Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahojte baby,chcela by som sa informovat.Dnes rano som si robila tehotensky test.Menstruaciu mam dostat 23.10.,ale nevydrzala som.Vysledok bol taky,ze sa mi objavili na teste dve ciarky,jedna klasicky vyrazna,a jedna menej.Citala som si rozne fora a pisalo sa,ze je to znakom gravidity,alebo cysty.
1.kedy odporucate si spravit dalsi test?
2.beriem kyselinu listovu cely tento mesiac,mala by som zacat uzivat nieco dalsie?
3.zijeme so snubencom v zahranici,nemam tu gynekologa,bol by problem,ak by som bola v tom,sa unho na Slovensku ukazat az pred koncom trimestra?
Dakujem vam 🙂
@barborka1446 podla mna si tehu 🙂 vacsina bab ked ma ducha, teda slabu ciarku je tehotna. Skus dalsi test napozajtra, ciarka by mala zosilniet. Vacsinou sa chodi 1x k doktorovi tak v 6, 7 tyzdni, lebo vraj vtedy uz je pekne nieco vidiet na ultrazvuku a pocut aj srdiecko 🙂 Ja tiez zijem v zahranici (Irsko) a tu prvy ultrazvuk aj tak robia asi v 12 tyzdni, takze asi by nemalo vadit ze ides k dokimu az na konci trimestra. Ale ak mas moznost isttam kde zijes, radsej skoc .
tak pre ukazku toho ducha .. http://img594.imageshack.us/img594/5586/testum.jpg 😉
ok,aj ja som mala v plane nejak v piatok si spravit dalsi 🙂 tak som zvedava ze co to 🙂 na nete som sa aj docitala,ze tehotensky test vyjde pozitivny aj ked je cysta,tak to hadam nie.. a dakujem za odpoved 🙂
@barborka1446 ved to vobec nie je duch 🙂 asi si tehulka 🙂 gratulujem 🙂 posielaj nam virusiky 🙂 tesime sa s tebou
@barborka1446 podla obrazka to vyzera, ze si urcite tehu 🙂 to je teda moooc silný duch 😀 daj vediet napr. v piatok alebo kedy si test zopakujes, sme tu vsetky zvedaveee 😉
@ to je jasne, si tehu 🙂 to ma daleko od ducha.Gratulujem 😉
@barborka1446 to je duch ??? tak ja som asi slepa 😀 😀 😀 😀 😀
gratulujem 😉
@nativanativa
@rybicka3
@zelovocka
@janielik87
no v piatok si spravim dalsi testik,len asi zmenim znacku,lebo tento bol kupovany v drogerii,a nebol velmi drahy,v prepocte cca 50 korun..preto tomu zatial ani neverim 😒 a este bol robeny aj pred datumom menstruacie.. cize este sa netesiiiiiiiiiiiim 😉 a ostatnym snazilkam drzim labkose 😝
@barborka1446 no tak snad nebol chybny, daj vediet 🙂
@barborka1446 to uz ked si ho urobis , tak ti podla mna tie ciarky vybiju oci 😀 😀
@janielik87 bola by som asi nestastna,hoci stale neverim.. a co vy?ako dlho sa snazite? 😉
@nativanativa no neviem 😀 stale to este nebude termin menzesu,tak sa uvidi 😎
@barborka1446 sa cudujem ze taka silna , a termin mas az 23 .... fuuha 😨 😨 😕 😕
@nativanativa no tak nazivo to tak az nevyzera..hoci 4 dni chybaju.. a zas nemala som nejaku pravidelnu menstruaciu..neviem,uvidime 😉
@barborka1446 no my uz vyse pol roka, teraz sme cyklus s clostilom, tak snad v najblizsej dobe aj ja nieco take uvidim 🙂 Ja som dnes 24DC, ale mrchu cakam/necakam az okolo 30-31DC ...
@barborka1446 tam je uz vymalovane ...ver mi 😉
@janielik87 fuha,ale tak stale to nie je tragicke,ked len polroka a pozeram,ze si mlada baba :P to pojde,isto to coskoro vyjde 😉 silno drzim labky,tieto dni su urcite stresujuce,ja som take fakt nezazila 😉
@nativanativa myslis?hoci to nebol drahy znackovy test?som sama velmi zvedava na piatok a tebe drzim palceky tiez 😉
@barborka1446 no veru, v piatok nam tu prid nakychat virusiky!!! 🙂 🙂 uz tak oficialne 🙂 budem tu cakat s narusou chytajuc virusiky :DDD snad sa nalepia ako chripka...
@janielik87 fuuuu,keby sa dalo,a bola by som v tom,tak by som to vsetkym nakychala do profilov 🙂 tak potom bud pripravena a nasavaj :P a len tak skor si nespravis test,ako som to spravila ja?iba tak ma to rano napadlo,testla som a bum ho tam 🙂
@barborka1446 asi radsej pockam aspon do pondelka 🙂 aby som nebola sklamana prilis uz teraz...ved poznas nas baby
ahojte, pridavam sa k vam, chceme zacat od noveho roka, ale dnes to tak na mna dolahlo, ze by som do toho sla aj vecer 😀 😀 😀 😀 ale to asi preto, ze som bola v socialke a od dnes som si zacala platit dobrovolne nemocenske aby som mala max. matersku a 270 dni uplynie az 14.jula (ak Boh da a papalasi sa nerozkyvaju a nezrusia ho) cize ozaj je pre nas naj zacat az za dva cyklusy, ale ja uz nevydrziiiiiiiiiim
Ahojte, rada by som sa pridala aj ja 🙂 snazilkujeme zatial len tento mesiac.
@janielik87 potom ma informuj 🙂 mavas pravidelny cyklus ? ja som prave dnes cakala,ze budem sklamana..lebo uz ma podbrusko bolelo,a kedze nebol to drahy test,tak som to len tak riskla 🙂 vela stastia
@barushkaaam vitam taaaa 🙂 ja som novacik a hladam kamosky 🙂
@barborka1446 ty si podla nicku asi tiez Basa, ze xixi? 🙂 a odkial si? aj ja hladam kamosky, lebo v mojom okoli este nikdo neplanuje byt tehu 🙂
snazi sa tu niekto 8 mesiac ako ja ? 😀
@palculienka2011 pockaj, to chcem spravit aj ja , cize je to mozne ??? lebo pocula som ine famy ...., si zamestnana ??
@nativanativa Ahoj my sa snažíme 7 mesiacov.
@barborka1446 no nie nemam, ale teraz ho mam riadeny...najprv som brala 5-9DC clostilbegyt a teraz od 17DC do 26DC beriem duphaston (na udrzanie pripadneho tehu) a po dobrati maju dojst do 4dni cervene dni. Takze ratam 30-31DC az by mala dojst mrcha...respektive nemala. 🙂
@in131 tramtadadaaaaaaaaaaa vitaj 😉

@minerwa ahoj, jasne, že sa mozes pridat 🙂
vidis, to je super, ze sa manzel tak snazi, moj by najradsej este cakal a cakal... ale smola.