icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nikinka1111
2. dec 2011

@momamo si tehu, ale vydrž to ešte 😀

palculienka2011
2. dec 2011

@nikinka1111 aj tak si myslim, ze mu to povies hned ako sa s nim uvidis 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a aj ked nepovies, budes vyrehotana a on to zbadaaaaaaaaaaa

delideli
2. dec 2011

@nikinka1111 : to by som sa hned sfleku zblaznila od radosti..🙂))
inak moj obdiv,ze vydrzis do zajtra, ja som taky poplasenec, ze som uz mala chut volat svojmu manzelovi , ked si sem dala svoj krasny testik 🙂 asi by uplne nechapal..🙂

momamo
2. dec 2011

@nikinka1111 ja neviem .... raz si to aj myslim, potom zase niee.. zacinam byt z toho na nervy ...

delideli
2. dec 2011

@momamo : este par dni vydrzat a verim,ze budes mat aj z motania hlavy radost 🙂

nikinka1111
2. dec 2011

@palculienka2011
@delideli no to je fakt, že budem vysmiata a nikto to nebude chápať, a mm bude offline, tak ani on to nepochopí 🙂 máva divné stavy po nočnej 😀

azzura
2. dec 2011

@palculienka2011 🙂 dufajme, ze budeme postupne vsetky tehu, aspon kazdy mesiac dve 🙂

Tak co mi ine ostava, len cakat, verit, cakat, verit a stale dookola a pri mrche depkovat 😠

palculienka2011
2. dec 2011

@momamo a kedy ides testovat? v nedelu rano, zeeee? 😀 😀 😀 😀

momamo
2. dec 2011

@delideli kocky kiez by ste mali pravdu ... uvidime ... dam vediet .. aky test je podla vas top?? mamatest..??

nikinka1111
2. dec 2011

@momamo klud 😠 . bude to ok. aj ja som mala pochybnosti

momamo
2. dec 2011

@palculienka2011 fuuu neviem bud v nedelu alebo v pondelok ....bojim sa sklamania

momamo
2. dec 2011

@nikinka1111 tak hej .. ale co ak su to vsetko bolesti prichadzajuicej mrchy ..? aj ked je do nej necely tyzden..

palculienka2011
2. dec 2011

@azzura podla mna je najhorsi cas od ovuly do mrchy, hodiny sa vlecuuu, o dnoch ani nehovorim. ked uz pride mrcha, tak vies, na com si a mozes sa tesit na dalsi cyklus, ale vydrzat to, co tu vydrziavaju teraz baby ako momamo, to je na psychinu 😅

nikinka1111
2. dec 2011

@momamo ževraj mamatest, ja som mala woman secret

delideli
2. dec 2011

@momamo : mne baby z grafov, co uz testuju dlhsie radili ten mamatest 10tku..ale ak by si nevedela zohnat myslim,ze akykolvek s 10tkovou citlivostou by mohol byt ok..urcite neber 25tkove a ja nemam dobre skusenosti (sice s ovulacnymi)ale testami od biogemy..ja mam doma nachystany mamatest..

azzura
2. dec 2011

@palculienka2011 no ja mavam v posledne dva cykly cudne co sa tyka mrchy, iba spinim hnede a len par dni......jpodla mna uz mojmu telu sibe z toho snazenia

nikinka1111
2. dec 2011

@momamo tak sa testni, lebo sa to vystresuješ do nepríčetnosti 😀

momamo
2. dec 2011

@nikinka1111 si potom kupim 2 testy roznych dvoch znaciek....

palculienka2011
2. dec 2011

@momamo no tak prinajhorsom nebudes tehu, nic horsie sa uz nestane, nie? ja si stale hovorim, budme radi, ze ta mrcha vobec chodi, lebo to znamena, ze telo je ok a viac menej schopne otehotnenia.
ale podla mojho skromneho nazoru budu // 😀

momamo
2. dec 2011

@delideli ved toto, jasne ze 10-citlivost🙂 Ked som sa doteraz testovala tak vzdy len s mamatestom.....Uvidime ... Nemyslim na too ... Idem pekne zrelaxovat hlavku cez vikend a tesit sa na tyzden co nam prinesie

momamo
2. dec 2011

@nikinka1111 nie nie mas pravdu to by mi este nic neukazalo, aj keby som bola tehu a potom by som velmi sklamana a pokazeny cely vikend ..

palculienka2011
2. dec 2011

@azzura za tym vsetkym bude psychika...u mna sposobila to, ze doteraz som mavala ovulu 10-12den a tento cyklus, odkedy sa tak podrobne sledujem a furt na to myslim just pride neskor. hlava je mocna

azzura
2. dec 2011

@palculienka2011 možno 🙂

momamo
2. dec 2011

@palculienka2011 skromneho😀 Veru mas pravdu, aj ja som to uz raz povedala budme radi ze ju mame .. Co by za to dali zienky ktore ju nemaju aleboo maju s nou velke problemy .... Ale nieze by som si ju teraz chcela privolat😀 CHOD CHOD PRECCCCC 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
2. dec 2011

Prajem pekny vikend

palculienka2011
2. dec 2011

@delideli prosim ta ake zle skusenosti s ovu testami od biogemy mas? ja ich mam doma, uz dva som pouzila, na oboch len duchovia...je sanca, ze mi nic neukazu? 😲

delideli
2. dec 2011

@palculienka2011 : no prvy mi vysiel negativny a pritom na druhy den bol na obycajnom pasikovom teste duch a podla BT som kratko potom mala ovulku a ked som pouzila v dalsom cykle druhy biogemacky ,tak nevysiel vobec ,neukazala sa kontrolna ciarka,takze mi bol nanic a to som si fakt davala pozor,aby som ho urobila spravne..mozno robim predcasne zavery po 2 testoch,ale za 3 eura 70 som cakala lepsiu spolahlivost..obycajne pasikove co mam z ebay mi ukazali ovulku a dusikov pred aj po krasne..

nikinka1111
2. dec 2011

@delideli ja mam ešte dobrú skúsenosť woman secret. aj s ovu a teraz aj s tehu

palculienka2011
2. dec 2011

@nikinka1111 tvoja recenzia sa nerata 😀 😀 😀 😀 kazda chce // ciarkove testy 😀 😀

nikinka1111
2. dec 2011

@palculienka2011 😀 😀 😀 😀 😀