Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nikinka1111 😀 😀 😀 😀 😀 dakujem ... 😉 🙂 a ako si teda na tom s tym pripoistenim .. ides si to dat..??
@nikinka1111 ja som len dnes zacala hned po menzese ale je to asi cudne ze mam 37.1
@chorucka : mrkni sa na tieto 2 stranky tam je to velmi pekne vysvetlene : http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
a : http://merenibt.xf.cz/index2.html , vlavo klikni na otevri vse..
V skratke treba merat teplotu kazdy den rano,hned po zobudeni, este pred tym nez vobec vstanes z postele a vzdy v rovnaky cas (takze si kvoli tomu davam budik cez vikend a potom spim dalej), vzdy na tom istom mieste (v ustach alebo v posve), vzdy tym istym teplomerom . Dobre je znacit si ju potom do grafu , my znacime na www.fertilityfriend.com, tam sa treba zaregistrovat a uz to ide- navod ako pracovat s touto strankou je takisto na tej ceskej stranke merenibt.xf.cz. Pocas MS sa merat nemusi. Dolezitejsi ako absolutne hodnoty je tvar krivky.
Bohuzial graf Ti ovulku urci az 3 dni po nej, takze na jej urcenie je dobre riadit sa aj priznakmi- ovu bolesti, hlien a podobne, ak ich mavas, alebo ovu testami,ktore ti ju urcia dopredu- ak vyjdu pozitivne ovu prebehne do 24-40 hodin..
@chorucka aj ja som mala po ms dosť vzsokú 36,7, potom klesla. a dlho som sa držala po ovu na 36,8. kuk môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/3908bd. mala by ti klesnúť
@momamo nie, lebo to aj tak už nestiham. podľa výpočtov by som mala mať termín cca 15.8 a 270 dní od dnes je 30,8. ale nevadí.
@henrietad tak ťa vítam aj my sme sa snažili od augusta a toto bol môj prvý meraný a sledovaný cyklus 🙂
@nikinka1111 tak uz sa len uspokojit s materskou .. tu si ako vypocitam, nevies..??
@momamo neviem presne, len viem že teraz ju "zdvihli" na 65% hrubej mzdy. ale ani ja som to ešte presne neskúmala.
@nikinka1111 v novembry mi robil lekar ultrazvuk povedal ze je vsetko ok a ze kedy mam mat ovu. sme sa snazili som dufala ze sa to podarilo lebo menzes mi meskal 1den a nebolo to ani ako menzes take 1dnove krvacanie a potom vytok Uz mi je blbe chodit za lekaro s kazdou hlupostou
@henrietad ďakujem. ja mám meraný len tento jeden cyklus http://www.fertilityfriend.com/home/3908bd 🙂
no predtým som mávala vždy 27-29 dlhé, posledné 2 boli 24 to pripisum zápalu mechúra a dopovaniu sa brusnicovími tabletami. snažili sme sa od augusta a bez HA som vyše roka 🙂
@chorucka a test si si robila???
@chorucka lebo ak si mala len taký krátky "menzes" a teplotu máš relatívne vysoko, môžeš byť tehu 🙂
joj babeny ja som sa vobec nesnazila 🙂 niekedy ani clovek netuší že s tak mála može vzrásť tak niečo krasne 🙂 ale budem vam držať palčeky 🙂 a priznam sa nič som si nepočitala ani neviem kedy mam ovuláciu :D tak ešte raz držim palce 🙂
@henrietad tak to ti nezávidím. budem držať palce
@nikinka1111 test som si zatial nerobila planujem pockat do piatku Piatok si urobim test ak bude neg.zajdem k lekarovi
@chorucka tak aspoň zatiaĺ meraj teplotu. ak neklesne, tak si asi tehu 🙂 a.e ja by som to určite tak dlho nevydržala. ja som prvý test robila už 25 DC 🙂
@chorucka : suhlasim s nikinkou, ak bolo len take kratke krvacanie a teplotka je nad 37 mohlo by si byt tehu 🙂 drzim silno palce,nech si uz nic o merani BT nemusis studovat nech mas coskoro na testiku 2 ciarky 🙂
@henrietad : ahoj ,tiez pekne vitam a drzim palce v snazeni 🙂
@22beba : to sa mas 🙂 tak nech ste zdravi a pekne rastiete, drzim palce 🙂
baby dakujem, ste zlate, neviem ci to nebude mrcha, lebo uz som mala 2 uplne male hnede fliacky na toaletaku, chodim na wc a kukam ci to bude mrcha, kupila som 10tkovy mama test a tam nic neukazalo, silne bolesti na mrchu mam od soboty, mozno je to este skoro, ale neviem, skor tomu neverim 😅
@gelinka75 joj, tak držím palce, nech to dobre dopadne
@delideli
@nikinka1111 dufam ze som teh. ja uz mam niekedy depku Tajne obzeram decke vecicky a muz je somna chory
@chorucka fakt ak si mala len také špinenie ako hovoríš, je pravdepodobné, že si tehu. ja by som z testom nevydržala 🙂 🙂 🙂

@momamo zase??? no dobre. tak tfuj tfuj tfuj 😀 😀 😀 😀 😀