Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska dnes je vonku zima 😝 😀
@azzura makam ako drak 😀 kolegovci su radi , ved ma konečne nemusia zastupovať 😀 , a šefo v pohode. Nedava mi až tak veeľa prace 😎
@vardzikova no tak takto ma sprdnúť 20 minút po tom, ako som vstala....no díky 😀 😀 😀 tak ja viem že som to posrala, ale už to je dobré, nebolí ma to a už nekrvácam...len včera do večera mi tak bolo...potom to prešlo a ty mi môžeš napísať bez ohľadu či tu som alebo nie, ja ti odpísmenkujem vždy...a tebe je ako?
@vardzikova tak super, ale moc sa neprepracuj 😀
@mata_ba tak to si ho viem predstavit 😀 aj nam sa moze zadarit, ale az o dva mesiace take. ja mam aj v zmluvu v robote na dobu urcitu do konca juna a viem, ze pojdem dalej, tak by som nemusela este teraz byt tehu. vies, lebo oj jula my uz musia dat na dobu neurcitu. ta tak. este nech babo pocka 🙂
@lucecita mne je uplne super včera sme boli s mm ešte večer na dome tak sme trošku poupratovali ale ink nič nove a ty akooo?
@azzura neboj mojka ja len podľa svojich možnosti a schopnosti 😀
@vardzikova tak to je dobre, že ti je super, teším sa z toho 😉 mne je dobre, ale idem do postele ľahnúť si a čítať ďalšiu knihu 😀
@lucecita moja ja som prečitala jednu knihu v mojom živote aj to bola kniha Malý princ 😀 ja neznašam čitať knihy radšej prečitam cely časopis ako by som mala vziať knihu do ruky
@vardzikova no vidíš, a ja radšej knihu 😀 za 5 dní som prečítala dve a idem na tretiu...moja ozvem sa neskôr, oki? maj sa krásne zatiaľ 😉
@mata_ba joj mojko aka by som bola stastnaaaaaaaaa 🙂 mam teraz taky zvlastny pocit.ze sa urobil velky krok dopredu a sme velmi blizko k vytuzenym dvom // na testiku 🙂 este uvidim co povie doki dnes mu budem volat bo dost krvacam stale dufam ze budu len dobre spravy 🙂 dakujem mojko 🙂 a ty ako sa mi citis? zle nebyva? 🙂 😉
@vardzikova ahoj mojka ako? co nove? bambulo v brusku poslucha? 🙂
@mistisa ja som si ista,ze sa vyliecis,hupnete na to a bum - //..uz vam nic nestoji v ceste 🙂 tak sa siiilno opatruj uz teraz 🙂 no mne je zle,ked sa rano napijem...tak sa musim hned napapat a je to ok 🙂 ale vcera som sa nedohodla s udenym syrom 😀 rozhodol sa ma opustit 😀 inak sa mam super 🙂 len ked som hladna a nemam nic po ruke,je mi zle...
@anett6212 moja kamoska mala termin 1.1. a na vianoce uz boli doma traja 🙂 ale moja,najlepsie je to nechat na Boha..on vie co ma robit a co je pre nas najlepsie 🙂
@mistisa ja sa setrim habadej...juuuuuuj,ani si nemala hovorit..taaaak by som si teraz bachla vianocku s kakaukom..mmm...neviem,ci nepojde drahy na nakup 😀
@lusinda1989 nechame sa prekvapkat 😀
@lusinda1989 to hej, ale tak, nech som uz na vianoce doma alebo az po vianociach potom

@lucecita 😀 nieee ja len chcem vedieť či ti mam pisať alebo čo 😀 ako dnes? lepšie? inak ty si riadna trubička ked sa ideš hrať na herkulesa ! dala by som ti po riti 😠 , ešte že si si nieako neubližila 😉