icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lusinda1989
28. mar 2012

@kandee1201 to je potvorisko jedna.....nezufaj podari sa

mata_ba
28. mar 2012

@kandee1201 to ma mrzi moja ☹ ale tak sa s nou pekne rozluc a daj jej papa...lebo nabuduce uz nepride!

mata_ba
28. mar 2012

@lusinda1989 moja,ty si kedy sla ku dokimu?teda prvykrat ako si zistila,ze mas pozit.test..

fifitko25
28. mar 2012

@kandee1201 do kelu 😒 😒

lusinda1989
28. mar 2012

@mata_ba macko no jas om mala mrchu dostat 8.1. a ked som bola tusim 19.1. tak bolo vidiet len gestacny vak neviem ktory to bol prestne tt
ale asi az okolo 5-7tt skor sa neoplati

spula22
28. mar 2012

@kandee1201 a co tu robi??? 😠 😠 😠

mata_ba
28. mar 2012

@lusinda1989 no ved tiez si myslim..ale doki ma zavolal,tak pojdem..

mata_ba
28. mar 2012

@fifitko25 mojka,tebe robil doki aj dono,ci ti bral len krvicku?

mata_ba
28. mar 2012

@fifitko25 jejda,ja som zabudla,ze som sa ta to uz pytala 😀 prepac...

lucecita
28. mar 2012

@azzura neboooj, nebude to trvať dlho a bude mať aj my krásne // verím tomu a netreba sa vzdávať...oki? a ako si na tom teraz mojka?

gelinka75
28. mar 2012

@lucecita tak tak, pravdu mas 😀

azzura
28. mar 2012

@lucecita na velku noc by okrem sibacom mala dorazit mrchana a potom opat zacnem brat clostil a dufam že tento cyklu zas nebude tak na prd, že zas nepojdem na IUI ☹

azzura
28. mar 2012

@lucecita
@gelinka75 baby obdivujem Vas optimizmus

fifitko25
28. mar 2012

@spula22 ahoj maminka, ja dobre, zatiaľ mi nič nie, len stále spím a som unavená 😅

spula22
28. mar 2012

@fifitko25 treba si oddychnut, ked nevladzes 🙂neboj to je ok 🙂

fifitko25
28. mar 2012

@spula22 veď aj každú chvíľu spím ako medveď v zime 😀

mistisa
28. mar 2012

@mata_ba no pekne tak to si ale ozaj nemala bohvieco ☹hlavne ze ta pustili tak si si dovolenku uzila co? 😉 😉

mistisa
28. mar 2012

@zujka2 no mojka neblazni to co robi ta mrsina hnusna u teba? tehu test si nerobila?kolko si po vyvolavacke?no hadam ano mojka uz nech som domka 🙂 nejako uz nemam sil sa ani nervovat akosi sa citim ako keby mi dali uz teraz diazepan 😀 😀 😀 😀 😀 😀 je mi vsetko jedno 🙂 a moj mm je zo mna v soku lebo ja som vzdy taka ukecana az mu leziem na nervy a dnes zo mna ledva slovo pocuje 🙂 😀 😀

mistisa
28. mar 2012

@yvi83 a ty si kde bola? no hadam budu v pohode tie sestricky tam 🙂 to vazne hodne pomoze vies ked si v depke a mas nervy a mas chytit nejaku kravu co ta dodzubava nic moc asi co? 😒

mistisa
28. mar 2012

@fifitko25 ahoj mojko no co ako sa mavate? a co mas nove? babenko v pohodke vsetko? 🙂

mata_ba
28. mar 2012

@mistisa jasnee..hned ako som vysla z nemocnice sme isli na vyprazany syr ci co som to mala..ale daco taketo tazke 😀 a paradne bolo 🙂 akurat,ze po navrate som musela zacat brat tie lieky...

mistisa
28. mar 2012

@mata_ba hlavne ze ti to nepokazilo dovolenku moja 🙂
😉 😉

mata_ba
28. mar 2012

@mistisa ja som si ju nenechala pokazit 😀 tolko co sme tam popili,alkoholom som musela toho helikobaktera zabit 😀

fifitko25
28. mar 2012

@mistisa ahoj moja, nič nové, som doma, oddychujem, spím.... je to relaxík 😉 zajtra idem na sono vyšetrenie, mám strach, či je všetko ok.... 😅 a ty ideš už tiež zajtra do BA, však....

lucecita
28. mar 2012

@gelinka75 šak a kedy som ja tú pravdu nemala? 😀
@azzura ja ju mám dostať o týždeň, tak ale neviem či príde načas...ale tehu nebudem, pretože sme sa tento cyklus ani raz nesnažilkovali kvôli liečbe cysty...tak skúsime možno až ten budúci cyklus, ak sa mi bude dať 😉 nebude na prd, teraz aj so šibákmi príde aj malá fazuľka, dačo mi hovorí, že to tak bude, minulý cyklus bol rozbehový 😉 a nič iné ako brať to s optimizmom v našom prípade ani nie je možné...skôr či neskôr sa nám to podarí a netreba hádzať flintu do žita ako sa hovorí...ja tento nový cyklus vypínam od BT, hlienu a podobných vecí...idem si užívať, pretože takéto veľké sledovanie nemá cenu...som na 1000% rozhodnutá a basta fidli...

mistisa
28. mar 2012

@fifitko25 uvidis bude to dobre daj potom foto ak budes mat oki? no uz idem dnes ani nejjem uz mi aj slza vysla ale sa mi ulavilo aspon. 🙂 mm je prekvapeny zo mna ja taka ukecana a dnes ledva prehovorim ☹ nejak to zvladnem len uz nech je sobota 😉 😉 😉 😉 😉

fifitko25
28. mar 2012

@mistisa fíha už dnes?? to ideš teraz večer?? verím ti, že ti je ťažko, ale treba to brať z tej lepšej stránky, potom už budeš o krôčik bližšie k vytúženému cieľu 😉

fifitko25
28. mar 2012

@lucecita ahojjj, dúfam, že ti je dnes už lepšie 😉 a že tá cysta nehnevá 😉

mistisa
28. mar 2012

@fifitko25 nie to som zle napisala myslela som tak ze uz idem zajtra a dnes nic nejjem co mam nerva 🙂 no ved to ma drzi nad vodou ze si predstavujem tie dve // na tom testiku 😉 😉 😉 urcite sa hned ozvem ale ako to ubehlo ze? teraz som pisala ze musim na laparku a bolo to mesiac a pol a uz je to tu dufam ze aj tie tri dni tak rychlo ubehnu 🙂 😉

lucecita
28. mar 2012

@fifitko25 ahoj mojka, bola som u dokiho na kontrole, tak keďže som prešla polku mesta tam a polku späť som sa zadýchala jak totok 😀 a pobolievalo to a dosť...ale odpočinula som si na postieľke s knižkou v ruke, teraz som si dala s maminou kávičku a už je dobre 😉 a ty ako maminka?