icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
3. apr 2012

@lucecita 😀 nieee ja len chcem vedieť či ti mam pisať alebo čo 😀 ako dnes? lepšie? inak ty si riadna trubička ked sa ideš hrať na herkulesa ! dala by som ti po riti 😠 , ešte že si si nieako neubližila 😉

vardzikova
3. apr 2012

@franzziska dnes je vonku zima 😝 😀

vardzikova
3. apr 2012

@azzura makam ako drak 😀 kolegovci su radi , ved ma konečne nemusia zastupovať 😀 , a šefo v pohode. Nedava mi až tak veeľa prace 😎

mata_ba
3. apr 2012

@anett6212 dobre sa mam..len stale mrznem 😀 a ano,idem..snad uz bude vidiet aspon bodecku 🙂

anett6212
3. apr 2012

@mata_ba je ti zima co????? to je tiez v tehu. 🙂 tak uz by malo lebo to uz budes v 5 ci 6 t. nie??????

mata_ba
3. apr 2012

@anett6212 nooo,v 6tt 🙂 minuly stvrtok mi nebolo vidiet nic,len vysoku sliznicu...tak snad sa uz drobcek narastol..

lucecita
3. apr 2012

@vardzikova no tak takto ma sprdnúť 20 minút po tom, ako som vstala....no díky 😀 😀 😀 tak ja viem že som to posrala, ale už to je dobré, nebolí ma to a už nekrvácam...len včera do večera mi tak bolo...potom to prešlo a ty mi môžeš napísať bez ohľadu či tu som alebo nie, ja ti odpísmenkujem vždy...a tebe je ako?

azzura
3. apr 2012

@vardzikova tak super, ale moc sa neprepracuj 😀

anett6212
3. apr 2012

@mata_ba uz isto ano. isto uz ho budes vidiet. joj velmi sa tesiiiiiiiim, ze sa vam podarilo. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 muz ta teraz isto na rukach nosi 🙂

mata_ba
3. apr 2012

@anett6212 dakujem mojka..a dufam,ze aj vam sa co najskor zadari 🙂 no,mm ma nenosi,lebo by dostal pruh 😀 ale brusko hladka o 106 🙂

anett6212
3. apr 2012

@mata_ba tak to si ho viem predstavit 😀 aj nam sa moze zadarit, ale az o dva mesiace take. ja mam aj v zmluvu v robote na dobu urcitu do konca juna a viem, ze pojdem dalej, tak by som nemusela este teraz byt tehu. vies, lebo oj jula my uz musia dat na dobu neurcitu. ta tak. este nech babo pocka 🙂

vardzikova
3. apr 2012

@lucecita mne je uplne super včera sme boli s mm ešte večer na dome tak sme trošku poupratovali ale ink nič nove a ty akooo?

vardzikova
3. apr 2012

@azzura neboj mojka ja len podľa svojich možnosti a schopnosti 😀

lucecita
3. apr 2012

@vardzikova tak to je dobre, že ti je super, teším sa z toho 😉 mne je dobre, ale idem do postele ľahnúť si a čítať ďalšiu knihu 😀

vardzikova
3. apr 2012

@lucecita moja ja som prečitala jednu knihu v mojom živote aj to bola kniha Malý princ 😀 ja neznašam čitať knihy radšej prečitam cely časopis ako by som mala vziať knihu do ruky

lucecita
3. apr 2012

@vardzikova no vidíš, a ja radšej knihu 😀 za 5 dní som prečítala dve a idem na tretiu...moja ozvem sa neskôr, oki? maj sa krásne zatiaľ 😉

mata_ba
3. apr 2012

@anett6212 tak ked to mas takto,tak to je jasne 🙂 ale vies ako sa hovori..clovek mieni - Pan Boh meni 😉 ale tak drzim ti pasticky...

mistisa
3. apr 2012

@mata_ba joj mojko aka by som bola stastnaaaaaaaaa 🙂 mam teraz taky zvlastny pocit.ze sa urobil velky krok dopredu a sme velmi blizko k vytuzenym dvom // na testiku 🙂 este uvidim co povie doki dnes mu budem volat bo dost krvacam stale dufam ze budu len dobre spravy 🙂 dakujem mojko 🙂 a ty ako sa mi citis? zle nebyva? 🙂 😉

mistisa
3. apr 2012

@azzura no to bol mam pocit moja ze vsetky brzdy k otehu som mala ale nastastie sa to odstranilo a uz len dufat ze bud. mesiac urobim testik a budu dialnice ako svet 😀

mistisa
3. apr 2012

@vardzikova ahoj mojka ako? co nove? bambulo v brusku poslucha? 🙂

mata_ba
3. apr 2012

@mistisa ja som si ista,ze sa vyliecis,hupnete na to a bum - //..uz vam nic nestoji v ceste 🙂 tak sa siiilno opatruj uz teraz 🙂 no mne je zle,ked sa rano napijem...tak sa musim hned napapat a je to ok 🙂 ale vcera som sa nedohodla s udenym syrom 😀 rozhodol sa ma opustit 😀 inak sa mam super 🙂 len ked som hladna a nemam nic po ruke,je mi zle...

anett6212
3. apr 2012

@mata_ba dakujem. to hej, je to v rukach Pan Boha. ved vcera sme boli na spovedi a modlila som sa, aby nam pozehnal babo, ale vecer som rozmyslala, tak neviem no. ako v robote by som to ututlala zatial, lebo sefka tu nechodi, ale nechcem na vianoce rodit.

mistisa
3. apr 2012

@mata_ba no musim sa setrit 🙂 a potom dialniceeee 🙂 no mojka to mala aj sestra ak otvorila oci a nebola pri nej vianocka s kakaom stravila doobedie na WC 🙂 tak sa drzkaj a ty sa tiez setri moja 🙂 oki?

lusinda1989
3. apr 2012

@anett6212 cicus ci uz na vianoce alebo nie podstatne je ze by uz bolo 🙂

@mata_ba milacik nieco tak istotne bude 🙂

mata_ba
3. apr 2012

@anett6212 moja kamoska mala termin 1.1. a na vianoce uz boli doma traja 🙂 ale moja,najlepsie je to nechat na Boha..on vie co ma robit a co je pre nas najlepsie 🙂

@mistisa ja sa setrim habadej...juuuuuuj,ani si nemala hovorit..taaaak by som si teraz bachla vianocku s kakaukom..mmm...neviem,ci nepojde drahy na nakup 😀

@lusinda1989 nechame sa prekvapkat 😀

mistisa
3. apr 2012

@mata_ba tusim to je najoblubenejsie jedlo tehuliek 😀 vela tehuliek poznam co by to papali dookola 😀

mata_ba
3. apr 2012

@mistisa koksoooo...vsak mi sliny tecu 😀

anett6212
3. apr 2012

@lusinda1989 to hej, ale tak, nech som uz na vianoce doma alebo az po vianociach potom

mistisa
3. apr 2012

@mata_ba poslem ti? hm? alebo si behni do obchodu cez prestavku nemozes? 🙂 moja keby som to vedela to nepisem ze ti take chute narobim 🙂

anett6212
3. apr 2012

@mata_ba to hej. on to ma vsetko v rukach. 🙂