icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

momamo
5. dec 2011

@lucecita a ty si ako na tom ...???

nikinka1111
5. dec 2011

@momamo nezabudni nás hneď informovať 🙂

nikinka1111
5. dec 2011

@lucecita tak aspoň pozitívna informácia. budem na teba myslieť

chorucka
5. dec 2011

@lucecita mne to robil lekar v ambulancii ale nikdy vic by som si od neho nedala nieco take uz robit Tebe asi myslel myom to je uzlik na maternici Kamoske to robili laprkov

lucecita
5. dec 2011

@momamo ja som mama čakateľka 😀 😀 😀 ale mám problémiky s vaječníkom, tak čakateľka ostanem asi dlhšie....ale nezúfam, raz sa nám to podarí, a bude to čoskoro, verím v to...večer poistíme ešte tento cyklus a potom budem len čakať čo bude 😀 😀 😀

lucecita
5. dec 2011

@nikinka1111 áno, to je a ďakujem....šak som doma stále plakala jak malé decko...ešte aj v telke som pozerala programy s nejakou rakovinou a už to bolo...doktor mi hneď povedal, že aby som nerozmýšlala na d niečím hrozným, že z praxe už vie aj z ohmatu povedať, že to nie je nádor, tak mi to nazval tumor a ešte dačo latinské, ale to neviem som si nezapametala...aj keď vaječník troška podrástol, ale to zasa obhajuje tým, že vždy je iný, nikdy sa nenameria rovnako veľký..

momamo
5. dec 2011

@nikinka1111 neboj .. nezabudnem ..🙂)

momamo
5. dec 2011

@lucecita pekne si to napisala .. Ved kazda z nas tu vie ze mamickou raz bude .. Len kedy..??? 😒 😠 😀

delideli
5. dec 2011

@lucecita : drzim palce, nech to mas rychlo za sebou 🙂
@babatenko : suhlasim s azzurou, skus testnut ale urcite s citlivym testom (narp. mamatest10)..niekedy sa moze stat ,ze v rannom stadiu test este nic nezachyti, najma ak nema maximalnu citlivost, co je tych 10..
@chorucka : ale nesisi, ja sa sledujem ako ostriez a hned kazde pichnutie analyzujem, hladam na nete,ci by to mohol byt priznak a tak dokola 🙂
@palculienka2011 : ja mne pomaha tecuca voda..a ked som bola mala tak mi pomahalo,ked mi niekto hovoril : pšš,pšš 😀
@momamo : budem silno drzat palce 🙂

chorucka
5. dec 2011

@delideli sak ja som teraz hladala na nete st. zlazu som tam nasla zaujimave veci Muz mi povie ze si vyberam len tie priznaky co mne pasuju 😀

vardzikova
5. dec 2011

@momamo jasne, stručne a hlavne vystižne 🙂

azzura
5. dec 2011

dnes je den blbec.....mala som si ist po termin na prefuky a lekar mi povedal, že kedze este nie su vsetci lekari v praci, tak mi nevedel vybavit kto ma bude robit, takze zas sa budem trepat v stredu. ja uz chcem mat laparku za sebouuuuuuuuuuuuuu. Dnes ma chcel pozriet, ale som mu zakazala, že zas mi najde dominatny folikul, resp. neico pozitivne a nakoniec ma neobjekdna na zakrok a zas budem ako krava cakat na kramy....🙂. Preco to vsetko tak natahuju ☹

chorucka
5. dec 2011

@azzura ako ti zistili ze mas neprechodne vajickovody

palculienka2011
5. dec 2011

baaabyyyy, neveriiiim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 prava je testovacia, akurat, ze vyzera byt silnejsia ako lava, cize ovula uz bola ci akurat jee??

azzura
5. dec 2011

@chorucka to nevedia, ale ja uz rok chodim po lekaroch, problemy co som mala uz vyriesili a furt nie som tehu, tak preto mi idu zistit ako som na tom s vajcovodmi. Partner je ok, uz bol 2x na smg. 🙂

azzura
5. dec 2011

@palculienka2011 mali by byt rovnako cervene, ale vyzera to dobre. To znamena ze do 24-36 hodin by mala prebehnut ovu....precitaj si letak. Vsak ste sa snazili aj pred, tak v tom zdarne pokračujte 🙂

nikinka1111
5. dec 2011

@palculienka2011 krásny test, ja som o takej silnej čiarke pri ovu teste mohla len snívať, ale aj tak som vedela že to je "ten pravý" pozitívny 🙂 .no šup šup, snažiť sa. a poctivo 😀

palculienka2011
5. dec 2011

@azzura budeme, snat to nepresvihneme, akurat ze muza uz svihne...normalne som ho vcera musela znasilnit, to uz co je??? 😀 😀 😀 😀 😀 a dneska dojde az o desiatej, chudaaaaaak 😀 😀 😀

nikinka1111
5. dec 2011

@palculienka2011 poznám, aj ja som môjho "znásilňovala" 😀 😀 😀 strašne veľmi držím palce

palculienka2011
5. dec 2011

@nikinka1111 hrozne moc dakujem....cize si mam rovno do grafu zaznacit ze ovula? ci vcera ci dnes ci zajtra ci co 😀 😀 😀 😀 😀 taka som z toho uvelebena, jak keby to boli // na tehu...chudak muz, som mu to hned poslala do mms a on ze som tehotnaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 chudaaaacik

azzura
5. dec 2011

@palculienka2011hrozne s tymi nasimi chlapmi, najprv sa snazia ze nas musia nutit a potom ked chceme tak su z nas hotovy a nevladzu. Ja to mam tak isto, v case plodnych dni som ako tigrica a potom ked o nic nejde tak to podstate odflaknem. ale to je len odvtedy, co sme sa rozhodli mat dieta.....

nikinka1111
5. dec 2011

@palculienka2011 podľa mňa je to jasný pozitívny ovu test a môžeš si ho zazanačiť. kuk do mojho albumu ako vyzeral môj.

palculienka2011
5. dec 2011

@azzura mna tiez prekvapil, lebo doteraz bol on ten iniciator a furt sa len stazoval, nech aj ja som aktivna a co mame sex tak malo a teraz, ked dojde na mletie chleba zrazu nevlaaadze 😀 😀 😀 😀 😀 ale uz mi volal, ze sa stavi dnes este pred tenisom doma 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
5. dec 2011

@palculienka2011 🙂 dobry chlapec.....odbije si ta pred tenisom, ale to je jedno, hlavne nech je to 🙂. Neries to, proste uz nevladzu take tempo, nas drzi to že chceme babo a sme plodne a ich desi ta predstava ze teraz musia BYT. Ja to uz s tym mojim mam rozdiskutovane, len mu vadi ze preco nie som furt taka. Nam uz sa stalo, že bol v takom strese ze sa mu to nepodarilo, proste som mu z roboty volala ze doky povedal že do 20 hodiny musi byt sex, a tak som ho vystresovala že NIC a este som sa ofukla, že ked to netreba tak vie aj 3x 🙂.

palculienka2011
5. dec 2011

@azzura 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no ale musis uznat, ze su pod obrovskym tlakom,lebo ked vedia, ze my mame vajko prichystane, je to cele v ich rukach a asi je to na nich privelka zodpovednost. si predstav, to akoby sme my museli mat vzdy orgazmus na povel, sak by som sa zosypala 😅

azzura
5. dec 2011

@palculienka2011 😀 😀 tak tak, hovoris cistu pravdu

vardzikova
5. dec 2011

@palculienka2011 a ja som si už myslela že si tehu ... 😀 😀 😀 😀 ale aj tak je to super len sa poriadne snažilkujte

vardzikova
5. dec 2011

@azzura presne presne aj u mna je to rovnaké , počas plodnych mu nedam pokoj a potom si o to chudačik musi prosiť

vardzikova
5. dec 2011

@azzura Dobry chlapec 🙂

palculienka2011
5. dec 2011

@vardzikova aj moj muz si myslel,ze som tehu... chudak, jak sa vyplasil 😀 😀 😀 😀