusala tehu test 🙂

carie32
30. nov 2011

@anlady ahoj! kde si sa stratila 🙂 ? ako sa ti darí? je niečo nové?
@nikinka1111 vidím že si dobre zásobená, tak hádam to klapne a budú dve čiaročky. takže v sobotu ideš na to?

zelovocka
30. nov 2011

@nikinka1111 jé tak v sobotu tu chceme vidieť od teba // 🙂

nikinka1111
30. nov 2011

@carie32 ano 🙂

nikinka1111
30. nov 2011

@zelovocka aj ja 😀

anlady
autor
30. nov 2011

@carie32 Ahooooj, stratila hej :( Neviem si rady.Neviem čo robiť, bo chcem bábo aj nechcem.Nechcem sa na to upínať. Taká som divná neviem kudy kam.Ale skôr asi ho chcem ako nechcem. No zatiaľ sa mi nedarí :( ale to skrz môj problém s milovaním :(
Ty ako sa máš? čo nové? Ako sa ti darí?

yvi83
30. nov 2011

@azzura ahoj..ja som sla na diagnosticku LPS, koli tomu ze sa nam nedari, mala som 1 myom kt. my odstranili a vsetko bolo inac v poriadku, vajcovody som mala priechodne, tak neviem kde je problem, teraz uz len cakat do pondelka co doktor povie....nebolelo to, dali mi hned infuziu takze ja som ziadne bolesti nemala, raz som vracala ale ze to z narkozy ale aj to je individualne 😉 , nie je to az take hrozne, urcite to zvladnes....drzim palce

nikinka1111
30. nov 2011

@carie32 a ty ako, dokedy budeš čakať?

azzura
30. nov 2011

@yvi83 mne miom odtranovali pred 5 rokmi. Teraz mi ide zistovat priechodnost vajcovodov, kedze sa nam uz vyse roka nedari. mala som problemy, ale tie mi uz lekar vychytal a v podstate napravil, ale furt sa nedari.

Aj tebe drzim palce, nech Vam to vyjde. Sa hovori, že po laparke je vysoka sanca na tehu. Tak nech si co najskor

carie32
30. nov 2011

@anlady nie je to jednoduché pravda? keď nie si istá či áno alebo nie, tak radšej počkaj rok a uvidíš... dovtedy si s manželom alebo partnerom (už si nepametám ktoré z toho 😅 ) užívajte jeden druhého a nejako sa to vykrištalizuje. Ja by som to tak netlačila, ak nie si 100% - ne rozhodnutá... A ten tvoj problém ako riešite? viem že si mi to spomínala ale mi to nakomplet vypadlo z hlavy...
ja sa mám celkom fajn, zatiaľ sa nám nedarí, cyklus stále o ničom... ale tak čo už. snažím sa odreagovať kupovaním darčekov, ale všade sú samé hračky a oblečenie pre detičky a kočáriky... navodzuje mi to dobrú depku ☹ ...

carie32
30. nov 2011

@nikinka1111 tak včera som to všetko dobre oplakala a trošku sa mi uľavilo... včera som si dala ten čaj, budem ho piť tri večery a na štvrtý deň by mali prísť krámy - teda aspoň podľa kolegýn... a keď sa nič neudeje, tak v pondelok volám lekárovi a dohodnem si termín. Uvidím čo mi povie...

nikinka1111
30. nov 2011

@carie32 neskúsila si sa pred tým testnúť ? ☹

anlady
autor
30. nov 2011

@carie32 aj mne-popravdepovediac a teraz aj svokra do mňa ryje. Lebo ona chce vnúčatá. Už má 3.
Vieš,čo-najprv som to riešila s psychiatrom a teraz nijako. Nechávam to tak :( Už sa to trochu zlepšilo. Tak už snáď začne svitať. No inak som si kúpila xy ovu testov a nemám pocit,že by mi nejako ukazovali :( Najprv som si povedala,že si budem merať teplotu,ale bojím sa,že mi to moc vstúpi do hlavy. Už raz som to zažila a trvalo to pol roka,kým ma to prešlo :( myslím tú depku z toho :(
Jako ja by som chcela to bábo,ale mám strach. Mám strach asi zo slova: rodina. Pre mňa to slovo znamená strašne moc. A keď aj vidím nejakých dvoch s bábätkom mne je z toho hrozne ťažko :( Bojím sa toho. Ale chcem.Tak neviem. A chcela som dať aj manželovi na vianoce pozitívny test.Len neviem či sa mi to podarí 🙂
A ty čo plánuješ na vianoce? aké darčeky máš pokúpené?

carie32
30. nov 2011

@nikinka1111 skúsila - negatívny ... 😢 zázraky sa nedejú 😔

nikinka1111
30. nov 2011

@carie32 ☹ ☹ tak to mi je ľúto, hádam sa ti to aspoň trochu upraví

nikinka1111
30. nov 2011

@anlady aj ja som dlho váhala a odkladalaa vyhovárala sa. je pravda že 2 nám je dobre a veľa sa bábatkom zmení ale bude to stáť za to.

carie32
30. nov 2011

@anlady o bože tú svokru ani nespomínaj, aj tá moja furt sa pýta a vy čo na čo furt čakáte???? to akože máte psa namiesto decka??? a kedy to už bude,??? jáj mám chuť jej niečo škaredé povedať 😠 ale radšej si zahryznem do jazyka... ale s tým nič nenarobím, lebo nielen ona ale aj ostatní okolo nás sa už stále pýtajú že kedy????? veď sakra keď to bude tak im určite dám vedieť...
no z tých ovu testov si nič nerob, mne ani jeden nič neukázal.... a teraz meriam teplotu a neviem či to k niečomu je... uvidím...
hmmm to som aj ja chcela dať manželovi pod strom pozitívny test.... no bohužiaľ nevyšlo 😒
My sme už nakomplet vybavili rodinu z manželovej strany s darčekmi , tak mi ešte zostali naši. a už to všetko bude hotovo 🙂 zajtra si chcem spraviť vianočnú výzdobu, milujem tú atmosféru, mám pokúpených plno nových ozdôb 🙂
Moja a koľko sa to už snažíte?

carie32
30. nov 2011

@nikinka1111 verím tomu že všetko bude ok 🙂

anlady
autor
30. nov 2011

@nikinka1111 dúfam v to,ale asi sa bojím tej zodpovednosti alebo ja neviem 😔

yvi83
30. nov 2011

@carie32 uplne s tebou suhlasim..aj do nas stale svokra husti,, ze kedy sa docka vnuceniec, pritom vie ze sa uz dost dlho o to snazime, nemam ani chut sa s nou bavit a doviedlo ma to az ku tomu, ze od svokrovcov odchadzame do bytu a dufam ze ked mi to nebude nikto pripominat a cudne sa na mna divat tak sa nam to konecne podariii...uz nech sme sami 🙂 ...drzim palce

anlady
autor
30. nov 2011

@carie32 Vieš čo ja si myslím,že rok,ale doktori to vyhodnocujú na 1 mesiac. Bo problém s tým milovaním,ako som hovorila. Aj vyšetrenia mi robili a povedali, že do mňa keby sa dostali spermie,že som asi hneď tehu. Len keď to tak nejde ☹
A vy ako dlho?
A za tú svokru presne tak.Tiež sme si kúpili psíka a tiež boli také ohlasy aj od švagra. Akého máte psíka?

anlady
autor
30. nov 2011

baby a máte aj vymyslené mená pre svoje ratolesti?

nikinka1111
30. nov 2011

@anlady viem ako sa cítiš, aj ja sa bojím. my bývame u mojich rodičov máme na podkroví samostatný byt a moja matka sa stále do všetkého stará 😠 😠 😠 a bojím sa že bude aj do nášho dieťaťa. a aj my sme si v septembri kúpili psíky. teraz je to naše baby 🙂

nikinka1111
30. nov 2011

@anlady ja ano, ale manžel o tom ešte nevie 😀 😀 😀

anlady
autor
30. nov 2011

@nikinka1111 presne tak aj tá naša je 🙂 a akého ste si kúpili?
A skusila si sa s maminkou porozprávať o tom? Aj keď viem,že to není ľahké,bo ju nechceš zraniť...

anlady
autor
30. nov 2011

@nikinka1111 aké? prezraď 🙂 Na inšpiráciu

carie32
30. nov 2011

@yvi83 to bude určite o 100% lepšie keď budete sami, a určite sa potom zadarí , moc moc držím palčeky aby ti to vyšlo 😉 ! a koľko sa už snažíte?
@anlady no my sa snažíme od augusta - čiže 4 mesiace... no máme čas do januára, vo februári už to bude asi pomocou liekov 😖
máme jacka russela, moj maličký cukríček, strašne ho lubim, aj moja mamina, minule sa s ním maznala a hovorí mu: no čo moj maličký dáme dudulku? 😀 😀 😀 jáj skoro som odpadla od smiechu!! a vy máte akého??
ja už mám vybraté mená - chlapec bude Dominik alebo Damián a dievčatko Melisa. a ty už máš vybraté mená??

nikinka1111
30. nov 2011

@anlady máme 4 mesačného beagla - fenku a moja mama ju totálne neznáša, - (predtým sme mali 11 ročnú kokeršpanielku ale zomrela nám) .- ale to na začiatku neznášala aj môjho manžela 😀 . ona ma totálne ignoruje, všetko čo urobím je zle - teda my obaja a ona je tá dokonalá. a keď jej niečo aj povieme, tvári sa že to vôbec nepočúva. ach jaj 😠