Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@carie32 hneď budem hlásiť 😀
@nikinka1111 🙂 🙂 🙂 tuším som viac nedočkavá ako ty 🙂 🙂 🙂
@carie32 raz si myslím že tehu určite som, potom že určite nie a každú chvílu dorazí MS. mám také divné napätie v podbrušku. podobné ako pred MS
@nikinka1111 tak hádam zajtra sa tej neistoty zbavíš a bude to tak ako si všetky želáme 😉 ja som dnes začala s teplotkou klesať, že by zabral čajík? 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/38cdc1
@carie32 daj potom vedieť či čaj zabral a už sa to pohlo a nabiehaš na nový cyklus 🙂
@nikinka1111 Ahoj nho ako sa citis co nove..??? nejake priznaky..?? 😉 🙂
@nikinka1111 presne presne ... a kedy mas dostat..??
@momamo pondelok. zajtra budem testovat
@nikinka1111 jejo .. tak drzim palce ... aby boli 2 ciarky,, potom daj vediet ako si dopadla ... 😉 🙂
čaute baby my sa tiež snazime otehotniet .... chceme prve babbetko ale zatial nič
@ivana133 niekedy treba prírode trochu pomôcť 🙂
@nikinka1111 no ved robime vsetko preto ...... :-/
@ivana133 meriaš si teplotu, berieš nejaké vitamíny?
@nikinka1111 no tak ti poviem ....... mam 21 ........ a snazime sa o prve babo . moc som toho nevedela okolo toho vieš že pomožu niejake vitaminy alebo co ..... ale tak meriam si ovulku ovulačnymi testami a v pondelok si chcem ist kupit gynastan čaj že vraj je dobry tak uvidime a vy akko ste nato m?? už mate babetko ci este len prve chcete?
@ivana133 snažíme sa o prvé, môj graf zatiaľ vyzerá že by z toho niečo mohlo by%t, zajtra sa chystám testovať. uživaš aj kyseli u listovú? tá je na začiatku tehu veľmi dôležitá
@nikinka1111 nie neuživam ale kde sa da kupit ??? v lekarni ked si poprosim kyselinu listovu tak mi ju daju hej?? lebo som uz o nej pocula .........
@ivana133 ano, podľa mňa stačí obyčajná kyselina listová - potrebné množstvo sa nachádza aj v obyčajnom B kompexne - keďže kyselina listová je jeden z B vitamínov, ale existujú všelijaké - čistá, so železom... možno ti budú ponúkat femibion - to je už na tebe. mne to príde len ako reklamný ťah.
@nikinka1111 tak v pondelok utekam do lekarne ......... ale mozno ze preto to nevyslo zatial ze nato myslim . stale testy robim a nič mozno keby som nato nemyslela tak som uz mozno tehu ...... ale zas neda sa nato nemysliet v mojom prpade
@ivana133 poznám takýto stav. ja som začala tento mesiac merať teplotu v kombinácii s ovu testami a zatiaľ to vyzerá sľubne http://www.fertilityfriend.com/home/3908bd
kys. listová sama o sebe nemá vplyv na otehotnenie, ale mala by sa brať už keď začneš plánovať a je dôležitá vtedy keď nemusíš ešte vedieť že si už tehu 🙂
@nikinka1111 ja tym grafom vobec nechapem :-/
@ivana133 v krátkosti: pred ovu je teplota nízka, po ovu stúpa. pár dní pred očakávanou MS zas klesá. ak je tehu teplota zostáva vysoká. tieto výkyvy teploty spôsobujú hormóny. a ešte je dobré sledovať hlien.
jaaaaaaaaaaaajjjj no tak to potom ti zacina dajak uz lepsie kus ukazovatt
@nikinka1111 i drzim palce .... nam drzim palce nech to konečne vyjde
@ivana133 ďakujem
@nikinka1111 pekne sa ti to zatial drzi 🙂 bodaj by to vyslo, ja som mala dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
@gelinka75 tiež pekné. kedy budeš testovať? ešte pred očakávanou mrchou?
@delideli avooooj, som si všimla, že teba tu akosi neni....ste stále keksíkovali? 😀 😀 😀 ako sa darí?
babyyyy, tak ja asi vymením teplomer, mne sa tam tie dve teploty striedajú ako na bežiacom páse...aha : http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 skúsim si zmerať teplotu aj keď prídem z roboty a uvidím, či meria len tie dve teploty 😠 😠 😠
@gelinka75 @nikinka1111 máme asik dve tehuľkyyyyyyyy 😎 😎 😎 😎 držím obom plačáky aj na nohách :-*

@delideli velmi som zvedavá ako to dopadne, dúfam že zajtra nám nikinka pošle foto tehu testu s // čiarkami.. Tieto Tvoje príznaky - opar a prasknuté kútiky - mi veľmi pripomínajú moju švagrinú... Jej sa stalo presne to isté, nikdy predtým opary nemala a teraz je v 6 mesiaci tehotenstva 🙂 a vlastne aj na základe toho si spravila test, lebo tiež jej to bolo podozrivé! a kedy máš dostať mrchu? a čo sa mňa týka keď bude niečo nové hneď dám vedieť 😉 zatiaľ by som sa len opakovala...