icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anlady
autor
30. nov 2011

@nikinka1111 idem mrknúť... 😉

lenuska85
30. nov 2011

@nikinka1111 🙂
baby a chceli by ste chlapčeka alebo dievčatko? Samozrejme hlavne nech je bábo zdravé...

nikinka1111
30. nov 2011

@lenuska85 dvojičky 🙂

madzik
30. nov 2011

@momamo 🙂 my sa snazime uz 6mesiacov a stale nic.. uz druhy mesiac uzivam Duphaston ale nevidim ziadne zmeny 😒 ja mavam 32-33dnove cykly no ale duphaston mi to upravil z 40-50 na 32-33...

anlady
autor
30. nov 2011

@nikinka1111 peknučké.Kde na to chodíš? Vidíš, a ja na to ani nejak nie som,ja sa pozriem,ale nič mi to nehovorí. Vôbec tým nežijem. Nie je to znamenie? 😅

azzura
30. nov 2011

@lenuska85 co nam ine ostava, len vsetko zvladnut 🙂

anlady
autor
30. nov 2011

@nikinka1111 aj ja. Môj manžel je s dvojičiek 🙂 jednovaječné 🙂

lenuska85
30. nov 2011

@anlady vôbec to nie je hnusné, to isté mám aj ja. najprv som hovorila že ešte je čas a potom sa to v robote nejako pokazilo a prestáva ma to baviť. no aj 3 moje kolegyne su zrazu tehotné... a tak to prišlo aj na mňa akosi. a môj chlap sa cíti byť už starý (má 28 🙂 ) a chcel bábo už dávno.

azzura
30. nov 2011

@lenuska85 ja dievčatko, strasneee chcem babu 🙂

lenuska85
30. nov 2011

@azzura aj ja chcem strašne dievčatko. môj chlap zase chlapca, aby ho naučil futbal a chodil s ním na ryby. ale vravel, že to naučí aj babu ak to bude baba 🙂

anlady
autor
30. nov 2011

@lenuska85 aj môj a to má 27 🙂 ty kokso. Koľko spoločných vecí. A odkiaľ si,prosím ťa?

nikinka1111
30. nov 2011

@anlady v robote pozerám na internete - ako vidíš, času mám dosť. ale od januára som bez práce ☹

anlady
autor
30. nov 2011

@nikinka1111 áále a prečo? a kde pracuješ a čo robíš?

lenuska85
30. nov 2011

@anlady žijem a pracujem už 7 rokov v Bratislave (Petržalka)
pochádzam ale z východného Slovenska
a ty?

lucecita
30. nov 2011

BABYYY, V SKRATKE čO JE TU NOVEHO? JA NEMAM CAS PISAT ANI SLEDOVAT...ROBOTY V ROBOTE JAK NA KOSTOLE 😀 😀 😀 😀 MAME INVENTURU, TAK MAKAME JAK FRETKY 😅 😅 😅

anlady
autor
30. nov 2011

@lenuska85 tak ja zo Skalice. Do BA asi hodku a z východu odkiaľ? ja tam mám rodinu 🙂)))

nikinka1111
30. nov 2011

@anlady no prečo to by som aj rada vedela. to mi šéf povie až v januári - nechápeme nikto. a pracujem v strešnom centre v nr.

lenuska85
30. nov 2011

@anlady Humenné
ty si tiež z východu, či len rodinu máš tam?

lucecita
30. nov 2011

@nikinka1111 to mi je luto, ze ta prepustili...a zvlast v takomto obdobi...

anlady
autor
30. nov 2011

@nikinka1111 no ty kokso. To ma mrzí. A prečo ti to nepovie teraz? to musí! A už vieš kam pôjdeš?

azzura
30. nov 2011

@lenuska85 tak ked sa nevydari na 1x baba tak bude druhe. Ale ja na svoj vek a mojich problemoch budem rada ked bude aspon jedno.

anlady
autor
30. nov 2011

@lenuska85 ja len rodinu 🙂

gelinka75
30. nov 2011

no ja toho mam v robote tiez plne zuby, dufam, ze coskoro sa zadari 😔

barushkaaam
30. nov 2011

@lenuska85 pocuj nemame my rovnakeho chlapa doma 😀 lebo moj je byvaly aktivny futbalista a tiez hovoril, ze chce chlapca, presne ako u vas aby chodili na ryby a aby ho ucil fotbal 😀
ale aj ja chcem babu.... 🙂 ja chcem krasne dievcatko, aby som ho mohla paradit 😀

@lucecita no u mna nove napriklad to, ze po tom druhom kyrete sa uz citim uplne ok 🙂 nech ti ta robota rychlo ubehne..

azzura
30. nov 2011

@nikinka1111 a to si sa ako dozvedela ze dostanes vypoved?

nikinka1111
30. nov 2011

@anlady ja viem že musí no prinútiť ho nemôžem.

lenuska85
30. nov 2011

@barushkaaam no asi áno. lebo aj môj je bývalý aktívny futbalista. a rybár strašne veľký. môj už dokonca odložil malému svoju detskú udicu 😖

nikinka1111
30. nov 2011

@azzura pred mesiacom si ma zavolal a donútil podpísať dohodu. pred týždňom som sa s ním rozprávala a to nemalo zmysel. nič som neurobila, so všetkým je spokojný ale podľa neho to je pre mňa krok vpred- vpred na úrad práce. takže toto je moja posledná šanca na tehu, potom odklad kým nenájdem prácu ☹

azzura
30. nov 2011

@nikinka1111 nechapem, vypoved sa dava ked nieco porusis, ale ked firma nema peniaze na platy a tak znižuje počet zamestnancov. Počuj, nevie že chces byt tehu a snazite sa, zlakol sa že by ti musel držat flek počas materskej? No, dievca ale ked sa budes takto stresovat tak tehu nebudes....takze hlavu hore a uvazuj pozitivne....vsetko zle je na nieco dobre, žial to zistime az po čase 😒

barushkaaam
30. nov 2011

@lenuska85 tak ten moj uz rozhodol, ze ked to bude chlapec, tak bude v ramci volnocasovych aktivit chodit na fotbal 😀 ze aby sa po skole nenudil a nemyslel na hovadiny 😀 a hovorim mu, ze no ale ja chcem dievcatko...a on blaznis? vsak polka vyplaty pojde na sminky, handry atd....a potom mi dojde v 16 domov, ze je tehotna...tak mu hovorim, ze to bude chyba nas dvoch...ze ako si to vychovame, take to budeme mat.. 🙂