icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
1. dec 2011

@palculienka2011 no tak ako skušame vždy pre istotu 😀 aby sme to nahodou neprešvihli ale môjmu manželikovi sa to pači a to je hlavne lebo ak by ho to nebavilo tak to si neviem predstaviť , a ktory DC si?

vardzikova
1. dec 2011

@lucecita ahoj moja , ako ?

lucecita
1. dec 2011

@nikinka1111 @gelinka75 @vardzikova no tak ja dúfam, že teraz ostane hore a neklesne 😠 😠 vládať vládzem, asi si nájdem ešte jedného chlapa 😀 😀 😀 😀

palculienka2011
1. dec 2011

@vardzikova ide to pomaly, 10DC 😒

lucecita
1. dec 2011

@vardzikova celkom v poho, aj keď by mohlo byť lepšie...ale tento mesiac to zasa vidím len na /.....dúfam, že aspoň vám sa to podarí...držím palčeky...meriaš si aj ty teplotku?

bubacik5
1. dec 2011

Ahojte babenky, ani nestiham citat a orientovat sa tu v tom. Vela veci sa tu deje 🙂 ale drzim vsetkym snazilkam palceky 😀

jorgie
1. dec 2011

Ahojte dievcata. tak sa znova hlasim po tyzdni....u nas zatial nic noveho...dnes som 14DC takze ovulka je nablizku ...bud dnes alebo zajtra...tento mesiac ovu testy nerobim, ale uz dva dni citim pichanie dole na pravej strane...tak si myslim, ze kazdu chvylu bude ovu 🙂 uz sa s drahym poctivo snazilkujeme od DC 9, aby sme nahodou nieco nepremeskali 😀 😀 a planujeme pokracovat az do pondelka 😵 😵 no a potom uz len cakanie...
najlepsie na tomto mesiaci je, ze na DC 26 budeme uz s mm na Slovensku, u mojich rodicov.....a ak by nam to nahodou tento mesiac vyslo, tak by som sa o nasu krasnu spravu mohla hned podelit s mojou maminkou.....co by bolo ovela lepsie ako po telefone 🙂

vardzikova
1. dec 2011

@lucecita tak moja aj ked sa snažilkujeme tak ja neverim tomu že sa to môže podariť na prvy krat to by bola veeeľmi veľka nahoda, ale treba stale myslieť pozitivne aspon si to takto skušam hovoriť , teplotku som si už daaaavno nemeriala a ty? meriaš?

jorgie
1. dec 2011

@nikinka1111 aky mas krasny grafik 🙂 prajem ti aby ti to tak aj zostalo...uz tu potrebujeme dalsiu tehulku...na podporu moralky 😀

vardzikova
1. dec 2011

@palculienka2011 ale čo chvyľa bude ovu 😀 a už sa snažilkujete alebo ešte počkaš? 😉

lulu055
1. dec 2011

ahojte snazilky, tiez sa s partnerom pokusame o miminecko, tak moc dufam ze sa to podari, ked nie tento mesiac tak snad cez vianoce .... 😉 v ten cas snou a prianiiiiiiiii....
ps: vsetkym nam snazilkam drzim pesticky 😉

vardzikova
1. dec 2011

@jorgie tak toto si trafila uplne presne , ta moralka je tu veeeľmi dôležita 😎

vardzikova
1. dec 2011

@lulu055 budem držať aj tebe 😎

palculienka2011
1. dec 2011

@vardzikova jasne, ze sa to podari na prvykrat a ticho tam 😀 😀 😀 vy tomu davate co pro to, takze by ste si zasluzili 😀

vardzikova
1. dec 2011

@palculienka2011 teraz si ma pobavila ale v dobrom 😀 😀 , tak ako naštvalo by ma to že moja snaha by vyšla nanivoč

lucecita
1. dec 2011

@vardzikova no uvidíme, ale už rezignujem...teplotku si meriam každé ráno a príde mi to už normálne a možno by mi to aj chýbalo 😀 😀 😀

@lulu055 aj ja držím palčeky tebe...ktorý DC si?

palculienka2011
1. dec 2011

@vardzikova mna vytaca, ze minuly a predminuly mesiac som o takomto case mala uz ovulu a teraz nic, ako na just 😠

vardzikova
1. dec 2011

@lucecita a ja nato ranné meranie akosi vždy pozabudnem 😒 a spomeniem si nato ked už je neskoro 😠 počkam ked mi prejde ovu a potom to začnem znova meriať 😀

lucecita
1. dec 2011

@vardzikova no tak to som zvedavá, koľko ťa to bude držať 😀 😀 😀 a kedy ti vlastne končí?

vardzikova
1. dec 2011

@palculienka2011 ale to nevadi moja ved snažilkovať sa môžete aj tak 😀 manželik sa určite poteši 😎

palculienka2011
1. dec 2011

@vardzikova nooo, vcera dosiel domov, hodil sprchu a padol do postele, ze drahaaaa, dnes necham spermie trocha podraaaast a za 3 sekundy bol mrtvy 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
1. dec 2011

@lucecita tak to som zvedava aj ja ako dlho ma to ešte bude baviť, neviem kedy mi to konči ale ešte stale to mam tak uvidime ako dlho to bude len dufam že už nie veeľmi dlho lebo skolabujem z toho keksikovania 😀 😀 😀

lucecita
1. dec 2011

@vardzikova požičaj mi mangela...zastúpim ťa 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
1. dec 2011

@palculienka2011 zlaty taky bol dobitý , chudačik , inak čo je lepšie sexovať každy den alebo každy druhy den lebo potom ma viac spermii alebo je to jedno?

vardzikova
1. dec 2011

@lucecita 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 srandistka 😀 😀 😀 😀 a čo tvoj nestiha? 😀

gelinka75
1. dec 2011

baby mi tych nasich muzov uzenieme 😀 😀 ale aj mojmu sa to zatial paci, takze skor uzenieme seba 😀 😀

gelinka75
1. dec 2011

@lucecita 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ty si dobraaaaaaaa

palculienka2011
1. dec 2011

@vardzikova no ved to je otazka, niekto hovori kazdy den, niekto kazdy druhy....ja si hovorim, ze raz za 24hodin nemoze uskodit 😀 😀 😀
pocuvaj, ale ty uz dako dlho ovulujes, nie? kedy si mala tie dve ciary na teste?

lucecita
1. dec 2011

@vardzikova nemá kedy chudáčik 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ma zabije, keď si toto prečíta 😀 😀 😀

vardzikova
1. dec 2011

@palculienka2011 tak dve čiarky na teste som mala v utorok 🙂