Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@momamo nezabudni nás hneď informovať 🙂
@lucecita tak aspoň pozitívna informácia. budem na teba myslieť
@nikinka1111 áno, to je a ďakujem....šak som doma stále plakala jak malé decko...ešte aj v telke som pozerala programy s nejakou rakovinou a už to bolo...doktor mi hneď povedal, že aby som nerozmýšlala na d niečím hrozným, že z praxe už vie aj z ohmatu povedať, že to nie je nádor, tak mi to nazval tumor a ešte dačo latinské, ale to neviem som si nezapametala...aj keď vaječník troška podrástol, ale to zasa obhajuje tým, že vždy je iný, nikdy sa nenameria rovnako veľký..
@nikinka1111 neboj .. nezabudnem ..🙂)
@lucecita : drzim palce, nech to mas rychlo za sebou 🙂
@babatenko : suhlasim s azzurou, skus testnut ale urcite s citlivym testom (narp. mamatest10)..niekedy sa moze stat ,ze v rannom stadiu test este nic nezachyti, najma ak nema maximalnu citlivost, co je tych 10..
@chorucka : ale nesisi, ja sa sledujem ako ostriez a hned kazde pichnutie analyzujem, hladam na nete,ci by to mohol byt priznak a tak dokola 🙂
@palculienka2011 : ja mne pomaha tecuca voda..a ked som bola mala tak mi pomahalo,ked mi niekto hovoril : pšš,pšš 😀
@momamo : budem silno drzat palce 🙂
@momamo jasne, stručne a hlavne vystižne 🙂
dnes je den blbec.....mala som si ist po termin na prefuky a lekar mi povedal, že kedze este nie su vsetci lekari v praci, tak mi nevedel vybavit kto ma bude robit, takze zas sa budem trepat v stredu. ja uz chcem mat laparku za sebouuuuuuuuuuuuuu. Dnes ma chcel pozriet, ale som mu zakazala, že zas mi najde dominatny folikul, resp. neico pozitivne a nakoniec ma neobjekdna na zakrok a zas budem ako krava cakat na kramy....🙂. Preco to vsetko tak natahuju ☹
@palculienka2011 mali by byt rovnako cervene, ale vyzera to dobre. To znamena ze do 24-36 hodin by mala prebehnut ovu....precitaj si letak. Vsak ste sa snazili aj pred, tak v tom zdarne pokračujte 🙂
@palculienka2011 krásny test, ja som o takej silnej čiarke pri ovu teste mohla len snívať, ale aj tak som vedela že to je "ten pravý" pozitívny 🙂 .no šup šup, snažiť sa. a poctivo 😀
@azzura budeme, snat to nepresvihneme, akurat ze muza uz svihne...normalne som ho vcera musela znasilnit, to uz co je??? 😀 😀 😀 😀 😀 a dneska dojde az o desiatej, chudaaaaaak 😀 😀 😀
@palculienka2011 poznám, aj ja som môjho "znásilňovala" 😀 😀 😀 strašne veľmi držím palce
@nikinka1111 hrozne moc dakujem....cize si mam rovno do grafu zaznacit ze ovula? ci vcera ci dnes ci zajtra ci co 😀 😀 😀 😀 😀 taka som z toho uvelebena, jak keby to boli // na tehu...chudak muz, som mu to hned poslala do mms a on ze som tehotnaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 chudaaaacik
@palculienka2011hrozne s tymi nasimi chlapmi, najprv sa snazia ze nas musia nutit a potom ked chceme tak su z nas hotovy a nevladzu. Ja to mam tak isto, v case plodnych dni som ako tigrica a potom ked o nic nejde tak to podstate odflaknem. ale to je len odvtedy, co sme sa rozhodli mat dieta.....
@palculienka2011 podľa mňa je to jasný pozitívny ovu test a môžeš si ho zazanačiť. kuk do mojho albumu ako vyzeral môj.
@azzura mna tiez prekvapil, lebo doteraz bol on ten iniciator a furt sa len stazoval, nech aj ja som aktivna a co mame sex tak malo a teraz, ked dojde na mletie chleba zrazu nevlaaadze 😀 😀 😀 😀 😀 ale uz mi volal, ze sa stavi dnes este pred tenisom doma 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 🙂 dobry chlapec.....odbije si ta pred tenisom, ale to je jedno, hlavne nech je to 🙂. Neries to, proste uz nevladzu take tempo, nas drzi to že chceme babo a sme plodne a ich desi ta predstava ze teraz musia BYT. Ja to uz s tym mojim mam rozdiskutovane, len mu vadi ze preco nie som furt taka. Nam uz sa stalo, že bol v takom strese ze sa mu to nepodarilo, proste som mu z roboty volala ze doky povedal že do 20 hodiny musi byt sex, a tak som ho vystresovala že NIC a este som sa ofukla, že ked to netreba tak vie aj 3x 🙂.
@azzura 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no ale musis uznat, ze su pod obrovskym tlakom,lebo ked vedia, ze my mame vajko prichystane, je to cele v ich rukach a asi je to na nich privelka zodpovednost. si predstav, to akoby sme my museli mat vzdy orgazmus na povel, sak by som sa zosypala 😅
@palculienka2011 😀 😀 tak tak, hovoris cistu pravdu
@palculienka2011 a ja som si už myslela že si tehu ... 😀 😀 😀 😀 ale aj tak je to super len sa poriadne snažilkujte
@azzura presne presne aj u mna je to rovnaké , počas plodnych mu nedam pokoj a potom si o to chudačik musi prosiť
@azzura Dobry chlapec 🙂
@vardzikova aj moj muz si myslel,ze som tehu... chudak, jak sa vyplasil 😀 😀 😀 😀

@lucecita a ty si ako na tom ...???