Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@danjelca Ja som uz v 21 tt takze ja uz pohyby citim dost zretelne🙂 Dokonca aj kopanceky ..🙂 Ale viditelne zatial niesu🙂 Moze to byt u teba ze su to kopanceky ale take jemnucke este ...Urcite🙂 Poriadne pridu neskor .. Ale myslim si v tvojom tyzdni este niesu pohyby take pravidelne, tak potom sa netreba lakat🙂
@mistisa tak čistiť .. no čo ja viem skôr by som povedala že je to tou podraždenou maternicou ved sa ti v tom vrtali takže neboj všetko bude v poriadku ja som to tiež takto mala 😉
@vardzikova nie nie nemam ... Mne staci ho stale citit, ci pohybmi alebo kopancekami🙂 Viem kedy spinka a kedy je hore🙂
@momamo tak to musi byť uplne super ked je to take uplne citeľne 😀 a aj vidno ako sa ti bruško niekedy hýbe?
@vardzikova no si ma ukludnila moja veru 🙂 uz len vybrat stehy zotavit sa a sup sa horsa na mm a potom ze sup sa horsa dve // na testiku 😀 tie stehy to nic neni ze? ono pupok je citlivy dost ale tak hadm to bude len tak stipkat 🙂 som ako vymetena chachacha ale tak nikdy som nic podobne nezazila tak neviem 🙂 😀 😀 😀 😀 😀
@mistisa moja ale my sme po laparke 3 tyždne nemohli sexovať 😅
@vardzikova Nie, nato je este skoro, ale aj to je individualne...Ale to je najskor zachytitelne okolo 6 mesiaca ..🙂 Nato si este pockas🙂 Vsetko ma svoj cas a vyznam🙂
@danjelca pozeram že si v rovnakom tt ako ja 😀
@momamo budem čakať 😀 a ty sa inak maš ako ? chodiš ešte do robotky?
@vardzikova Vyborne sa mame a dnes nas caka poradne tak dufame ze sa nam malicke ukaze v plnej krase a budeme vediet ci sme Emuska alebo Jakubko🙂 Chystame sa pomaly aj na 3D sono a na zazitok ktory si s tade odnesieme ..🙂 Ano do roboty stale chodim a tak to bude este tri mesiace, chcem byt do konca nastupu na MD🙂
@vardzikova no je to cerstve predsa ved aj mne isto povie nejaky cas ze nemozme 🙂 budem mudrejsia ked budem s nim hovorit.mal pacientku teraz ked som volala ale ze mi hned ako sa uvolni zavola 🙂 tak budem cakat 🙂
ahojte 🙂 .tak ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02
@azzura no veru mas pravdu moja.ja tam mam dost namahavu pracu fyzicky kde na oddelenie ma daju tam sa nieco tazke dviha alebo pod.takze nepotrebujem aby som si nieco privodila som rada ze zatial je vsetko oki tak nebudem pokusat veru.uz som tri mesiace doma ten mesiac vydrzim este 🙂 a ked sa podari baby tak dokina mi rovno povedala nech neskusam sa pytat do roboty ze tam kde ja robim isto nemozem pocas tehotenstva chodit ze mam rovno rizikove a po tych problemoch vsetky a dlhych rokoch snazenia 🙂
@momamo fiha tak to čakam na foto 😀 , nas čaka sono až o tri tyždne a to je ešte dlha doba naposledy som bola pred tyždnom v poradni .. a v utorok sa chystam na odber 😖
@vardzikova aky odber ci na testy ..??
@mistisa tak sa ho to rovno opytaj už ked ho budeš mať na drate 😀
@vardzikova vidis to je pravda 🙂 chacha ved mam kavu neviem co som privrzdena chachacha 😀 😀 😀 😀
@momamo neviem a to sa robia testy? v 16tt? aj ked buduci tyžden už budem 17tt+3d
@vardzikova mne robili a väcsinou sa robia, mas to vsade aj na nete, v 12tt a potom v 16tt na zistenie downovho sysndromu a vrodenych vyvojovych vad ...Prve testy sa volaju screeningove testy a tie v 16tt tak isto alebo tripple testy ... Porovnavaju sa vzorky krvy z tychto tyzdnov ...

@mistisa presna tak...pekne sa vyliec..a potom bude vsetko 🙂
@anett6212 tak to si teraz trafila...uvidime 🙂