Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova micka si tu? poď na FCB...
Bré ránko babenky.... 🙂 🙂
@franzziska ahojky..celkom fajn a co ty?
@delideli kludne mozes mat jeden den necinny..oddychni si 🙂
@franzziska ahoj, som chora uz treti den nemam hlas. ale inak sa mam dobre. a ty ako???? co nove????
Ahojte babulky... ja som trosku mimo....mam uz dokonca treti OVU test pozitivny...egg hlienik tiez..a vcera ma strasne bolel pravy vajecnik...asi nejake 3 hodky..potom prestalo,,,a na grafiku mi neukazuje ze by tu bola ovulka...tak ja nechapem.. zeby este prisla.. ci to bude nejaky anovulak. ☹
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...
@franzziska ahojky.ujde..to ...nejaký je divný tlak...bolí ma hlava
@mata_ba to viem, ale co uz. snazim sa ludi neobsluhovat, ale ked sa opytaju, tak musim. zajtra budem mat volno v rozpravani. robim s kolegynou. tak ona bude rozpravat a ja iba tisko stat. muzicek musi byt stastny, ze cakate babo. joj ja som taka rada, ze sa vam to podarilo 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 velmi somt idrzala palce v tomto 🙂
@e.l.i a dokonca na http://www.fertilityfriend.com/ mi vysla ovu na 9 DC, co sa mi zda dost skoro a v ten den som bola aj u lekara, tak by si to snad vsimol... ale ja si myslim, ze sa to este upravi v dalsich dnoch,ked budem doplnat dalsie teploty aj v jednom aj v druhom grafe... 🙂
@mata_ba no mna trapi zaludok od pondelka, som krava zapila hrozno kavou...tak som si dala utorok, streda dietu, ale vcera vecer som si spravila salat, lebo uz mi bolo dobre, tak som v noci skoro umrela ked mi to travilo 😒 takze dneska zase suchare...aj som chcela nieco prirodne z lekarne ale nic mi nevedia poradit 😒
@anett6212 dakujem,tiez ti strasne moc drzim paste...a muzicek povedal,ze tomu zacne verit,az ked doki potvrdi..ale vcera sme boli u svagrikovcov a poziadali nas,ci budeme krstni rodicia 🙂 tak to hned zapili a ked u svietil ako ziarovka,tak ma len hladkal a stahoval gate,aby som nemala gumicku na brusku,ze ma nesmie nic tlacit a tak..taky bol zlaty 😀 a dnes som vybehla von a hned mi vynadal preco nemam bundu a zapinal mi sveter na brusku 🙂 juj... 🙂
@moni1007 ja uz ani neviem comu mam verit..minule grafy ukazali ovu na cca 14-15 den a aj hlienik som mala,, a dr mi tvrdila ze mam ju kolo 20teho DC.. tak sme snazili stale.a ziadny vysledok... v pondelok ma caka HP.. tak som zvedava ci sa da podla neho zistit ci ovu uz prebehla...

@franzziska dobre docela, len ma trapi ze ci ovu uz prebehla alebo nie.. lebo som robila ovu test v pondelok ktory bol pozitivny...a dnes rano som len tak odmerala a teplota nebola moc vysoka (len dnes som merala, tak nemam cim porovnat)
a ty ako?