Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nikinka1111 ved toto .... joj joj msim vydrzat
@palculienka2011 skoro sa uzdrav...
@nikinka1111 budem sa snazit 🙂
@nikinka1111 : to dufam , urobime vystavku 🙂 zatial ale nemam ziadne priznaky :(,ael cakam,cakam..
@momamo : aj mne sa to pozdava- teda,nie to,ze ti nie je dobre 🙂, ale ze by to mohli byt prve priznaky..🙂 silno drzim palce,este par dni vydrz a budem sa tesit az oznamis 2// minuly mesiac bol na teme neuspesny,ale dufam,ze tento sa roztrhne s 2// vrece 🙂
@azzura paraaada, takze velka sanca ze zachytite vajko na vandrovke 🙂
@palculienka2011 no, ja tie svoje valka skoro kazdy mesiac zachytim ale nic z toho a preto sme sa rozhodli pre prefuky, ci nahodou nie som ucpata vo vajcovodoch. Lebo vzdy ked idem k lekarovi, tak idem od neho s velkym optimozmom a nakoniec aj tak pridu, i ked meskaju a maju cudny priebeh.
@nikinka1111 supeeeeeeeeeer!!! 🙂 🙂 🙂 je to tam!!! gratulujeeeem!!! strašne sa s Tebou tešíííím! konečne máme ďalšiu tehulku!!! 🙂 🙂 baby teraz je rada na nás 😀
@carie32 tekže žiadne naťahovanie a ďalší cyklus budeš v tom 😀
@nikinka1111 😀 😀 😀 verím tomu!! normálne sa tu usmievam na monitor 🙂 a tiež sa kochám tvojím grafom 😉
@carie32 ja tomu ešte neverím 😀
@azzura to ma mrzi....ja som zatial plna optimizmu, snazime sa len prvy mesiac, cize folikulometria, prefuky a podobne veci mi nic nehovoria. Ja som len v lete bola u gyndy, urobila standardne vysetrenia a povedala, ze zatial nevidi dovod, preco by som mohla mat problemy s tehu...lenze bezproblemova je tu vacsina z nas a beztak to nejde hned, tak sa snazim byt trocha racionalna, ale tazko sa mi, duplom dnes, ked nikinka ma take dobre spravy 🙂
@nikinka1111 a chlap to uz vie??
Mne asi podbrusko vystreli z tela tak ma boli a nejake cudne chvenie aleboo co ja viem .. joj
@palculienka2011 my sa snazime neoficialne od septembra minuleho roku a oficialne od januara tohto roka za pomoci lekarov - je pravda ze mi vychytal vsetky problemi a v podstate som ok, ale furt sa nedari tak preto sa rozhodol pre zákrok, aby ma kukol z vnutra.
Ja mavam dost casto depku, ale potom ked si precitam co prezivaju ine baby, tak len dufam aby som nedopadla rovnako. Preto sa snazim byt optimista, doktor ma furt hresi že budem mamicka ale ze vsetko ma svoj cas 🙂 , tak cakam........ 😠
@palculienka2011 nie, vy ste prvé 😀
@nikinka1111 😀 😀 😀 kočena úsmev na mojej tvári je stále rovnako široký!!! kolegovia hádžu zvláštne pohľady 😀 ráno keď urobíš ďalší test daj prosím fotku!
@nikinka1111 niki a kedy mu to povies? :D
@carie32 čo budeš robiť potom keď budeš tehu ty ??? 😀 😀 😀 a ráno dám foto, sľubujem 🙂
@gelinka75 zajtra. sme sami doma, tak bude pokoj 🙂
@delideli teším sa na tvoj pozitívny tehu test 🙂 . bude, mám tušáka 🙂
@nikinka1111 to vydrzis cakat az do zajtra??? niiiijeeeee 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 ale ano, dnes je mm po nočnej, spať išiel až na obed, večer bude KO a aj tak asi nič nepochopí 😀 😀 😀 😀 . ale som vysmiata ako slniečko 😵
@azzura presne tak, dockaj casu jak hus klasu a co sa ma stat sa stane a skor ci neskor to pride...uz ziadne dalsie prislovia mi nenapadaju 😀 😀 😀 😀 a doktor vie, co hovori, tak mu doveruj a doveruj aj svojmu telu, ked na to bude pripravene, budeme tu ujukat nad tvojimi // 😉

@palculienka2011 hmm, to ma mrzi, tak sa rychlo vyliec. Ja idem v pondelok k lekarovi dohodnut sa na prefukoch a kedze uz budem 13 den tak mi uribi folikulimetriu, aspon budem vediet na com som